Ανασκόπηση του Espro Travel Press

Επειδή η ζωή είναι πολύ σύντομη για κακό καφέ, δεν έχει σημασία πού σας ταξιδεύουν τα ταξίδια σας

Το ταξίδι συχνά προκαλεί πρόβλημα για τους λάτρεις του καφέ όπως εγώ. Ενώ είναι εύκολο να πάρετε ένα μεγάλο ζεστό ρόφημα σε ορισμένα μέρη του κόσμου, είναι μνημειώδες δύσκολο σε άλλα. Έχω χάσει τον αριθμό των τρομερών καφέ που είχα στο δρόμο, αλλά μέχρι τώρα είναι τριπλάσιοι.

Για μια στιγμή, επέλεξα να κάνω την δική μου αντ 'αυτού, ταξιδεύω με ένα μικρό γαλλικό Τύπο στις αποσκευές μου. Δούλεψε αρκετά καλά σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, αλλά ήταν βρώμικο, δύσκολο να καθαριστεί και χρειαζόταν ξεχωριστό φορητό κύπελλο αν είχα πρόωρο ξεκίνημα και έπρεπε να πάρω την καφεΐνη μου.

Τελικά, το δώρισα σε έναν φίλο και παραιτήθηκε από την αβεβαιότητα του καφέ για άλλη μια φορά.

Πληκτρολογήστε τον Τύπο ταξιδιού του Espro. Χρεώνονται ως "για τους ανθρώπους που αγαπούν τον καφέ και το τσάι και θέλουν να το πάρουν μαζί τους οπουδήποτε", ακουγόταν σαν το είδος του ταξιδιωτικού μου αξεσουάρ . Θα ανταποκρινόταν πραγματικά στις προσδοκίες στο δρόμο, όμως, ή ήταν περισσότερο υποσχόμενη από την πρακτικότητα; Η εταιρεία μου έστειλε ένα έτσι θα μπορούσα να το μάθω.

Χαρακτηριστικά

Ο Travel Press αποτελείται από μερικά διαφορετικά μέρη. Το κύριο τμήμα είναι ένα δοχείο από ανοξείδωτο ατσάλι 15oz με διπλό τοίχωμα, το οποίο έχει βαθμολογηθεί για να διατηρεί το ποτό σας ζεστό για 4-6 ώρες. Ο τύπος έρχεται με δύο μεταλλικά φίλτρα και βιδώνει στην κορυφή του δοχείου. Πάνω από όλα αυτά, ένα καπάκι ταξιδιού διατηρεί υγρό στο εσωτερικό, όπου ανήκει ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Για όσους προτιμούν ένα καφέ στυλ, η εταιρεία περιλαμβάνει επίσης ένα πακέτο χαρτιού φίλτρων που ταιριάζουν μεταξύ των δύο μεταλλικών φίλτρων για επιπλέον απαλότητα.

Οι λάτρεις του τσαγιού δεν έχουν ξεχαστεί - μπορεί να χρησιμοποιηθεί τσάι με χαλαρά φύλλα στη θέση του καφέ, αρκεί να έχετε το κατάλληλο μεταλλικό φίλτρο.

Όταν χρησιμοποιείται ως κανονική κούπα ταξιδιού, η πλήρης χωρητικότητα 15oz είναι διαθέσιμη. Όταν φτιάχνετε τσάι, θα καταλήξετε με ένα φλυτζάνι 12oz και 10oz όταν κάνετε καφέ. Αν σας αρέσει η ζάχαρη ή η γλυκαντική ουσία με τον καφέ σας, μπορείτε να την προσθέσετε πριν ή μετά τη βύθιση.

Το Travel Press διατίθεται σε λευκό, μαύρο, κόκκινο και ασήμι και μπορεί να αγοραστεί με φίλτρο καφέ, φίλτρο τσαγιού ή και με τα δύο. Σχεδόν 8 "ψηλό και 3" πλάτος, ζυγίζει 6.4oz.

Δοκιμές πραγματικού κόσμου

Η χρήση του Travel Press για να φτιάξετε καφέ ήταν παρόμοια με οποιαδήποτε άλλη μηχανή τύπου στυλ. Έριξα λίγα κουταλιές αλεσμένου καφέ μέσα στο δοχείο, έβαλα ζεστό νερό μέχρι την κατάλληλη γραμμή από το εσωτερικό και ανακατεύομαι. Αφού κόψατε το δεύτερο φίλτρο και βιδώσατε το τμήμα πίεσης, έσπρωξα λίγο το έμβολο και το άφησα για τέσσερα λεπτά.

Μόλις έφτασε η ώρα, κατέπλευσα το έμβολο μέχρι το υπόλοιπο. Ήταν σταθερή αλλά δεν ήταν δύσκολο να ωθήσει, απαιτώντας ένα χέρι παρά ένα δάχτυλο. Η εξόρυξη σταματάει αμέσως όταν το έμβολο ωθείται προς τα κάτω, κάτι που ήταν χρήσιμο - βγήκα έξω από την πόρτα για μια ημερήσια εκδρομή και δεν θέλησα να καψάω τον καφέ μου όταν τελείωσα μια ώρα ή δύο αργότερα.

Με το έμβολο προς τα κάτω, το καπάκι οδήγησης βιδώνεται άνετα πάνω από την κορυφή. Όταν ήρθε η ώρα να πιει, μόνο εκείνο το καπάκι έπρεπε να βγει. Το τμήμα τύπου έχει τέσσερις οπές που ανοίγουν, που επιτρέπουν να πίνω απευθείας από το δοχείο (ή να ρίχνουμε τα περιεχόμενα σε ένα κύπελλο, αν αυτό είναι περισσότερο το στυλ σας).

Η εταιρεία λέει ότι τα διπλά μικροφίλτρα της είναι 9-12x λεπτότερα από έναν τυποποιημένο γαλλικό Τύπο, και μάλιστα με τη χρήση απίστευτου καφέ σούπερ μάρκετ πριν από το έδαφος, γεύθηκα μια άμεση διαφορά.

Ήταν αισθητά ομαλότερη από άλλα πιεστήρια καφέ, χωρίς σχεδόν καθόλου τρίψιμο, ακόμα κι όταν έρινα τα τελευταία σκουπίδια σε ένα φλιτζάνι για να ελέγξω διπλά.

Το εξωτερικό του δοχείου ήταν δροσερό στην αφή, αλλά το περιεχόμενο παρέμεινε ζεστό ακόμη και μετά από περίπου δύο ώρες περπάτημα και οδήγηση γύρω. Δεν υπήρχαν σημάδια διαρροής, ούτε γύρω από το καπάκι ούτε στο σακίδιο, όπου έβαζα το Travel Press. Το εμπορευματοκιβώτιο είναι συμπαγές και ανθεκτικό και φαίνεται ότι θα χειριζόταν τα αναπόφευκτα χτυπήματα και τα χτυπήματα του ταξιδιού χωρίς πρόβλημα.

Ο καθαρισμός όλων στο τέλος της ημέρας ήταν απλός. Τα περισσότερα από τα εδάφη έπεσαν με λίγες αιχμηρές βρύσες στο πάτωμα του Τύπου και έτρεχαν τα πάντα κάτω από το κρύο νερό για μερικά δευτερόλεπτα τα πήγαν αρκετά καθαρά για να ξαναχρησιμοποιήσουν. Το ζεστό νερό και το απορρυπαντικό κάνουν καλύτερη δουλειά, φυσικά, αλλά δεν είναι απαραίτητο σε ένα τσίμπημα.

Για να δοκιμάσω αυτή τη θεωρία, συμπλήρωσα το δοχείο με κρύο νερό και το χρησιμοποίησα σαν το ποτό μου για το υπόλοιπο της ημέρας. Αν υπήρχε κάποιο υπόλοιπο καφέ στο εσωτερικό, δεν μπορούσα να το δοκιμάσω.

Ετυμηγορία

Εντυπωσιάστηκα με το Travel Press. Αν και δεν είναι ένα ταξίδι απαραίτητο για όλους, εκτός από τους περισσότερους καφέ-εθισμένους, κάνει αυτό που θέλει να κάνει εξαιρετικά καλά.

Το μέγεθος και το βάρος είναι κατάλληλα για τους ταξιδιώτες που ταξιδεύουν ακόμη, ειδικά επειδή διπλασιάζονται ως στάνταρ μπουκάλι ποτό και είναι εύκολο να κρατήσετε τα διάφορα μέρη μαζί, ώστε να μην χαθούν όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Ο Travel Press είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για όσους ταξιδεύουν για λίγο από τον πολιτισμό. Όπως πολλά πράγματα στη ζωή, το κάμπινγκ, η πεζοπορία και άλλες υπαίθριες περιπέτειες είναι καλύτερα με έναν αξιοπρεπή καφέ, και αυτή η μονάδα το παρέχει, χωρίς πολύ βάρος ή ταλαιπωρία.

Θα χρειαστείτε ακόμα μια πηγή αλεσμένου καφέ και ζεστού νερού για να χρησιμοποιήσετε την πρέσα, αλλά δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να έρθει κανείς στις περισσότερες καταστάσεις ταξιδιού.

Ενώ υπάρχουν διάφοροι άλλοι τρόποι για να φτιάξεις καφέ εν κινήσει , δεν έχω συναντήσει ένα που έχει τον ίδιο συνδυασμό απλότητας, ευκολίας, προσιτής τιμής και ποιότητας.

Με λίγα λόγια, το Travel Press της Espro είναι ένας κορυφαίος τρόπος για να διατηρείτε το αγαπημένο σας ζεστό ρόφημα στο χέρι σας, ανεξάρτητα από το πού θα πάρετε τα ταξίδια σας. Συνιστάται.

Ελέγξτε τις τιμές στο Amazon