Ένα οικονομικό ταξιδιωτικό οδηγό για το Μαϊάμι και τη Νότια Φλόριντα

Το Μαϊάμι και η Νότια Φλόριντα είναι μακρόχρονες τουριστικές meccas, προσφέροντας τις καλύτερες παραλίες, διασκέδαση, δείπνο και αξιοθέατα. Είναι εύκολο να ξοδέψετε πάρα πολλά χρήματα απολαμβάνοντας αυτές τις ανέσεις.

Πότε θα Επισκεφθείτε

Είναι καλύτερο να αποφύγετε τις περιόδους αιχμής, όπως τα Χριστούγεννα και το σπάσιμο της άνοιξης, όταν οι γραμμές του εστιατορίου είναι μεγάλες, οι διαδρομές είναι φραγμένες και τα αξιοθέατα είναι μπλοκαρισμένα. Επίσης να είστε προσεκτικοί προγραμματισμός ταξιδιών κατά τη διάρκεια της εποχής τυφώνα (Αύγουστος-Οκτώβριος μπορεί να είναι ενοχλητικό μήνες).

Ακόμη και αν ένας τυφώνας δεν χτυπήσει την περιοχή, η απλή απειλή δημιουργεί πολλαπλά προβλήματα υλικοτεχνικής υποστήριξης. Τα μέσα του χειμώνα και τα τέλη της άνοιξης είναι δύο φορές υψηλής αξίας για μια επίσκεψη. Αγοράστε πτήσεις προς Νότια Φλόριντα.

Να πάρει εδώ

Η Νότια Φλόριντα έχει τρία μεγάλα αεροδρόμια. Χρησιμοποιήστε αυτό το γεγονός προς όφελός σας. Αυτό είναι ένα από εκείνα τα μέρη όπου πληρώνει για να ψωνίσετε από το αεροδρόμιο . Τα διεθνή τερματικά στο Miami (MIA), το Fort Lauderdale (FLL) και το Palm Beach County (PBI) βρίσκονται όλα σε απόσταση 60 μιλίων κατά μήκος του I-95. Οι ναύλοι μπορεί να διαφέρουν αρκετά από το ένα αεροδρόμιο στην επόμενη και μερικές φορές η τιμή των χερσαίων μεταφορών μειώνεται σε σύγκριση με την εξοικονόμηση. Στο MIA, ο σταθμός λεωφορείων βρίσκεται στο Concourse E, ακριβώς απέναντι από το US Customs. Οι βόλτες με καμπίνα στο κέντρο του Μαϊάμι τρέχουν γενικά περίπου 40 δολάρια.

Που να φάω

Υπάρχουν πολλά μέρη στη Νότια Φλόριντα που εξυπηρετούν "Early Bird Specials" για κυρίως ηλικιωμένους προστάτες με σταθερό εισόδημα. Θα πληρώσετε λιγότερα, αλλά θα φάτε πολύ νωρίς το δείπνο.

Για τα μεγάλα πιάτα, ελέγξτε τα LaSpada's στο Lauderdale-by-the-Sea και άλλες τοποθεσίες Broward County, ή κάντε μια μικρή φιγούρα και φάτε στις τοποθεσίες του Too Jay στις περιφέρειες Broward και Palm Beach. Πολλά εμπορικά κέντρα έχουν μαγαζιά με μπαγκέτα που συχνά προσφέρουν γεύματα γεμίσματος σε μικρές τιμές.

Μια άλλη πηγή για καλές, ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το φαγητό είναι το SouthFlorida.com.

Είναι δύσκολο να συμβαδίσει με το τι είναι ζεστό, τι έχει βγεί από την επιχείρηση και ποιος κρατάει την καλή δουλειά. Οι συστάσεις εδώ θα σας δώσουν μια ενημερωμένη γνώμη για να καθοδηγήσετε τις επιλογές σας για φαγητό.

Που να μείνω

Στα τέλη του 20ου αιώνα, η περιοχή "South Beach" του Παραλία του Μαϊάμι ήταν μια παραγκούπολη. Από εκείνη την εποχή, έχουν αποκατασταθεί πολλά από τα έργα τέχνης Art Deco. Αυτό το μοντέρνο τοπίο είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε μικρά οικονομικά ξενοδοχεία με λογικές τιμές. Ορισμένοι είναι τόσο μικροί που δεν έχουν δικές τους ιστοσελίδες, γι 'αυτό θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε το TripAdvisor και άλλους ηλεκτρονικούς καταλόγους για να τους βρείτε. Οι παραλιακές πόλεις κατά μήκος της ακτής έχουν μεγάλες επιλογές από αυτά τα μικρά ξενοδοχεία. Να γνωρίζετε ότι ποικίλλουν στην ποιότητα. Καθώς αναζητάτε τις παραμονές του ξενοδοχείου στο Μαϊάμι, αναζητήστε τις οικογενειακές και καθιερωμένες τοποθεσίες. Ξενοδοχείο τριών αστέρων κάτω από $ 130 / νύχτα: Το New Hotel Miami Beach προσφέρει εξαιρετική τοποθεσία στη βόρεια παραλία και δωρεάν πάρκινγκ.

Τριγυρίζω

Αν η παραλία και μερικά τοπικά αξιοθέατα είναι ο στόχος σας, ίσως μπορείτε να επισκεφτείτε χωρίς να νοικιάσετε αυτοκίνητο. Αλλά να γνωρίζετε ότι πολλά από τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα της περιοχής (για παράδειγμα τα Everglades) είναι αρκετά μακριά από το σημείο όπου πιθανόν να μείνετε. Οι τιμές ενοικίασης αυτοκινήτων στη Φλόριντα τείνουν να είναι λογικές λόγω του όγκου των επιχειρήσεων.

Το Tri-Rail παρέχει υπηρεσία βορρά-νότου από το West Palm Beach έως το αεροδρόμιο Miami Int'l. Υπάρχει μια ηλεκτρονική αριθμομηχανή. Συνδέεται επίσης με τις διαδρομές Metrorail και Metrobus. Προσφέρουν μηνιαία περάσματα (προφανώς δεν προορίζονται για τους επισκέπτες) και εκπτώσεις για τους νεότερους αναβάτες.

Νότια Φλόριντα Αξιοθέατα

Η προαναφερθείσα περιοχή Art Deco αξίζει μια περιήγηση με τα πόδια. Αλλά δεν πρέπει να σταματήσετε εκεί - πηγαίνετε στην παραλία! Η Νότια Φλόριντα προσφέρει μια ποικιλία από παραλίες. Ορισμένοι είναι πιο απομονωμένοι, ενώ άλλοι είναι μέρη για να δουν και να δει. Ένα άλλο μέρος που δεν πρέπει να χάσετε είναι η Μικρή Αβάνα , ένας τόπος όπου τα εστιατόρια, η γλώσσα και η ατμόσφαιρα επιτρέπουν μια διεθνή απόδραση με προϋπολογισμό. Πιο μακριά από την πόλη, θα βρείτε το Εθνικό Πάρκο Everglades, ένα πραγματικά μοναδικό εθνικό θησαυρό που αξίζει μια επίσκεψη. Μια άδεια $ 25 επιτρέπει στο ιδιωτικό σας όχημα να βρίσκεται μέσα σε όλες τις εισόδους του πάρκου για επτά συνεχόμενες ημέρες.

Ένα αξεπέραστο αξιοθέατο: Το Κάστρο Coral δεν αξίζει πραγματικά ένα ξεχωριστό ταξίδι, αλλά αν βρίσκεστε στην περιοχή Homestead, ελέγξτε το. Οι γιγαντοί κοραλλιογενείς βράχοι ήταν σκαλισμένοι και ισορροπημένοι τέλεια για να σχηματίσουν ένα "κάστρο" από έναν άνθρωπο που ζύγιζε μόνο £ 100. Αυτή η λετονική μετανάστης έκανε όλα αυτά για να προσελκύσει την αγάπη μιας γυναίκας, που αργότερα τον απέρριψε. Πώς το έκανε; Είναι κάτι για το οποίο θα μιλήσετε για μέρες. Τα εισιτήρια είναι στην ακριβή πλευρά στα 18 δολάρια για τους ενήλικες.

Το Key Largo και τα Florida Keys βρίσκονται κοντά και όμορφα . Μπορείτε να φτάσετε στο Key Largo και το Pennekamp State Park (υπέροχη κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις) σε λιγότερο από δύο ώρες με το αυτοκίνητο από το Miami. Τα υπόλοιπα 120 μίλια για το Key West απαιτούν μια ολονύκτια δέσμευση. Τα κλειδιά τείνουν να είναι δαπανηρά. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να χρησιμοποιούν λιγότερο ακριβό ξενοδοχεία αλυσίδας στην περιοχή Homestead ως βάση για να εξερευνήσετε τόσο το Everglades και το Key Largo.

Περάστε μια μέρα με τον πλούσιο και επίσκεψη Worth Avenue στο Palm Beach. Είναι περίπου 60 μίλια βόρεια του Μαϊάμι. Εδώ, μπορείτε να το κατάστημα παράθυρο για μερικά από τα καλύτερα είδη πολυτελείας στον κόσμο. Πάρτε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες "φανταστικά δολάρια" και αποφασίστε τι θα αγοράσετε. Εάν το Palm Beach είναι πολύ μακριά, μπορείτε να έχετε μια παρόμοια εμπειρία στη Las Olas Boulevard της Fort Lauderdale.

Δύο πολύτιμοι λίθοι Οι περισσότεροι επισκέπτες Μις

Μπερδεμένος από τα τέλη εισόδου της Φλόριντα; Εδώ είναι δύο μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε που πολλοί επισκέπτες παραλείπουν έτσι ώστε να μπορούν να ευθυγραμμιστούν στα Θεματικά Πάρκα: Το Fairchild Tropic Botanical Garden στο Coral Gables είναι ένας από τους υψηλότερους κήπους στον κόσμο. Θα δείτε ένα τροπικό τροπικό δάσος και οι οδηγοί παρέχουν εκδρομές με τραμ χωρίς επιπλέον χρέωση. Το Vizcaya Museum and Gardens είναι μια ιταλική βίλα που χτίστηκε από τον James Deering. Θα βρείτε αρχιτεκτονική ομορφιά, αντικείμενα τέχνης και εκπληκτικούς λόγους. Αν και τα εισιτήρια εισόδου δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλά, θα μπορούσατε να συνδυάσετε τις εισόδους του Vizcaya και του Fairchild και εξακολουθείτε να πληρώνετε λιγότερα από ό, τι χρειάζεται για να αγοράσετε ένα εισιτήριο θεματικού πάρκου!

Περισσότερες Συμβουλές Νότιας Φλόριντα