Παζάρια Παζάρι Αγορών

Τρία Παρίσι καλύτερα διατηρημένα ρούχα και μυστικά καταστημάτων μόδας

Αχ Δεν όλοι μας που επισκέπτονται το Παρίσι έχουν τα απαραίτητα μέσα για να ξοδέψουν $ 1000 σε αυτή την ακαταμάχητη μπλούζα ραπτικής ή το αγαπημένο μικρό μαύρο φόρεμα όλων των εποχών. Ας είμαστε ρεαλιστές: η μετάβαση στο Παρίσι μπορεί να είναι δύσκολο για τη χρηματοδότησή μας. Fashionistas του κόσμου, ας μην αμαρτάνουμε πια, και ψωνίστε έξυπνα από τώρα και στο εξής!

Ακριβός? Ένα ζήτημα της περιοχής, ως επί το πλείστον

Όσοι από εσάς που επισκεφθήκατε το Παρίσι γνωρίζετε ήδη ότι από την πλευρά του αγοραστή η πόλη χωρίζεται σε ευρείες ενότητες όπου τα καταστήματα του ίδιου εμπορίου τείνουν να συγκεντρώνονται.

Υπάρχει ένα μωσαϊκό πολλών χρωμάτων, γεύσεων και τιμών.

Ας υποθέσουμε ότι βρίσκεστε στη λεωφόρο Saint Germain, στο επάνω τμήμα της περιοχής Saint Germain des Prés. Τα καταστήματα ενδυμάτων σχεδιαστών, οι καφετέριες και τα εστιατόρια σε πεζοδρόμια είναι πλούσια σε αυτόν τον τομέα. Σχεδιάστε πιο κοντά τον ποταμό Σηκουάνα και θα φτάσετε εκεί όπου συγκεντρώνονται οι γκαλερί τέχνης. Περπατήστε προς τα ανατολικά, προς τη rue de Buci, τα καταστήματα ρούχων γίνονται λιγότερο δαπανηρά.

Από το Saint-Germain, περπατήστε μέχρι την Rue de Rennes προς την περιοχή Montparnasse . Θα διασχίσετε τη Rue du Four, όπου ακόμη πιο ακριβό clothiers γραμμή μέχρι τις προσόψεις. Αλλά συνεχίστε στο σταθμό του μετρό Saint Sulpice, γύρω από τον οποίο πολλά καταστήματα ειδών ένδυσης προσφέρουν φθηνότερα ρούχα και αξεσουάρ.

Περίοδος πωλήσεων στο Παρίσι

Σε μια άλλη περιοχή της πόλης, όχι πολύ μακριά από την παλιά Όπερα, η λεωφόρος Haussmann έγινε η ξενώνας των πολυκαταστημάτων πριν από έναν αιώνα πριν. Το κατάστημα Printemps χτίστηκε εκεί το 1865, ακολουθούμενο από το Galeries Lafayette , το 1893.

Τα πολυκαταστήματα δεν αντίθετα με το θησαυροφυλάκιο του Ali Baba: τα ρούχα, τα παπούτσια, τα κοσμήματα, τα ρολόγια, τα αξεσουάρ, τα αρώματα απλώνεται σε ένα πενταόροφο υψηλό, γιγαντιαίο χώρο δαπέδου.

Τα πολυκαταστήματα προσφέρουν ένα βολικό τρόπο αγορών για μόδα. Χιλιάδες αναβαθμισμένα αντικείμενα μπορούν να βρεθούν σε στρέμματα χώρου, συμπεριλαμβανομένων ενδυμάτων, αξεσουάρ, αρωμάτων, καλλυντικών, ρολογιών, παπουτσιών και άλλων καλών τεχνών.

Μια μεγάλη επιλογή, αλλά ευκαιρίες είναι μακριά και μεταξύ, εκτός από τις εποχές των πωλήσεων.

Οι πωλήσεις ρυθμίζονται αυστηρά στη Γαλλία. Υπάρχουν δύο εποχές πώλησης, το χειμώνα και το καλοκαίρι. Οι ημερομηνίες έναρξης τους είναι θέμα διοικητικών διαταγμάτων, και κάθε μία από τις δύο εποχές διαρκεί μόνο έξι εβδομάδες. Η εποχή των πωλήσεων χειμώνα του Παρισιού ξεκινά στα τέλη Ιανουαρίου, το καλοκαίρι ξεκινά στα τέλη Ιουνίου.

Designer αποθήκη ευκαιρίες

Εκτός των εποχών των πωλήσεων, οι αγοραστές που αναζητούν τιμές ευκαιρίας και ακαταμάχητες εκκαθαρίσεις πρέπει να αναζητούν αλλού. Είναι η εμπειρία μου ότι οι καλύτερες τιμές για τα ρούχα που προσφέρονται στο Παρίσι βρίσκονται σε αποθήκες σχεδιαστών.

Αν και έχει γίνει εμπορικό σήμα στη Βόρεια Αμερική, μια αποθήκη σχεδιαστή είναι στην πραγματικότητα μια μορφή εμπορίου. Άνθρωποι όπως εσείς και εγώ φέρουμε ρούχα που δεν θέλουμε να φορέσουμε πια και παίρνουμε λίγα χρήματα από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος που θα μεταπωλήσει τα ρούχα μας για λίγο περισσότερα χρήματα σε άλλους ανθρώπους.

Μπορώ να ακούσω τα σχόλιά σας για τα blasé: "Tcha! Αποθήκες αποστολών! Thrift καταστήματα! ..." Λοιπόν, στο Παρίσι, οι αποθήκες σχεδιαστών δεν είναι ακριβώς τα κανονικά καταστήματα Στρατιωτικής Σωτηρίας. Καθόλου.

Οι παριζιάνικες αποθήκες σχεδιαστών συνήθως ανήκουν και διευθύνονται από κυρίες με αίσθηση της μόδας. Μερικοί από αυτούς έχουν επαγγελματική εμπειρία στη βιομηχανία της μόδας και, αν καλούνται να το κάνουν, οι περισσότεροι από αυτούς μπορούν να σας πουν αμέσως ποιο φόρεμα σας ταιριάζει καλά ....

και ποια φούστα σας κάνει να μοιάζετε με εσείς ντυμένος με μια τσάντα πατάτας.

Στην αποθήκη σχεδιαστών, υπάρχει ο σχεδιαστής μαγικών λέξεων. Οι παριζιάνικες αποθήκες σχεδιαστών προσφέρουν ντιζάιν και ρούχα ραπτικής σε βαθιές, βαθιές, βαθιές εκπτώσεις. Και σας απασχολούν, αυτά τα ρούχα είναι σε σχεδόν άψογη κατάσταση. Ρούχα φοριούνται μόνο μία φορά. Λοιπόν, ίσως δύο φορές.

Αν έρθετε μαζί τους με τα κανονικά σας παπούτσια, τα παπούτσια τένις της τελευταίας σας σεζόν ή το πουκάμισο που φοράτε πόλο στο κατάστημα για αυτό το θέμα, μην περιμένετε να είστε ευπρόσδεκτοι. Αναμείνετε την απόρριψη με ανυποψίαστο βλέμμα.

Αγορές έξω από το Παρίσι

Έκπτωση και Αγορές Αγοράς στη Γαλλία

Αγορές ευκαιρίας και έκπτωσης στο Troyes, Champagne

Αγορές στο Calais

Τώρα δεν δημιουργήθηκαν ίσες όλες οι αποθήκες σχεδιαστών και όπου μπορείτε να ψωνίσετε για πρακτικά τέλεια ρούχα σχεδιαστών είναι το πραγματικό μέτρο της εσωτερικής σας γνώσης για την πόλη.

Συνιστώ τρεις διευθύνσεις petites (οι Γάλλοι για «καλύτερα διατηρημένα μυστικά μέρη») που επέλεξα ανάμεσα σε πλήθος άλλων: