Στην κριτική: La Maison Montparnasse Hotel στο Παρίσι

Χαρούμενο, άνετο και προσιτό

Το Maison Montparnasse βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο στην ήσυχη αλλά πολύ ευχάριστη συνοικία Pernety / Gaite, κοντά στο Montparnasse, στο νότιο Παρίσι, και είναι ένα ξενοδοχείο 2 αστέρων που διαθέτει άνετες και καθαρές ανέσεις, ατμόσφαιρα και χαρούμενη διακόσμηση. . Αν ψάχνετε για ένα προσιτό μέρος για να μείνετε και δεν σας πειράζει να βρίσκεστε σε μια μάλλον un-τουριστική περιοχή του Παρισιού, αυτό το ταπεινό αλλά καλά εξοπλισμένο και ευχάριστο ξενοδοχείο είναι, κατά τη γνώμη αυτού του συγγραφέα, σταθερή αξία για τα χρήματα.

Διαβάστε τα σχετικά: Τα καλύτερα ξενοδοχεία μεσαίας κατηγορίας στο Παρίσι

Πλεονεκτήματα:

Μειονεκτήματα:

Τοποθεσία και πληροφορίες επικοινωνίας

Διεύθυνση: 53 rue de Gergovie, 14ο διαμέρισμα
Τηλ .: +33 (0) 1 45 42 11 39
Μετρό: Pernety (γραμμή 13)

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους

Δωμάτια: Μονόκλινα, δίκλινα ή τρίκλινα για να φιλοξενήσουν έως 6 άτομα. μίνι σουίτες για οικογένειες που αποτελούνται από δύο γειτονικά δωμάτια. αίθουσες συνεδριάσεων.

Παροχές δωματίου (standard δωμάτια): Υπηρεσία δωματίου, κέντρο ψυχαγωγίας με LCD τηλεόραση επίπεδης οθόνης (βασικό καλώδιο), μικρό γραφείο, δωρεάν wi-fi πρόσβαση στο internet (έλεγχος με την υποδοχή για κωδικό). Τα μπάνια διαθέτουν κεφαλές καταρράκτη και δωρεάν προϊόντα μπάνιου, στεγνωτήρα μαλλιών.



Αλλες υπηρεσίες:

Επιλογές πληρωμής:

Τα μετρητά και όλες οι μεγάλες πιστωτικές κάρτες που έγιναν αποδεκτές (Visa, Mastercard, American Express)

Κοντινά αξιοθέατα και αξιοθέατα:

Αυτό το ξενοδοχείο δεν βρίσκεται σε μία από τις πιο τουριστικές περιοχές του Παρισιού - αλλά νομίζω ότι ένα μέρος της γοητείας της έγκειται στο γεγονός αυτό. Η περιοχή γύρω από το μετρό Pernety είναι υπέροχη για να πάρετε μια γεύση από την πόλη σε έναν πιο χαλαρό και off-the-κτυπημένο-κομμάτι τρόπο.

Διαβάστε τα σχετικά: Τα καλύτερα αστυνομικά πράγματα που πρέπει να κάνετε στο Παρίσι

Συστήνω ιδιαίτερα να περπατήσω στην οδό Raymond-Losserand και να παρακολουθήσω μερικά από τα καταστήματα και τα εστιατόρια εκεί: υπάρχουν πολλοί υψηλής ποιότητας αρτοποιεία, πωλητές φρούτων και λαχανικών, τυριά και καταστήματα κρέατος. Η περιπλάνηση χωρίς στόχαστρο πιθανότατα θα σας βρει να περπατάτε μέσα από ήσυχους πεζοδρόμους και αδιέξοδα, τους κοινοτικούς κήπους και τους δρόμους τόσο ήρεμους που βλέπετε τα παιδιά της γειτονιάς να παίζουν μέσα τους.

Το ξενοδοχείο είναι παρόλα αυτά σε κοντινή απόσταση από αξιόλογα αξιοθέατα, όπως τα ακόλουθα:

Η πλήρης κριτική μου: ατμόσφαιρα και πρώτες εντυπώσεις

Περπατώντας στο ξενοδοχείο, ο φωτεινός και φιλόξενος χώρος υποδοχής με έβαλε μια καλή διάθεση από την αρχή. Διαθέτοντας ρίγες από πορφυρό, πορτοκαλί, πορφυρό και κίτρινο, η ατμόσφαιρα μου θύμισε ένα είδος σύγχρονης ανάληψης του μαροκινή σχεδιασμού.

Ανεβαίνοντας την έντονα χρωματιστή σπειροειδή σκάλα στον δεύτερο όροφο, μπήκα στο εξίσου χαρούμενο, αν και μικρό, δωμάτιο μας. Στο Παρίσι, τα μικρά δωμάτια είναι ο κανόνας αν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο 4 αστέρων ή 5 αστέρων "παλάτι" ή σε μια σουίτα ... γι 'αυτό δεν ήμουν έκπληκτος να σημειώσω ότι το δωμάτιο ήταν μακριά από τεράστια. Κάπως όμως, το φωτεινό, καθαρό και μοντέρνο αλλά καταπραϋντικό μοντέρνο ντεκόρ έκανε το δωμάτιο να αισθάνεται τέλεια. Υπάρχει ακόμη και ένα μικρό γραφείο για όσους χρειάζονται εργασία.

Οι ανέσεις:

Η δωρεάν wifi, LCD τηλεόραση με καλώδιο, και τα τηλέφωνα όλα δούλεψαν όμορφα, και υπήρχε μια καλή επιλογή των καναλιών στα αγγλικά. Το δωμάτιο ήταν επιπλωμένο με γούστο και ενώ δεν φαινόταν να υπάρχει καθόλου AC, το δωμάτιο παρέμεινε δροσερό ακόμη και σε μια ζεστή μέρα στο Παρίσι.

Το κρεβάτι ήταν εξαιρετικά άνετο και εξοπλισμένο με ό, τι φαινόταν να είναι πολύ ωραία κλινοσκεπάσματα: μια άλλη ευπρόσδεκτη έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη το ξενοδοχείο έχει μόνο δύο αστέρια.

Στέγαμε πολύ καλά.

Το μπάνιο ήταν βασικό και μικρό, αλλά πολύ καθαρό, και η τουαλέτα χωρίστηκε από το μπάνιο. Το ντους ήταν ευρύχωρο και χαρακτηρίστηκε από ένα μάλλον πολυτελές "καταρράκτη" κεφάλι, εξαιρετική πίεση, και πολύ ζεστό νερό. Μου άρεσε πραγματικά τα δωρεάν προϊόντα περιποίησης: μπανιέρα και αφρόλουτρο / σαμπουάν με ένα θαυμάσια ολέθριο, σανταλόξυλο.

Οι Downsides:

Ενώ το δωμάτιο ήταν γενικά άνετο, καθαρό και ήσυχο, ξυπνούσαμε το πρωί από τον ήχο των επισκεπτών που κυκλοφορούσαν σε παρακείμενα δωμάτια και στα κλιμακοστάσια. Η μόνωση εδώ θα μπορούσε να βελτιστοποιηθεί, αν και είναι βεβαίως πολύ καλύτερη από κάποια πιο ακριβά ξενοδοχεία στο Παρίσι έχω μείνει εκεί όπου οι τοίχοι ήταν χαρτί λεπτό.

Ο μικροσκοπικός ανελκυστήρας είναι άλλο μειονέκτημα αν έχετε πολλές τσάντες, ή μεγάλες και δυσκίνητες. Είχα μια μεγάλη βαλίτσα που ήταν αρκετά βαρύ και έπρεπε να το σηκώσω και να ανεβαίνω μισή πτήση από σκάλες προς και από τον ανελκυστήρα, το οποίο ήταν ελάχιστο και μόλις επέτρεψε χώρο για μένα και τις τσάντες μου. Ωστόσο, αυτό είναι τόσο συνηθισμένο στο Παρίσι που αξίζει να το αναφέρουμε: μερικά από τα γραφικά και γοητευτικά παλιά κτίρια της πόλης απλά δεν μπορούν να φιλοξενήσουν μεγαλύτερους ανελκυστήρες. Ωστόσο, για τους ταξιδιώτες με περιορισμένη κινητικότητα και για τους αναπήρους, αυτό μπορεί να αποδειχθεί υπερβολικά ένα πρόβλημα. Κλήστε μπροστά για να ρωτήσετε το προσωπικό πώς θα μπορούσαν να σας φιλοξενήσουν.

Διαβάστε σχετικά: Πόσο προσιτή είναι το Παρίσι ;

Η υπηρεσία

Το προσωπικό σε αυτό το ξενοδοχείο ήταν σε γενικές γραμμές πολύ φιλικό και εξυπηρετικό, παρόλο που δεν γνώριζαν ότι αναθεώρησα την ιδιοκτησία. Η μία (μικροσκοπική) αλληλεπίδραση που βρήκα απογοητευτική ήταν όταν, ξαναγυρίζοντας στο ξενοδοχείο αργά το βράδυ και βρίσκοντας τις αυτόματες πόρτες κλειδωμένες, δεν ήταν σαφές πώς να μπει και εγώ buzzed μερικές φορές από τότε που δεν έβλεπα κανέναν το γραφείο. Ο νυχτερινός αχθοφόρος ήρθε για να μας αφήσει μέσα σε μια στιγμή και μου είπε (μέσα από ένα χαμόγελο), "Χρειάζεται μόνο να buzz μια φορά, ξέρετε". Ένιωσα ότι αυτό το απαλό σχόλιο ήταν λίγο περιττό, δεδομένου ότι δεν υπήρχε κανένα σημάδι έξω από το να καθοδηγούν τους επισκέπτες πώς να μπουν μετά από ώρες. Σίγουρα δεν ήταν αγενής, αλλά σαφέστερες οδηγίες για τους επισκέπτες σε αυτό το σημείο θα ήταν ευπρόσδεκτες.

Ο σύντροφός μου και εγώ μείναμε έξω αργά το βράδυ και έτσι επιλέξαμε να κοιμηθούμε παρά να απολαύσετε το πρωινό στην όμορφη εξωτερική βεράντα, που είναι γεμάτη με πράσινες καρέκλες και τραπέζια, φυτά και ξύλινο κατάστρωμα. Άλλοι αξιολογητές έχουν αξιολογήσει το πρωινό της ηπειρωτικής Ευρώπης ως πολύ καλό, αν και κάποιοι είπαν ότι είναι λίγο ακριβό. Θα ήθελα να σας συμβουλέψω να δοκιμάσετε, καθώς η ατμόσφαιρα στη γέφυρα φαίνεται πραγματικά ευχάριστη.

Συνολικά, η εξυπηρέτηση εδώ ήταν πολύ καλή και έκανε μια γενικά ευχάριστη διαμονή.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους