Κολυμπήστε με δελφίνια στο Dolphinaris Arizona

Το Scottsdale Attraction προσφέρει εκπαιδευτικές εμπειρίες με τα δελφίνια

Δελφίνια στην έρημο; Αυτό ήταν το ερώτημα που έθεσαν πολλοί όταν το OdySea στην έρημο ανακοίνωσε την πρόθεσή τους να φέρουν μια εμπειρία δελφινιών στο Scottsdale της Αριζόνα. Η ερώτηση έχει απαντηθεί. Το Dolphinaris Arizona είναι εδώ, προσφέροντας γήπεδα και εμπειρίες κολύμβησης για ανθρώπους που θέλουν να μάθουν περισσότερα για αυτά τα καταπληκτικά πλάσματα και να εξοικειωθούν προσωπικά με ένα από τα δελφίνια bottlenose της εγκατάστασης.

Το Οικοσύστημα

Τα δελφίνια στο Dolphinaris Arizona φροντίζονται, εκπαιδεύονται και συναντούν τους επισκέπτες σε μια λιμνοθάλασσα αλμυρού νερού με ένα σύστημα που φιλτράρει το νερό 16 φορές την ημέρα. Η λιμνοθάλασσα έχει κινητά τμήματα και πύλες, επιτρέποντας στα δελφίνια να αλληλεπιδρούν μεταξύ τους (τα δελφίνια προτιμούν τους συντρόφους τους) και τους καλεσμένους με ελεγχόμενο τρόπο. Έχουν πρόσβαση τόσο στον ήλιο όσο και στη σκιά, και ζουν σε βάθος νερού που είναι συγκρίσιμο με αυτό που θα βιώσουν σε ένα φυσικό περιβάλλον.

Dolphinaris Tidbit: τα δελφίνια εδώ κυμαίνονται σε ηλικία από 6 ετών έως 22 ετών.

Οι εμπειρίες

Κατά τη διάρκεια όλων των εμπειριών μπορείτε να ζητήσετε από τους εκπαιδευτές ερωτήσεις σχετικά με τα δελφίνια και τους οικοτόπους. Η εκπαίδευση είναι υψηλή στον κατάλογο προτεραιότητας εδώ.

Dolphin Tidbit: Τα δελφίνια που έφεραν εδώ αναλύθηκαν ιατρικά και παρείχαν προληπτική θεραπεία για πιθανές ασθένειες που είναι συγκεκριμένες στην περιοχή μας, για παράδειγμα, Fever Valley .

Το Ανθρώπινο Στοιχείο

Οι άνθρωποι μπορούν να επισκεφθούν την εγκατάσταση διατηρώντας ένα από τα παραπάνω πακέτα, αλλά υπάρχουν και άλλοι τρόποι να ζήσετε αυτό το μοναδικό αξιοθέατο. Ένα απλό φαγητό στην ιδιοκτησία επιτρέπει στους επισκέπτες να απολαύσουν το μεσημεριανό γεύμα και / ή κοκτέιλ με θέα των εκδηλώσεων. Θα μπορούσαν να υπάρχουν εκδρομές ή εμπειρίες σε εξέλιξη, ή οι εκπαιδευτές θα μπορούσαν να δουλεύουν με τα δελφίνια, ή τα δελφίνια θα μπορούσαν απλά να έχουν ένα απογευματινό κολύμπι ή κοινωνικό χρόνο μεταξύ τους. Οι επισκέπτες που δεν έχουν αγοράσει μια εμπειρία μπορεί να φάνε εδώ, εφόσον πληρούν μια λογική ελάχιστη απαίτηση αγοράς.

Στο Dolphinaris Beach Club, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στις υδρομασάζ και στην θερμαινόμενη πισίνα δίπλα στο βιότοπο των δελφινιών, το οποίο διαθέτει παράθυρο προβολής στη λιμνοθάλασσα των δελφινιών.

Η πρόσβαση στο Beach Club περιλαμβάνεται στην εμπειρία του Deluxe Dolphin Swim και του εκπαιδευτή των δελφινιών ή μπορεί να αγοραστεί ως αναβάθμιση σε μια εμπειρία κολύμβησης.

Έχοντας πάρτυ ή εταιρική υποχώρηση; Ομάδες ηλικίας 10 ετών, ηλικίας 90 ετών ή οποιασδήποτε ηλικιακής ομάδας μπορούν να συνδυάσουν εμπειρίες δελφινιών με την πρόσβαση στο Beach Club για μια αξέχαστη περίσταση.

Dolphin Tidbit: Κάθε δελφίνι έχει έναν εκπαιδευτή, για τον οποίο το δελφίνι έχει σαφώς "εκφράσει" μια προτίμηση. Έχουν τα αγαπημένα τους! Οι εκπαιδευτές χρησιμοποιούν μόνο θετική ενίσχυση (τρόφιμα, παιχνίδια, τρίβει) όταν δουλεύουν με τα δελφίνια.

Διατήρηση και καλή μεταχείριση των ζώων

Ο Δελφινάρης λειτουργεί ένα ίδρυμα που συνεργάζεται με πολλά πανεπιστήμια, προσφέροντας την ευκαιρία στους σπουδαστές να μελετήσουν τη βιολογία των δελφινιών, τη φυσιολογία, τη συμπεριφορά, την ιατρική και τα θέματα διατήρησης της θαλάσσιας ζωής.

Η εταιρεία υποστηρίζει επίσης μια μελέτη διατήρησης που παρακολουθεί το οικοσύστημα των ενδιαιτημάτων δελφινιών στη φύση και πώς οι αλλαγές στο περιβάλλον επηρεάζουν τα δελφίνια και την άλλη άγρια ​​πανίδα. Ένα μέρος των πωλήσεων στο Dolphinaris Arizona είναι δωρεές στη διατήρηση της θαλάσσιας και θαλάσσιας ζωής.

Dolphin Tidbit: Κανένα από τα δελφίνια του Dolphinaris δεν είχε πιαστεί στην άγρια ​​φύση. Όλοι γεννήθηκαν σε αιχμαλωσία και αποκτήθηκαν μέσω συμφωνιών με άλλα οικοσυστήματα των δελφινιών των ΗΠΑ.

Οι λεπτομέριες

Το Dolphinaris (προφέρεται κούκλα - finn - airs) βρίσκεται στο Scottsdale στο συγκρότημα ψυχαγωγίας OdySea του Desert. Βρίσκεται κοντά στο ενυδρείο OdySea αλλά είναι ένα εντελώς διαφορετικό αξιοθέατο, με διαφορετική ιδιοκτησία και ξεχωριστές τιμές εισόδου. Η Ventura Entertainment εκμεταλλεύεται άλλες εγκαταστάσεις δελφινιών στο Μεξικό, αλλά αυτή είναι η πρώτη επιχείρηση δελφινιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Διεύθυνση
9500 Ε. Via de Ventura, Scottsdale, ΑΖ 85256

Τηλέφωνο
480-407-5154

Online
www.dolphinaris-arizona.com

Κατευθύνσεις
Εδώ είναι ένας χάρτης με οδηγίες για Dolphinaris Arizona.

Αγορά εισιτηρίων
Επιλέξτε μια εμπειρία!

Υπάρχουν κάποιες εκπτώσεις;
Ναί! Ελέγξτε online για να δείτε ειδικές προσφορές που προσφέρονται αυτήν τη στιγμή.

Πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν πάτε

  1. Η φωτογραφία δεν επιτρέπεται κατά τη διάρκεια της εμπειρίας σας. Υπάρχουν επαγγελματίες φωτογράφοι στο χώρο του ξενοδοχείου και μπορείτε να αγοράσετε φωτογραφίες από αυτές.
  2. Δεν επιτρέπεται να φορούν κοσμήματα, καπέλα ή γυαλιά ηλίου κατά τη διάρκεια εμπειριών, καθώς αποτελούν κίνδυνο για τα δελφίνια. Τα ντουλάπια για τα αντικείμενα αυτά παρέχονται χωρίς πρόσθετη χρέωση.
  3. Όλα τα wetsuits, σωσίβια, μάσκες κολύμβησης παρέχονται από το Dolphinaris Arizona.
  4. Λάβετε υπόψη ότι μπορείτε να είστε μαζί με άλλους ανθρώπους κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας. οι εκδρομές δεν είναι αποκλειστικές. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσατε να έχετε αρκετούς ανθρώπους που περιμένουν τη σειρά τους να αγγίζουν ένα δελφίνι ή να αλληλεπιδρούν προσωπικά με ένα δελφίνι. Οι κρατήσεις είναι συνήθως ελαφρύτερες τις καθημερινές.
  5. Το κατάστημα δώρων είναι ο παράδεισος του εραστή του δελφινιού! Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο κατάστημα δώρων χωρίς να πληρώσετε εισιτήριο εισόδου.

Τι είναι κοντά