Αναθεώρηση: Skytop Lodge στο Poconos της Πενσυλβάνια

Ψάχνετε για ένα μεγάλο παλιό ορεινό καταφύγιο στην Ανατολική Ακτή που σερβίρει άφθονο διασκέδαση για ένα οικογενειακό Σαββατοκύριακο μακριά;

Το Skytop Lodge στα βουνά Pocono της Πενσυλβάνια προσφέρει στις οικογένειες μια υπέροχη ευκαιρία να ξεφύγουμε από όλα και να παίξουμε στο Great Outdoors. Οι Poconos είναι από καιρό μια αγαπημένη παιδική χαρά για τα slickers της πόλης που περιμένουν για κάποιο χρονικό διάστημα στη χώρα. Με αυτοκίνητο, είναι μόλις δύο ώρες οδήγησης βορειοδυτικά της Νέας Υόρκης και λίγο περισσότερο από δύο ώρες βόρεια της Φιλαδέλφειας.

Τοποθετημένο γύρω από ένα τεράστιο πέτρινο καταφύγιο, το θέρετρο καλωσορίζει τους επισκέπτες από το 1928 μέχρι το θεαματικό του σκηνικό σε ένα οροπέδιο κορυφής του Poconos . Οι χώροι είναι τεράστιοι, αποτελούμενοι από πάνω από 5.500 δασικές εκτάσεις που εκτείνεται πολύ πέρα ​​από αυτό που μπορεί να δει το μάτι. Οι περισσότερες δραστηριότητες βρίσκονται μέσα σε λίγα στρέμματα του καταφυγίου. Εκτεταμένες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν στάβλους ιππασίας, γήπεδο γκολφ, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γήπεδο μπάσκετ και τένις, γκαζόν κροκέ, γήπεδο τοξοβολίας, γήπεδο paintball, κύκλωμα geocaching, γήπεδο οδήγησης, παιδική χαρά, αίθουσα παιχνιδιών, σπα και γυμναστήριο. Η λίμνη προσφέρει κολύμβηση, ψάρεμα, καγιάκ, καγιάκ το καλοκαίρι και πατινάζ και πάγο για το χειμώνα. Το χειμώνα, υπάρχουν επίσης σωλήνες χιονιού, έλκηθρο σκυλιών, σκι, και ένα καταπληκτικό, ντεμοντέ τρέξιμο για toboggan. Υπάρχουν πολλά μίλια διαδρομών πεζοπορίας με διαφορετική δυσκολία και μια σειρά πυροβολισμών πηλού.

Δεν υπάρχει εποπτευόμενο πρόγραμμα για παιδιά, αλλά το θέρετρο προσφέρει ένα καθημερινό πρόγραμμα φιλικών προς την οικογένεια δραστηριοτήτων, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει περιηγήσεις με καθοδηγούμενη φύση, εργαστήρια τέχνης και χειροτεχνίας, βόλτες με σανού, μαθήματα γιόγκα, κυνηγόσκυλα, παιχνίδια trivia, διαδηλώσεις άγριας ζωής.

Όταν ο καιρός δεν συνεργαστεί, προσφέρονται εναλλακτικές δραστηριότητες.

Αν και αναμφισβήτητα ιστορικό και μεγάλο, το Skytop Lodge δεν είναι πολυτελές ακίνητο. Αντίθετα, έχει μια ατμόσφαιρα που είναι χαλαρή, φιλική προς το παιδί. Τα δωμάτια αισθάνονται upscale, αλλά η εξυπηρέτηση είναι πιο χαλαρή από ό, τι θα βρείτε σε ένα πολυτελές ακίνητο.

Οι περισσότεροι επισκέπτες επωφελούνται από το ευρύ φάσμα υπαίθριων δραστηριοτήτων και ντυμένοι άνετα.

Οι επιλογές για φαγητό περιλαμβάνουν το Windsor Room, την πιο επίσημη επιλογή, η οποία προσφέρει πρωινό σε μπουφέ και μεσημεριανό γεύμα και a la carte δείπνο. Το φόρεμα είναι περιστασιακό εκτός από τα βράδια του Σαββατοκύριακου, όταν οι άνδρες υποχρεούνται να φορούν σακάκια. Οι οικογένειες που αναζητούν μια πιο προσιτή επιλογή μπορούν να δειπνήσουν στην αίθουσα Tap, μια πανοραμική παμπ που σερβίρει σούπα, σαλάτα, σάντουιτς, μπιφτέκι και άλλο απλό φαγητό. Υπάρχει επίσης το Tea Room, το οποίο σερβίρει σάντουιτς και χοτ-ντογκ, καθώς και παγωτά, μιλκσέικ και πλωτήρες. Εκτός από το φαγητό στο κύριο κατάλυμα, υπάρχουν άλλα εστιατόρια στο πανδοχείο και στο γήπεδο γκολφ.

Οι τιμές μπορεί να κυμανθούν σημαντικά μεταξύ υψηλής και χαμηλής περιόδου. Όπως θα περίμενε κανείς σε ένα θέρετρο στις ενδοχώρα της Νέας Υόρκης και της Philly, οι τιμές του Σαββατοκύριακου είναι πολύ υψηλότερες από την Κυριακή μέχρι την Πέμπτη. Οι τιμές κατά τη διάρκεια της εποχής αιχμής μπορεί να είναι κατά μέσο όρο 400 δολάρια τη νύχτα για μια τετραμελή οικογένεια, σε σύγκριση με τα 150 δολάρια τη νύχτα για μια απόδραση σεζόν μεσαίας εβδομάδας. Το Wi-fi είναι δωρεάν, αλλά υπάρχει 15% τέλη θέρετρο (που μπορεί να τρέξει οπουδήποτε από $ 25 έως πάνω από $ 65 ανά διανυκτέρευση).

Τα καλύτερα δωμάτια: Οι επισκέπτες μπορούν να μείνουν στο κατάλυμα, το πανδοχείο ή ένα δωμάτιο σε ένα εξοχικό σπίτι. Τα δωμάτια είναι όμορφα διακοσμημένα και διαθέτουν τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης και μοντέρνο μπάνιο.

Από τα 125 δωμάτια του καταλύματος, οι σουίτες και οι σουίτες μπορούν να φιλοξενήσουν μια τετραμελή οικογένεια. Μεγαλύτερες και ευρύτερες οικογενειακές ομάδες θα πρέπει να εξετάσουν το Inn at Skytop, το οποίο περιλαμβάνει 18 πολυτελή, συνδεόμενα δωμάτια με τζάκι, ψυγείο και ιδιωτικό μπαλκόνι. Υπάρχουν επίσης δύο executive σουίτες που διαθέτουν τζακούζι.

Ένα άλλο καλό στοίχημα για τις οικογένειες είναι να μείνετε σε μια από τις εξοχικές κατοικίες του Skytop, καθένα από τα οποία χωρίζεται σε τέσσερα δωμάτια. Τα δίκλινα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν τέσσερα άτομα και διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο, βεράντα, μικρό ψυγείο και τηλεόραση επίπεδης οθόνης με βίντεο.

Καλύτερη εποχή: Το θέρετρο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, με μια μεταβαλλόμενη εποχιακή σύνθεση των δραστηριοτήτων. Οι καλοκαιρινές και σχολικές διακοπές είναι υψηλή εποχή. Για να εξοικονομήσετε χρήματα, στοχεύστε στις εποχές ώμων και δείτε τις ειδικές προσφορές του θέρετρου.

Ελέγξτε τιμές στο Skytop Lodge

Επισκέφτηκε: Φεβρουάριος 2016

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.