Επισκεφθείτε το σπίτι του Dr. Bob, όπου ξεκίνησαν οι ανώνυμοι αλκοολικοί

Το σπίτι του Dr. Bob, στο Akron Ohio, είναι όπου οι αλκοολικοί ανώνυμοι (AA) ξεκίνησαν όλα το 1935. Σκοπός της ΑΑ είναι να βοηθήσει τους αλκοολικούς να κερδίσουν και να διατηρήσουν τη νηφαλιότητα, μοιράζοντας εμπειρίες, προβλήματα και ελπίδες μεταξύ τους. Ο Δρ Bob και ο Bill W. συνεργάστηκαν με τους αλκοολικούς μια φορά τη φορά για να τους βοηθήσουν να επιτύχουν αυτοπεποίθηση στο σπίτι του Δρ Bob. Σήμερα το σπίτι είναι πλήρως ανακαινισμένο και χαιρετίζει τους επισκέπτες χωρίς χρέωση .

Καλώς όρισες σπίτι

Το "Welcome Home" είναι το πώς θα σας υποδεχθούμε καθώς περπατάτε μέσα από τις πόρτες του Home Dr. Bob.

Αυτός ο χαιρετισμός είναι η συνεχιζόμενη αποστολή του Home του Dr. Bob για να βοηθήσει τους αλκοολικούς να αισθάνονται αποδεκτοί στο σπίτι όπου τα πρώτα μέλη της ΑΑ πέτυχαν και διατήρησαν την νηφαλιότητα τους. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που περπατούν μέσα από τις πόρτες αυτού του σπιτιού συμμετέχουν στο πρόγραμμα ΑΑ και περίπου το ένα τρίτο των ανθρώπων καταρρέουν και φωνάζουν στο χαιρετισμό. Είναι ένα είδος τιμής για να πάμε στον τόπο όπου προέρχεται η πηγή βοήθειάς τους.

Πώς ξεκίνησαν οι αλκοολικοί ανώνυμοι

Ο Δρ Robert Smith και η σύζυγός του Ann μπήκαν στην Οξφόρδη, όπου μιλούσαν για τις ανάγκες προσευχής τους. Ο Δρ. Bob ομολόγησε ότι ήταν ένας σιωπηλός πότης. δεν μπορούσε να σταματήσει και ζήτησε προσευχές. Η Henrietta Seiberling βρισκόταν επίσης σε αυτή τη θρησκευτική ομάδα και δεσμεύτηκε να προσευχηθεί γι 'αυτόν. Ένας φίλος, Bill W, ήρθε στην πόλη για επιχειρηματικό εγχείρημα που έπεσε, ήθελε να μεθυσθεί και ζήτησε από τον Henrietta αν υπήρχε κάποιος άλλος μεθυσμένος με τον οποίο θα μπορούσε να μιλήσει. Η θεωρία του ήταν ότι μόνο ένας άλλος μεθυσμένος μπορούσε να καταλάβει τι περνάει και θα τον βοηθήσει να διατηρήσει την νηφαλιότητα του.

Η κα Seiberling πήρε μαζί τους τους Δρ Bob και τον Bill για μια έξιωρη συνεδρίαση στην πύλη του Stan Hywet Hall , όπου μίλησαν για τα προβλήματα που διέσχιζαν ως μεθυσμένος. Η συνάντηση αυτή το 1935 οδήγησε στους Αλκοολικούς Ανώνυμους.

Αλκοολικός Ανώνυμος Σήμερα

Οι Αλκοολικοί Ανώνυμοι είναι ένα πρόγραμμα που επιτρέπει στους άνδρες και τις γυναίκες να μοιράζονται τις εμπειρίες τους, τα προβλήματα και τις ελπίδες μεταξύ τους για να βοηθήσουν ο ένας τον άλλον να ανακάμψει από τον αλκοολισμό.

Η ίδια φιλοσοφία που χρησιμοποίησαν οι δρ. Bob και Bill W. για πρώτη φορά από την αρχή. Σκοπός τους είναι να παραμείνουν νηφάλιοι και να βοηθήσουν άλλους αλκοολικούς να επιτύχουν την αυτοπεποίθηση.

Το σπίτι του Δρ Bob

Το σπίτι του ίδιου του Dr. Bob είναι ένα μετριοπαθές σπίτι που δαπάνησε τον Δρ Bob $ 4.000 το 1916. Αγοράστηκε για $ 38.000 το 1984 και αποκαταστάθηκε στην αρχική του κατάσταση για άλλα $ 100.000. Ο γιος και η κόρη του Δρ. Bob προσωπικά επανασχεδίασαν το σπίτι για να δουν όπως θυμούνται από την παιδική τους ηλικία. Πολλά έπιπλα είναι πρωτότυπα, μεταβιβάζονται από τα παιδιά. Ο πίνακας στο σαλόνι είναι ο αρχικός πίνακας στον οποίο γράφτηκε το χειρόγραφο για την ΑΑ.

Ο Δρ. Bob's Home ξεκίνησε όλα - όπου ο Δρ Bob και ο Bill W. βοήθησαν τους αλκοολικούς ένα άτομο κάθε φορά, μια μέρα τη φορά. Περισσότεροι από 300 αλκοολικοί απομονώθηκαν και έλαβαν θεραπεία από τον Δρ Bob και τον Bill W. στο σπίτι του Dr. Bob. Οι επισκέπτες μπορούν να περπατήσουν μέσα από τα δωμάτια στα οποία παρέμειναν τα πρώτα μέλη της ΑΑ. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ένα βίντεο μισής ώρας σχετικά με τον τρόπο εκκίνησης των ανωνύμων αλκοολικών και να περιηγηθείτε στα αρχεία φωτογραφιών των ατόμων που έχουν βοηθηθεί από το πρόγραμμα. Οι εκδρομές είναι δωρεάν και προσφέρονται καθημερινά στο κοινό. ομαδικές εκδρομές διατίθενται με κράτηση.

Ημέρα του ιδρυτή

Ημέρα του ιδρυτή είναι στις αρχές Ιουνίου κάθε έτους.

Πραγματοποιήθηκε στο πανεπιστήμιο Akron και στο Stan Hywet Hall και αυτό το τριήμερο γεγονός αναδεικνύει περισσότερους από 7.000 ανθρώπους που έχουν αγωνιστεί ή γνωρίζουν κάποιον που έχει αγωνιστεί με τον αλκοολισμό. Η εκδήλωση περιλαμβάνει συναντήσεις 12 βημάτων 24 ώρες την ημέρα, καθημερινές συνεδρίες όπου οι αλκοολικοί μπορούν να μοιραστούν τις ιστορίες τους, χορευτικά μέρη, περιηγήσεις στο σπίτι του Dr. Bob, εργαστήρια, θεατρικές παραστάσεις, συγκροτήματα και μοτοσικλέτα στην τελική θέση του Dr Bob στο Mount Peace Νεκροταφείο.

Στοιχεία επικοινωνίας

Το σπίτι του Δρ Bob
855 Λεωφόρος Ardmore
Akron, ΟΗ 44309
Δικτυακός τόπος

Να πάρει εκεί

Από το Βορρά (Κλίβελαντ): Πάρτε 77 S στο White Pond Dr .; Έξοδος 132 προς Mull Ave. στρίψτε αριστερά στην White Pond Dr. στρίψτε δεξιά στη Mull Ave. στρίψτε δεξιά στο W. Exchange St .; στρίψτε αριστερά στην Ardmore Ave.

Από το Νότο (Canton): Πάρτε 77 N σε OH-8 N μέσω Exit 125A προς καταρράκτες Cuyahoga? πάρτε την έξοδο OH-59 W προς την Perkins St./ML

King Jr. Blvd. & Fwy .; παραμείνετε ευθεία για να πάτε στο Fountain St .; στρίψτε αριστερά στην Perkins St./OH-59. στρίψτε δεξιά στην W. Market St./OH-162/O-18. ακολουθεί W. Market St. / OH-18; στρίψτε αριστερά στη διαδρομή S. Portage. στρίψτε δεξιά στο Ardmore Ave.