Πώς να επισκεφθείς μια γυμνή παραλία στην Ελλάδα

Η αισθησιακή ομορφιά των ελληνικών νησιών εμπνέει πολλούς επισκέπτες να εξερευνήσουν γυμνή ηλιοθεραπεία για πρώτη φορά, ειδικά στις παγκοσμίου φήμης γυμνές παραλίες στη Μύκονο. Εάν είσαι αρχάριος στο να είσαι γυμνός, εδώ είναι βοήθεια.

Δυσκολία: Μέσος όρος

Χρόνος που απαιτείται: 2 ώρες

Εδώ είναι πώς:

  1. Αποφασίστε τι είδους παραλία είναι κατάλληλη για εσάς - γυμνιστή (δηλαδή γυμνή), οικογένεια, γκέι, ζευγάρια, μικτή.
  2. Ελέγξτε τις γυμνές παραλίες που αναφέρονται στους παρακάτω συνδέσμους και μεταβείτε στο κατάλληλο νησί.
  1. Μόλις βρείτε εκεί, ρωτήστε τον πανδοχείο σας, τον μπάρμαν της ταβέρνας ή τον χειριστή μικρών σκαφών για να επιβεβαιώσετε την κατάσταση γυμνότητας της παραλίας - μερικές παραλίες είναι φιλικές προς το γυμνό ένα χρόνο και όλα τα «κλωστοϋφαντουργικά» (ρούχα) τα επόμενα. Μια νέα παραλία μπορεί να είναι η τελευταία "γυμνή" παραλία.
  2. Θέλετε να φτάσετε σε απομακρυσμένο όρμο ή γυμνή παραλία με βάρκα; Ρωτήστε τον κηποθέτη σας για μια σύσταση. Οι πιθανότητες είναι ότι ο θείος Γιάννης τρέχει βάρκα. Διαπραγματευτείτε προτού φτάσετε στο πλοίο και πληρώστε όχι περισσότερο από το μισό μπροστά ... θέλετε να θυμούνται να επιστρέψουν για να σας πάρουν.
  3. Ελέγξτε την παροχή αντιηλιακού σας. Η γυμνή ηλιοθεραπεία δεν είναι για το αντηλιακό-φοβικό!
  4. Δοκιμάστε αντηλιακό στις ευαίσθητες περιοχές που είναι σύντομα γυμνές και οι οποίες μπορεί κανονικά να μην εκτίθενται σε αντηλιακό ή ηλιοθεραπεία. Περιοχές που ιδρώνουν εύκολα είναι πιο πιθανό να αντιδράσουν στα συστατικά του αντηλιακού.
  5. Επιλέξτε ρούχα που είναι εύκολο να γλιστρήσει μέσα και έξω, συμπεριλαμβανομένης μιας κάλυψης στην παραλία σε περίπτωση που η μετριοφθότητα κερδίζει ξαφνικά και αποφασίζετε να εγκαταλείψετε το πείραμα γυμνού παραλίας σας .
  1. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ζευγάρι σανδάλια για να αποφύγετε εκείνες τις δυσάρεστες ελληνικές θαλάσσιες ανεμώνες. Είναι απολύτως αποδεκτό να φοράτε παπούτσια σε γυμνή παραλία και θα εξακολουθείτε να θεωρείτε ως "γυμνό".
  2. Αφήστε τη φωτογραφική μηχανή σας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας, ή το τοποθετήστε μόνο στον εαυτό σας ή στο μη ανθρώπινο σκηνικό. Η διεισδυτική φωτογραφία σε γυμνή παραλία είναι τόσο άψυχη! Εδώ είναι μια άλλη προοπτική από την Ferne Arfin στην Nude Beach Etiquette - στο κάπως πιο ψυχρό Ηνωμένο Βασίλειο.
  1. Μείνετε μόνο μια ώρα ή δύο την πρώτη φορά που προσπαθείτε να γυμνή αν δεν είστε πραγματικά, εμπιστευθείτε πραγματικά το αντηλιακό σας.
  2. Απολαύστε το πνεύμα της αγάπης της ελευθερίας και το θρυλικό φως της Ελλάδας με έναν εντελώς νέο τρόπο!

Συμβουλές:

  1. Μην επισκεφθείτε μόνο μια γυμνή παραλία για να γλείφει, και αν πάτε, γυμνά.
  2. Παραλίες κοντά σε ταβέρνες ή άλλες επιχειρήσεις είναι απίθανο να είναι γυμνιστές. Αν επισκεφθείτε μια παραλία που είναι γνωστό ότι επιτρέπει γυμνή ηλιοθεραπεία, αλλά δεν βλέπετε τίποτα παρά μαγιό, συνεχίστε να περπατάτε.
  3. Εάν νοικιάσετε ένα μικρό σκάφος για να φτάσετε σε μια απομονωμένη παραλία προσβάσιμη μόνο με νερό, σιγουρευτείτε ότι έχετε εμφιαλωμένο νερό, σνακ και ζεστά ρούχα μαζί μόνο σε περίπτωση που ο καπετάνιος επιστρέψει αργά για να σας πάρει.
  4. Τα «γυμνά» τμήματα συχνά ξεκινούν μόλις από το παρελθόν δημιουργώντας δημιουργίες που δημιουργούν την ιδιωτικότητα. Ορισμένες γυμνές παραλίες χωρίζονται σε 'τμήματα' - γκέι, ζευγάρια, οικογένεια - με τον ίδιο τρόπο.
  5. Οι έμπειροι γυμνιστές δεν ενδιαφέρονται για τους αρχάριους, αλλά αμαυρώνουν τα «κλωστοϋφαντουργικά» που εισβάλλουν στις απομονωμένες παραλίες που μπορεί να έχουν περάσει χρόνια εύρεση.

Ο, τι χρειάζεσαι:

Σχεδιάστε το δικό σας ταξίδι στην Ελλάδα

Ο κωδικός ελληνικού αεροδρομίου για το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών είναι ATH.

Κάντε κράτηση για τα ταξίδια της ίδιας μέρας γύρω από την Αθήνα

Κρατήστε τα δικά σας σύντομα ταξίδια γύρω από την Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά

Κάντε κράτηση για τις δικές σας εκδρομές στη Σαντορίνη και ημερήσιες εκδρομές στη Σαντορίνη