Εφαρμογή διαβατηρίου ή ανανέωση στο Phoenix AZ

Ποιος πρέπει να πάρει διαβατήριο; Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να έχουν διαβατήριο. Απλά δεν ξέρετε πότε η επιχείρηση ή η ευχαρίστηση θα σας κάνει να χρειαστεί να ταξιδέψετε στο εξωτερικό. Παρόλο που δεν είναι μια ευχάριστη σκέψη, μια έκτακτη ανάγκη ή ένας θάνατος με φίλους ή οικογένεια εκτός των ΗΠΑ μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ανάγκη ταξιδιού. Ακόμη και τα άτομα που ταξιδεύουν στο Μεξικό και τον Καναδά χρειάζονται πλέον την απόδειξη της ιθαγένειας και ένα διαβατήριο πληροί αυτή την απαίτηση.

Η απόκτηση ενός διαβατηρίου στο Φοίνιξ μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από έξι εβδομάδες από τη στιγμή που υποβάλλετε αίτηση, οπότε αν υπάρχει απολύτως πιθανότητα να φύγετε από τις ΗΠΑ, θα πρέπει να πάρετε ένα διαβατήριο πολύ πριν από κάθε αναμενόμενο ταξίδι για να αποφύγετε το άγχος μιας κρίσης τελευταίας στιγμής.

Μπορείτε να αποκτήσετε μια αίτηση διαβατηρίου σε πολλές τοποθεσίες γύρω από την ευρύτερη περιοχή Phoenix. Ακολουθούν ορισμένες γενικές συμβουλές σχετικά με τα διαβατήρια για τους πολίτες των ΗΠΑ. Λάβετε υπόψη ότι η κατάσταση ή η περίσταση του καθενός μπορεί να είναι μοναδική και μια κλήση προς το γραφείο διαβατηρίου, στην περίπτωση αυτή, είναι το καλύτερο στοίχημά σας.

Γραφεία διαβατηρίων του Phoenix

Κηροποιός
Phoenix Downtown, υπάλληλος του Ανώτατου Δικαστηρίου
Phoenix North, υπάλληλος του Ανώτατου Δικαστηρίου
Mesa, υπάλληλος του Ανώτατου Δικαστηρίου
Scottsdale
Έκπληξη, υπάλληλος του Ανώτατου Δικαστηρίου

Οι ακόλουθες συμβουλές σχετικά με τη λήψη διαβατηρίου στην Αριζόνα ενημερώθηκαν τελευταία φορά τον Ιανουάριο του 2017.

Πρέπει να υποβάλω αίτηση για προσωπικό διαβατήριο;

Πρέπει να υποβάλετε αίτηση για διαβατήριο αυτοπροσώπως αν ισχύει κάποιο από τα ακόλουθα:

Τα έντυπα διαβατηρίων μπορούν να ληφθούν από το γραφείο αστυνομίας της πόλης στην οποία διαμένετε, τις καθορισμένες θέσεις των ταχυδρομείων, τους υπαλλήλους δικαστηρίων, τα νομαρχιακά / δημοτικά γραφεία ή τα ταξιδιωτικά γραφεία.

Μπορείτε να δείτε μια σειρά τοπικών συνδέσεων για διάφορες πόλεις στην περιοχή του μετρό Φοίνιξ παρακάτω. Επίσης, μπορείτε να ελέγξετε ηλεκτρονικά στη σελίδα αναζήτησης της Διεύθυνσης Αποδοχής Διαβατηρίων του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Για μια πρώτη φορά αίτηση, πρέπει να φέρει την αίτηση, απόδειξη της αμερικανικής ιθαγένειας, απόδειξη ταυτότητας δύο φωτογραφίες διαβατήριο, και το τέλος. Μπορείτε να ελέγξετε εδώ για να μάθετε ποιες είναι οι αποδεκτές μορφές απόδειξης και ταυτότητας. Κάποια μέρη ενδέχεται να μην λαμβάνουν πιστωτικές κάρτες. Φέρτε το βιβλίο επιταγών σας ή μετρητά για κάθε περίπτωση. Το τέλος για ένα διαβατήριο είναι περίπου 165 δολάρια. Πρέπει επίσης να έχετε έναν αριθμό κοινωνικής ασφάλισης.

Εάν μόλις ανανεώσετε το διαβατήριό σας και εκδόθηκε πριν από λιγότερο από δεκαπέντε χρόνια, αποκτήστε ένα έντυπο DS-82. Πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα με μαύρο μελάνι. Οι οδηγίες ολοκλήρωσης και ταχυδρομείου βρίσκονται στο πίσω μέρος της φόρμας. Η ανανέωση κοστίζει περίπου 140 δολάρια.

Rocky Point και άλλες πόλεις στο Μεξικό

Εάν πηγαίνετε στο Rocky Point ή σε άλλες πόλεις του Μεξικού, μπορείτε απλά να πάρετε μια κάρτα Passport. Η κάρτα Passport επιτρέπει στους ανθρώπους που ταξιδεύουν από το Μεξικό, τον Καναδά, την Καραϊβική και τις Βερμούδες να επιστρέψουν στην Αμερική. Η κάρτα Passport δεν είναι αποδεκτή για αεροπορικά ταξίδια. Αν πετάτε, χρειάζεστε ένα βιβλίο Passport. Πολλοί άνθρωποι στην Αριζόνα ταξιδεύουν συχνά στο Μεξικό και οδηγούν πέρα ​​από τα σύνορα.

Σε αυτή την περίπτωση, ίσως θελήσετε να πάρετε και μια κάρτα Passport, η οποία είναι ευκολότερη και πιο βολική για τη μεταφορά, καθώς και ένα κανονικό βιβλιάριο Passport, σε περίπτωση που έχετε άλλες διεθνείς ταξιδιωτικές ανάγκες ή σκοπεύετε να πετάξετε πίσω από το Μεξικό. Μια κάρτα Passport κοστίζει περίπου $ 55.

Συχνές Ερωτήσεις

Αλλαγή ονόματος: Αν έχετε ήδη διαβατήριο, αλλά το όνομά σας έχει αλλάξει νόμιμα, μπορείτε να λάβετε ένα νέο διαβατήριο ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες.

Φωτογραφίες: Ήταν ότι έπρεπε να πάτε σε ένα «επίσημο» κατάστημα φωτογραφιών διαβατηρίου για να πάρετε μια αποδεκτή φωτογραφία διαβατηρίου. Αυτός είναι ίσως ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος για να πάτε, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές. Παρόλα αυτά, απλά δεν μπορείτε να τραβήξετε μια φωτογραφία με τη φωτογραφική σας μηχανή μίας χρήσης ή να τραβήξετε μια ψηφιακή εικόνα του εαυτού σας και να την εκτυπώσετε και να υποθέσετε ότι θα γίνει αποδεκτή. Αν είστε αποφασισμένοι να τραβήξετε μόνοι σας αυτές τις φωτογραφίες, ακολουθήστε τις οδηγίες της φωτογραφίας.

Τα έντυπα αίτησης διαβατηρίου είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά τις οδηγίες.

Εάν χρειάζεστε ένα διαβατήριο εντός 2 εβδομάδων, πρέπει να προγραμματίσετε ένα ραντεβού, καλώντας δωρεάν στο 1-877-487-2778, 24 ώρες την ημέρα. Θα υπάρχει επιπλέον χρέωση για αυτήν την υπηρεσία. Το Δυτικό Passport Center στο Tucson εξυπηρετεί μόνο πελάτες που ταξιδεύουν ή υποβάλλουν τα διαβατήριά τους για αλλοδαπές θεωρήσεις εντός 14 ημερών.

Εάν χρειάζεστε διαβατήριο σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, καλέστε το Εθνικό Κέντρο Πληροφοριών Διαβατηρίων στο 1-877-487-2778. Προειδοποίηση: μια επαγγελματική συνάντηση δεν αποτελεί έκτακτη ανάγκη - μιλάμε για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για τη ζωή ή το θάνατο.

Υπάρχουν πολλές εταιρείες παροχής υπηρεσιών διαβατηρίων που λένε ότι θα σας βοηθήσουν στην απόκτηση διαβατηρίου. Εάν σας χρεώνουν ένα τέλος για την υπηρεσία, βεβαιωθείτε ότι δεν είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε χωρίς τη βοήθειά τους. Ένα παράδειγμα για το πότε θα χρειαστείτε τη βοήθεια μιας υπηρεσίας θα ήταν ένα διαβατήριο, όπου δεν μπορείτε να ταξιδέψετε σε περιφερειακό γραφείο.

Συμβουλές κλεισίματος

Αφού λάβετε το διαβατήριό σας, βεβαιωθείτε ότι το φυλάτε σε ασφαλές μέρος όπου δεν θα χαθεί ούτε θα καταστραφεί. Εάν δεν ταξιδεύετε συχνά, η θυρίδα ασφαλείας σας μπορεί να είναι ένα καλό μέρος για αυτό. Δημιουργήστε μερικά αντίγραφα του διαβατηρίου σας. Κρατήστε ένα στις αποσκευές σας όταν ταξιδεύετε και κρατήστε το ένα με έναν φίλο ή έναν συγγενή που μπορεί να φτάσει στο σπίτι σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της δικής σας όταν ταξιδεύετε.