Προσέξτε για τις μαύρες αράχνες χήρας στο Φοίνιξ

Οι δηλητηριώδεις αράχνες είναι κοινές στην έρημο νοτιοδυτική

Μαύρες αράχνες χήρας μπορούν να βρεθούν και στις τέσσερις ερήμους του αμερικανικού νοτιοδυτικού, συμπεριλαμβανομένης της έρημο Sonoran όπου βρίσκεται το Phoenix. Υπάρχουν διάφοροι τύποι αράχνων χήρας και όλοι τους είναι δηλητηριώδεις σε διαφορετικούς βαθμούς.

Τι φαίνεται μια αράχνη μαύρης χήρας

Στην Αριζόνα, πιθανότατα έρχεστε σε επαφή με τα είδη αράχνων L. hesperus . Μπορείτε να αναγνωρίσετε τη μαύρη αράχνη χήρα αρκετά εύκολα: Η γυναικεία μαύρη χήρα είναι λαμπερή μαύρη, συνήθως με κοκκινωπό σχήμα κλεψύδρας στην κάτω πλευρά της κοιλιάς της.

Το σώμα της έχει μήκος περίπου 1,5 ίντσες. Τα ενήλικα αρσενικά είναι αβλαβή, περίπου το μισό μέγεθος της γυναικείας αράχνης, με μικρότερα σώματα και μακρύτερα πόδια.

Μαύρη χήρα αράχνη γεγονότα

Οι μαύρες χήρες είναι θρυλικές για την ικανότητά τους να προκαλέσουν φόβο στις καρδιές πολλών. Εδώ είναι το εσωτερικό κοκαλιάρικο σε αυτή την τρομακτική αράχνη:

Πώς να ελαχιστοποιήσετε τον κίνδυνο να χτυπήσετε

Ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε μαύρες αράχνες χήρας έξω από τον κόσμο σας είναι να κρατήσετε τις περιοχές καθαρές και χωρίς πέτρες.

Οι αράχνες λεηλατούν τα έντομα όπως τα γρύλοι και τα κατσαρίδες, οπότε αν απαλλαγείτε τακτικά από την περιουσία σας από έντομα, θα έχετε λιγότερες μαύρες αράχνες χήρας.

Θα βρείτε μαύρες αράχνες χήρας συχνότερα σε σκοτεινά, κρυμμένα μέρη, όπως γκαράζ, υπόστεγα ή ξύλο. Τα δίκτυα είναι συνήθως κοντά στο έδαφος. Οι άνθρωποι που δαγκώνουν μια μαύρη χήρα συνήθως δεν φαίνονται πρώτα. χτυπήσουν τα χέρια τους κάπου όπου είναι σκοτεινά και δροσερά και παίρνουν μια έκπληξη. Κρατήστε τα χέρια και τα πόδια σας μακριά από παλιά σωρούς από σκουπίδια ή ξύλο στην αυλή σας. Ελέγχετε τακτικά τα πιο δροσερά, σκοτεινά μέρη, όπως το γκαράζ, για ιστό.

Τα κοινά εντομοκτόνα μπορεί να είναι ή να μην είναι χρήσιμα. Ελέγξτε όλες τις ετικέτες πριν χρησιμοποιήσετε εμπορικά εντομοκτόνα, ειδικά αν έχετε μικρά παιδιά ή κατοικίδια ζώα. Σε περίπτωση αμφιβολίας, επικοινωνήστε με έναν εξολοθρευτή.

Εάν είστε Bitten

Εάν δαγκώσετε μια μαύρη χήρα , το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να καλέσετε το γιατρό σας, να πάτε σε δωμάτιο έκτακτης ανάγκης ή σε επείγουσα περίθαλψη ή να καλέσετε 9-1-1. Πλύνετε το δάγκωμα και εφαρμόστε ένα αντισηπτικό και ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού.