Οδηγός στάθμευσης Πόρτλαντ

Τι είναι το Smart Park;

Τα γκαράζ Smart Park βρίσκονται γύρω από την περιοχή του κέντρου και παρέχουν φθηνό πάρκινγκ. Ο βραχυπρόθεσμος χώρος στάθμευσης (τέσσερις ώρες ή λιγότερο) είναι $ 1,50 / ώρα. Εάν βρίσκεστε εκεί για περισσότερες από τέσσερις ώρες, είναι $ 3 - $ 5 / ώρα έως ότου φτάσετε στο μέγιστο ημερήσιο μέγιστο, το οποίο ποικίλλει ανάλογα με την παρτίδα αλλά δεν υπερβαίνει τα 15 $.

Τα Smart Parks βρίσκονται στη διεύθυνση:

Τι είναι το SmartMeter;

Οι περισσότεροι δημόσιοι χώροι στάθμευσης στο κέντρο του Πόρτλαντ ρυθμίζονται από κεντρικούς χώρους στάθμευσης που ονομάζονται SmartMeters. Τα SmartMeters είναι ηλιακοί σταθμοί στάθμευσης πολλαπλών χώρων που δέχονται κέρματα και πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα SmartMeter;

Για να χρησιμοποιήσετε ένα SmartMeter, απλά περπατήστε στον πλησιέστερο σταθμό πληρωμών και πραγματοποιήστε μια πληρωμή. Τα SmartMeters είναι συνήθως στη μέση κάθε μπλοκ και στις δύο πλευρές, οπότε δεν χρειάζεται να περπατάτε πολύ. Οι οδηγίες σημειώνονται με σαφήνεια στο μηχάνημα. Για να εκτυπώσετε την απόδειξη, πατήστε το πράσινο κουμπί. Ο σταθμός πληρωμών θα εκτυπώσει μια απόδειξη που δείχνει το ποσό που καταβλήθηκε, την ημερομηνία και το χρόνο λήξης. Τοποθετήστε το μισό της απόδειξής σας στο εσωτερικό του παραθύρου στο παραθυρόφυλλο του οχήματός σας και στη συνέχεια πάρτε μαζί σας το άλλο μισό της απόδειξης.

Πότε πρέπει να πληρώσω;

Στην περιοχή Downtown, οι χώροι στάθμευσης λειτουργούν από τις 8 π.μ. έως τις 7 το απόγευμα, από Δευτέρα έως Σάββατο και από τις 13:00 έως τις 19:00 την Κυριακή, εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά.

Στην περιοχή Lloyd, οι μετρητές λειτουργούν από τις 8 π.μ. έως τις 6 το βράδυ, από Δευτέρα μέχρι το Σάββατο, εκτός αν δημοσιεύονται διαφορετικά. Σημείωση: Οι μετρητές στη Grand Avenue και στη Δύση λειτουργούν από τις 8 π.μ. έως τις 10 μ.μ.

Στην περιοχή OHSU, οι μετρητές λειτουργούν από τις 8 π.μ. έως τις 6 το απόγευμα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκτός αν δημοσιεύονται διαφορετικά.

Ο χώρος στάθμευσης είναι δωρεάν σε μετρητές τις ακόλουθες αργίες: Πρωτοχρονιά, Γενέθλια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ Τζούνιορ , Ημέρα Προέδρου, Ημέρα Μνήμης, 4 Ιουλίου, Ημέρα Εργασίας, Ημέρα Βετεράνων, Ημέρα των Ευχαριστιών και Ημέρα των Χριστουγέννων .

Πόσο κοστίζει?

Τα μετρητά 1 ώρας, 90 λεπτών και 3 ωρών στο Downtown Portland είναι: 1,60 δολάρια ανά ώρα.
Στην περιοχή Lloyd αυτά τα μέτρα είναι $ 1 ανά ώρα.
Στην περιοχή OHSU, είναι 1,35 δολάρια ανά ώρα.

Ποιοι έμποροι επικυρώνουν για τα μέρη Smart Park;

Υπάρχουν περισσότεροι από 700 έμποροι (συμπεριλαμβανομένων των Nordstrom, The Gap και Portland Saturday Market) που μπορούν να επικυρώσουν το χώρο στάθμευσης για δύο ώρες με ελάχιστη αγορά 25 δολαρίων. Αν είστε σταθμευμένοι για περισσότερο από δύο ώρες, θα πληρώσετε μόνο τη διαφορά. Διαφορετικά, είναι δωρεάν με επικύρωση.

Τι εάν θέλω να μείνω περισσότερο;

Αφού λήξει ο μέγιστος χρόνος, πρέπει να μετακινήσετε το αυτοκίνητό σας. Εάν αγοράσετε ένα άλλο εισιτήριο και παραμείνετε στον ίδιο χώρο, θα μπορούσατε να πάρετε μια παραβίαση στάθμευσης.

Τι εάν δεν χρησιμοποιώ την ώρα μου;

Ενώ η απόδειξη παραμένει έγκυρη, μπορείτε να μεταφέρετε το αυτοκίνητό σας σε άλλο χώρο του SmartMeter. Δεν υπάρχουν επιστροφές χρημάτων για αχρησιμοποίητο χρόνο.

Τι μπορώ να κάνω εάν λάβω ένα εισιτήριο στάθμευσης;

Πρέπει να αναλάβετε δράση στο εισιτήριο στάθμευσης εντός 30 ημερών από την παραλαβή του. Διαφορετικά, η παραπομπή θα είναι παράνομη και το δικαστήριο μπορεί:

Εδώ είναι οι τρεις επιλογές σας:

1) Πληρώστε το εισιτήριό σας
Το εισιτήριό σας είναι το δικό του φάκελο. Βάλτε μια επιταγή ή χρηματική εντολή για το ποσό στο φάκελο και στείλτε το. Ή μπορείτε επίσης να πληρώσετε από τη Visa ή Mastercard καλώντας το 503-988-6722.

2) Αποστολή πληρωμής και γραπτή εξήγηση
Ακόμη και αν αμφισβητείτε το εισιτήριο, πρέπει να το πληρώσετε για να αποφευχθεί η παραβίαση του. Συμπεριλάβετε την πληρωμή σας μαζί με μια εξήγηση για τον λόγο για τον οποίο αμφισβητείτε το εισιτήριο.

Όταν το κάνετε αυτό, παραιτείστε από το δικαίωμά σας για ακρόαση στο δικαστήριο και συγκατατίθεστε αυτόματα σε οποιαδήποτε δικαστική απόφαση. Το δικαστήριο θα εξετάσει την εξήγηση σας και είτε θα επιστρέψει το εγγύημά σας είτε θα παραμείνει το σύνολο ή μέρος του.

3) Προγραμματίστε ακρόαση στο δικαστήριο
Στείλτε την πληρωμή σας μαζί με ένα γραπτό αίτημα για ακρόαση ή εμφανίζεστε αυτοπροσώπως στο Γραφείο Σημάτων Χώρου στάθμευσης, αίθουσα 106, Multnomah County Courthouse, 1021 SW

Τέταρτη Λεωφόρο, Πόρτλαντ, Ή για να ζητήσετε ακρόαση και να κάνετε την πληρωμή σας.

Κάνετε τους ελέγχους πληρωτέους στο δικαστήριο κυκλώματος και γράψτε τον αριθμό του εισιτηρίου σας και τον αριθμό της πινακίδας κυκλοφορίας στην επιταγή ή την εντολή σας. Εάν θέλετε να πληρώσετε μέσω τηλεφώνου, καλέστε το 503-988-6722. Μην αποστέλλετε μετρητά.

Τι εάν δεν πληρώσω τα εισιτήριά μου;

Το όχημά σας θα μπορούσε να κατασχεθεί. Αν συμβεί κάτι τέτοιο, πρέπει να τοποθετήσετε ολόκληρο το πακέτο εγγύησης σε μετρητά στο Office Parking Tag. Η εταιρεία ρυμούλκησης θα χρεώσει επίσης ένα τέλος πριν από την απελευθέρωση του οχήματος. Είναι πολύ πιο ακριβό από το να πληρώνετε τα πραγματικά εισιτήρια στάθμευσης.

Αν χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Τραπέζης Χώρου στάθμευσης, καλέστε το 503-988-3235 ή τον αριθμό TTY: 503-988-3907.