Συμβουλές για Camping με σκυλιά

Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε κάμπινγκ με τα σκυλιά σας και να διασκεδάσετε κι εσείς!

Τα σκυλιά μου αγαπούν το κάμπινγκ σχεδόν όσο και εγώ, αν όχι περισσότερο. Εάν θέλετε να πάτε κάμπινγκ με το σκυλί σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που ίσως χρειαστεί να γνωρίζετε όπως πώς να κρατήσετε τα κατοικίδια ζώα σας ασφαλή από άγρια ​​ζώα, πού να στρατοπεδεύσετε με σκύλους και πώς να κρατήσετε το σκυλί σας καλά συμπεριφερόμενο στο campground. Ίσως επίσης να αναρωτιέστε πώς να κάμπινγκ με ασφάλεια με τα σκυλιά.

Τώρα όσο θα ήθελα να τους χαλαρώσω και να τους αφήσω να απολαύσουν την ελευθερία της ερημιάς, συνειδητοποιώ ότι πρέπει να είμαι υπεύθυνος ιδιοκτήτης σκύλου.

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να κάνω ως υπεύθυνος άνθρωπος για να βεβαιωθώ ότι ο Buddy, ο Fido και ο Fluffy έχουν μια μεγάλη, ασφαλή και διασκεδαστική δοξασία και δεν ενοχλούν ούτε τους γείτονές μας για κατασκήνωση.

Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι κάμπινγκ με τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, σκεφτείτε αυτές τις συμβουλές για να βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο σκύλος σας δημιουργήσατε επιτυχία για κάμπινγκ σκυλιών.

Μπορείτε να πάρετε το σκυλί σας κάμπινγκ μαζί σας;

Ναι φυσικά! Ενώ ορισμένοι ιδιοκτήτες σκύλων επιλέγουν να αφήσουν τα σκυλιά τους στο σπίτι ή να τα επιβιβαστούν σε ένα ρείθρο, τα σκυλιά αγαπούν πραγματικά το ύπαιθρο και θα ήθελαν να συμπεριληφθούν στην επόμενη διαφυγή σας. Ο Fido είναι, τελικά, μέλος της οικογένειας, έτσι δεν είναι;

Αλλά, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα χρειαστεί να κάνετε πρώτα. Όταν κάνετε κράτηση κάμπινγκ, βεβαιωθείτε ότι επιτρέπονται τα σκυλιά. Θα θελήσετε να αναζητήσετε φιλικά προς τα κατοικίδια κατασκήνωση. Κάθε κράτος ή εθνικό πάρκο έχει τους δικούς του κανονισμούς σκύλων και μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα του κάθε πάρκου. Η αμερικανική δασική υπηρεσία (USFS) έχει πολλές πρωτότυπες δυνατότητες κάμπινγκ αν προτιμάτε να στρατοπεδεύσετε σε μη αναπτυγμένες περιοχές, πράγμα που σημαίνει συνήθως πιο χαλαρούς κανονισμούς σκύλων.

Συμβουλευτείτε το περιφερειακό γραφείο USFS στην περιοχή σας για πληροφορίες. Εάν κατευθυνθείτε σε ένα ιδιωτικό campground, θα θελήσετε επίσης να καλέσετε μπροστά για να βεβαιωθείτε ότι το κατοικίδιο ζώο σας είναι ευπρόσδεκτο.

Κάποια campgrounds έχουν όρια στον αριθμό των σκύλων ανά κάμπινγκ ή το μέγεθος του σκύλου επιτρέπεται. Εάν αγαπάς τον σκύλο σου και θέλεις να τον φέρεις στο επόμενο κάμπινγκ, μπορείς εύκολα να σχεδιάσεις να φτάσεις σε έναν προορισμό φιλικό προς τα σκυλιά, αλλά είναι καλύτερο να γνωρίσεις την πολιτική των κατοικίδιων του κατασκηνίου πριν φτάσεις.

Ελέγξτε τα εμβόλια του σκύλου σας και διατηρήστε την υγεία σας

Ορισμένα πάρκα ή ιδιωτικά campgrounds απαιτούν ενημερωμένους εμβολιασμούς κατά της λύσσας για όλα τα κατοικίδια ζώα. Και ακόμη και αν δεν είναι απαραίτητο, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες σκύλων θέλουν να συμβαδίζουν με τα ρεύματα εμβολιασμών του κατοικίδιου ζώου τους ανεξάρτητα. Έτσι, η κατεύθυνση σε ένα ταξίδι κάμπινγκ είναι μόνο μια καλή υπενθύμιση της διατήρησης της υγείας των κατοικίδιων ζώων.

Βεβαιωθείτε ότι ξαναγεμίζετε τυχόν συνταγές ή φάρμακα, συμπεριλαμβανομένων των βιταμινών και των περιποιήσεων προπόνησης, προτού ξεκινήσετε το κάμπινγκ σας. Η εύρεση ενός κτηνιάτρου στο δρόμο μπορεί να είναι μια ταλαιπωρία και μπορεί να είναι πιο ακριβά. Επίσης, εάν ο προορισμός σας βρίσκεται σε περιοχή που έχει ψύλλους ή κρότωνες, βεβαιωθείτε ότι έχετε πάρει τις κατάλληλες συνταγές από τον κτηνίατρό σας προτού πάτε. Εάν μπορείτε να αποτρέψετε την προσβολή από τσιμπούρι και ψύλλους, όλοι θα είναι πιο ευτυχισμένοι. Ένα υγιές σκυλί είναι ένα χαρούμενο σκυλί.

Τι να Pack για το σκυλί σας

Όπως και εσείς, το σκυλί σας αρέσει στις ανέσεις του σπιτιού στο κάμπινγκ. Φέρτε το ρείθρο του σκύλου ή το σκύλο του Fido, ένα λουρί και τα κύπελλα του για φαγητό και νερό. Φέρτε τα αγαπημένα του παιχνίδια για σκύλους για μάσημα γύρω από το στρατόπεδο ή κυνηγώντας στην όχθη της λίμνης. Σκεφθείτε να φέρετε έναν δρομέα ή πασσάλους και καλώδια, έτσι ώστε το σκυλί σας να είναι έξω και ελεύθερο να περιπλανηθεί γύρω από την κατασκήνωση χωρίς να περιπλανηθεί στην κατασκήνωση του γείτονά του. Φέρτε αντιμετωπίζει για την επιβράβευση της καλής συμπεριφοράς και των φαρμάκων που μπορεί να χρειαστούν.

Ένα νυχτερινό φως για το κολάρο του σκύλου σας είναι επίσης μια καλή ιδέα, ώστε να μπορείτε να δείτε το σκυλί σας τη νύχτα.

Προστατέψτε το Pooch σας από την άγρια ​​φύση

Λιοντάρια και τίγρεις και αρκούδες, oh μου! Ανάλογα με τον προορισμό σας φέρει, τα κογιότ, τα λιοντάρια του βουνού ή άλλα άγρια ​​ζώα είναι μια πιθανότητα και, δυστυχώς, μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για το κατοικίδιο ζώο σας. Βεβαιωθείτε ότι το σκυλί σας είναι αγκιστρωμένο ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού σας. Όχι μόνο σφίγγει το σκυλί σας στον κανόνα στα περισσότερα campgrounds, αλλά προστατεύει επίσης από την περιπλάνηση σε κίνδυνο.

Αν και θα θελήσετε να πιάσετε το σκυλί σας, μην αφήσετε ποτέ τον Fido δεμένο και χωρίς επιτήρηση στο χώρο του κατασκηνώματος. Ένα σκυλί που είναι δεμένο υπάρχει κίνδυνος να επιτεθεί από ένα άγριο ζώο και δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Και ένας σκύλος δεμένος έξω έξω είναι πιθανό να φλοιός, όχι μόνο ενοχλώντας τους γείτονες αλλά και καλώντας την άγρια ​​φύση να επισκεφτεί το στρατόπεδό σας.

Θα χρειαστεί επίσης να προστατεύσετε την άγρια ​​ζωή από το σκυλί σας. Οι περισσότεροι κατασκηνωτές αγαπούν να βλέπουν βλάστηση ελάφια στο λιβάδι ή πουλιά που κλαδεύουν στα δέντρα, αλλά τα άγρια ​​ζώα δεν είναι άνετα γύρω από ένα επιθετικό κατοικίδιο ζώο. Μην επιτρέπετε στο σκυλί σας να κυνηγάει ελάφια ή άλλη άγρια ​​πανίδα. Και δοκιμάστε το καλύτερο για να τους κρατήσετε από το γαύγισμα στα πουλιά.

Βεβαιωθείτε ότι το Fido παίρνει άφθονη άσκηση

Είναι εύκολο να σκεφτείς ότι δεν χρειάζεται να περπατάς Fido, αφού κάθε μέρα θα είσαι έξω στο campground, αλλά οι περισσότεροι σκύλοι πρέπει να κολλήσουν στις ρουτίνες του σκύλου τους. Πάρτε τα σκυλιά σας στις κανονικές πρωινές και βραδινές βόλτες τους, έτσι ώστε να μπορούν να κάνουν την επιχείρησή τους έξω από το κάμπινγκ. Και μην ξεχάσετε να σηκώσετε το κατοικίδιο σας όπως θα κάνατε στη δική σας γειτονιά!

Δεδομένου ότι έχετε επιλέξει να πάρετε το σκυλί σας κάμπινγκ, θα θελήσετε να προγραμματίσετε τις υπαίθριες δραστηριότητες σας για να τους συμπεριλάβετε. Στο σπίτι, ίσως μπορείτε να αφήσετε το σκυλί σας στην αυλή ή στο σπίτι, αλλά αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όταν κάνατε κάμπινγκ. Αναζητήστε φιλικές προς το σκύλους περιπέτειες γύρω από το campground σας, ώστε να μπορείτε να πάρετε μαζί σας το Fido!

Υπάρχουν πολλά ασυνήθιστα αξιοθέατα, αρώματα και ήχοι στο κάμπινγκ που μπορεί να κάνουν το σκυλί σας φλοιό περισσότερο από το συνηθισμένο. Ένα καλά ασκείται σκυλί είναι λιγότερο πιθανό να yap όλη τη νύχτα επειδή θα είναι κουρασμένος και έτοιμος να μπούκλες στη σκηνή. Μάθετε περισσότερα για το γιατί τα σκυλιά φλοιό και πώς να σταματήσετε την υπερβολική αποφλοίωση.

Επιλέγοντας μια σκηνή κάμπινγκ για το σκυλί σας

Εάν το σκυλί σας είναι κάτι σαν το δικό μου, του αρέσει να τεντώνει και να κοιμάται διαγώνια στο κρεβάτι. Όταν εξετάζετε έναν χώρο ύπνου για ένα ταξίδι κάμπινγκ σκύλου, βεβαιωθείτε ότι η σκηνή είναι αρκετά μεγάλη για εσάς και τα κατοικίδια ζώα σας να κοιμούνται άνετα. Σκεφτείτε το σκυλί σας ως άτομο όταν αγοράζετε μια σκηνή. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την αγορά σκηνής κάμπινγκ .

Επίσης, να θυμάστε ότι τα σκυλιά μπορούν να βγούν εύκολα από τη σκηνή, οπότε το κλείδωμα του Fido στο εσωτερικό του θα μπορούσε να είναι καταστροφικό εάν αποφασίσει ότι θέλει έξω. Η σκηνή σας δεν είναι καλό μέρος για να κρατάτε το σκυλί σας όταν βρίσκεστε μακριά από το στρατόπεδο και δεν πρέπει ποτέ να μείνει χωρίς επιτήρηση στη σκηνή σας.

Κάμπινγκ στον Καναδά και το Μεξικό με σκυλιά

Εάν διασχίζετε τα διεθνή σύνορα στο ταξίδι σας στο κάμπινγκ, θα πρέπει να έχετε ένα πιστοποιητικό υγείας που εκδίδεται από τον κτηνίατρό σας εντός δέκα ημερών από το ταξίδι σας και απόδειξη της τρέχουσας λύσσας και των εμβολιασμών. Ελέγξτε τον ιστότοπο του Κέντρου Ελέγχου Ασθενειών για κανονισμούς σχετικά με τη μεταφορά του σκύλου ή του κατοικίδιου ζώου σας πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το ταξίδι με κατοικίδια ζώα στο Μεξικό και πώς να διασχίσετε τα σύνορα στον Καναδά με το κατοικίδιο ζώο σας