Εναλλακτικές ιδέες άνοιξης για φοιτητές

Πώς και πού να εθελοντήσετε το χρόνο σας κατά τη διάρκεια διακοπών διακοπών της άνοιξης

Η φράση "εναλλακτικό ελατήριο" (ASB) σημαίνει συνήθως εθελοντισμό για το εαρινό διάλειμμα , ένας πολύ ικανοποιητικός τρόπος για να περάσετε το χρόνο σας πέρα ​​από τους υγρούς αγώνες t-shirt και την παραλία και το σκηνικό bar του Κανκούν. Εδώ είναι ποιος, τι, πότε και πώς θα πρέπει να ξέρετε για να σχεδιάσετε το δικό σας εναλλακτικό ελατήριο.

Οι φοιτητές μπορούν να αναζητήσουν ένα εναλλακτικό διάλειμμα για την άνοιξη με τον ήλιο και την άμμο, ενώ εργάζονται εθελοντικά σε προγράμματα συντήρησης και οικοδόμησης της Κεντρικής Αμερικής με i-to-i.

Πιο κοντά στο σπίτι, η United Way χορηγεί εναλλακτικές διακοπές για τους εθελοντές στις ΗΠΑ και ο μη κερδοσκοπικός οικιακός οικοδεσπότης Habitat for Humanity βλέπει σταθερά μια διόγκωση των σπουδαστών που φτάνουν μέχρι τα νύχια των λιβρών χρόνο με το χρόνο. Τα έργα στο εξωτερικό προσφέρουν τώρα βραχυπρόθεσμες ευκαιρίες εθελοντισμού στο εξωτερικό, ειδικά σχεδιασμένες για διακοπές διάρκειας μιας εβδομάδας. Και μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας εναλλακτικές ιδέες διακοπής της άνοιξης, όπως η ανοικοδόμηση των μονοπατιών του εθνικού πάρκου ή η εξεύρεση του ιδανικού εθελοντικού αγώνα κοντά σας. Δείτε μερικές εναλλακτικές ιδέες για ερασιτεχνικές διακοπές για εθελοντές φέτος:

Εναλλακτικές διακοπές Spring Break

Μετά την εναρκτήρια συνεργασία του MTV με το "Storm Corps" του United Way το 2006 για να στείλει φοιτητές στην Ακτή του Κόλπου των ΗΠΑ σε μια εναλλακτική εαρινή διακοπή, το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε επιτυχώς σε νότο κάθε χρόνο από τότε να ξαναχτίσουν μετά τους τυφώνες Katrina, Rita και Ike.

Η United Way προσφέρει επίσης μια εναλλακτική εβδομάδα εορτασμού σε άλλες περιοχές των ΗΠΑ - οι εθελοντές της ASB θα συνεργαστούν με τοπικούς εταίρους για την αντιμετώπιση ζητημάτων στην αστική Αμερική, όπως η βοήθεια για την οικοδόμηση οικονομικά προσιτών κατοικιών και η βελτίωση της ποιότητας των κέντρων παιδικής μέριμνας.

Αποκτήστε τις λεπτομέρειες σχετικά με τον εθελοντισμό στον εθελοντισμό με την United Way για ένα εναλλακτικό ελατήριο.

Διάλειμμα Εναλλακτικές Spring Break

Το Break Away είναι ένας καλός πόρος στη δική σας πανεπιστημιούπολη - αν το κολέγιο σας έχει ένα κεφάλαιο, θα έχετε πρόσβαση σε μια βάση δεδομένων Break Away πάνω από 350 μη κερδοσκοπικών οργανισμών που παρουσιάζουν ευκαιρίες εθελοντισμού με λεπτομέρειες όπως δείγματα έργων εργασίας και επιλογές στέγασης.

Habitat for Humanity Εναλλακτική Εργασία Spring Break

Μη κερδοσκοπικός οικιακός οικοδεσπότης Habitat For Humanity αναφέρει ότι περισσότεροι από 250.000 μαθητές γυμνασίου και πανεπιστημίου έχουν παραταχθεί για να σφυριά swing κατά τη διάρκεια της άνοιξης διάλειμμα μέσω του προγράμματος Habitat Collegiate Challenge εναλλακτικό πρόγραμμα άνοιξη μετά την έναρξη του προγράμματος στη δεκαετία του 1980.

Εναλλακτικές Διακοπές Εθελοντισμού Εαρινής Διάρκειας με i-to-i

Με τις εθελοντικές διακοπές i-to-i ειδικά προσαρμοσμένες σε ένα εναλλακτικό ελατήριο, μπορείτε να συντηρήσετε μια λίμνη στη Γουατεμάλα ή να οικοδομήσετε σπίτια για τις οικογένειες της Ονδούρας. αν θέλετε ηλιόλουστη άμμο, περάστε χρόνο σε μια παραλία της Κόστα Ρίκα , που εργάζεται με θαλάσσιες χελώνες. Μέσω του εθελοντισμού με ένα καλό φοιτητικό εξάρτημα για ταξίδια, όπως i-to-i, όπου ο εθελοντισμός πηγαίνει χέρι-χέρι με ταξίδια, θα δείτε ένα κομμάτι του πλανήτη χωρίς να χρειάζεται να κάνετε μεγάλο μέρος του σχεδιασμού.

Εθελοντισμός στο εξωτερικό για μία εβδομάδα Εαρινές διακοπές

Ο εθελοντισμός στο εξωτερικό είναι μια φανταστική εμπειρία που αλλάζει τη ζωή: το ταξίδι, η ευκαιρία να βοηθήσετε κάποιον άλλο, οι νέες γνώσεις για εσάς και τη θέση σας στον κόσμο είναι ανεκτίμητα αποτελέσματα. Ωστόσο, ο εθελοντισμός στο εξωτερικό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα είναι μια μεγάλη δέσμευση και ο σχεδιασμός και η έρευνα μπορεί να φαίνονται τρομακτικοί. Εδώ είναι μια λύση: δοκιμάστε τον έξω από τον εθελοντισμό στο εξωτερικό για άνοιξη διάλειμμα.

Εθελοντής στην άγρια ​​φύση της Αμερικής

Νιώστε σαν να δώσετε κάτι πίσω στις άγριες περιοχές που αγαπάτε; Η Αμερικανική Εταιρεία Πεζοπορίας έχει το εθελοντικό ταξίδι ονείρου για εσάς - Οι Εθελοντικές Διακοπές Αμερικανικής Πεζοπορίας, όπου μπορείτε να τσουγκράζετε, να φτυαρίζετε, να κόβετε, να λυγίζετε και να κόβετε εκατοντάδες μίλια. Τα ταξίδια είναι πολύ λιγότερα την άνοιξη από το καλοκαίρι και μερικές εκδρομές γεμίζουν γρήγορα, αλλά μπορείτε επίσης να εμπνευστείτε από την εργασία των καυτών μηνών κάτω από το δρόμο.

Μια λίστα εθελοντικών πόρων ευκαιριών για φοιτητές

Έχουμε καταρτίσει έναν συνεχώς μεταβαλλόμενο κύριο κατάλογο ευκαιριών εθελοντισμού που μπορούν εύκολα να εργαστούν για τους φοιτητές κατά τη διάρκεια της άνοιξης - ελέγξτε τις για νέες ιδέες που μπορεί να μην έχετε σκεφτεί διαφορετικά (Σημαντική σημείωση: Κάντε τη δική σας έρευνα πριν στείλετε κανέναν χρήμα ως προκαταβολή).

Βρείτε τους αγώνες εθελοντικής εργασίας

Δεν έχετε βρει αυτό που ψάχνετε;

Δοκιμάστε τον αγώνα εθελοντισμού, μια υπηρεσία που σας επιτρέπει να εισάγετε το φερμουάρ σας και να δείτε τι είδους εθελοντικές ευκαιρίες υπάρχουν κοντά σας. Ίσως θελήσετε επίσης να δείτε αυτό τον κατάλογο των πόρων "εθελοντισμού" .

«Μέσα από τα ταξίδια, γνώρισα για πρώτη φορά τον έξω κόσμο · μέσω του ταξιδιού βρήκα τον εαυτό μου τον εσωστρεφόμενο τρόπο να γίνει μέρος αυτού». - Eudora Welty