Οδικές Εκθέσεις στη Νέα Υόρκη: Λίστα Αύγουστος

Ένας οδηγός για τις εκθέσεις του Manhattan Street τον Αύγουστο του 2016

Ο Αύγουστος είναι ο πρώτος χρόνος για τις εκθέσεις δρόμου της NYC, με 15 προγραμματισμένες στο Μανχάταν μόνο. Κάθε Σαββατοκύριακο αυτό το μήνα βλέπει κανείς δίκαιες επιλογές στο δρόμο σε ολόκληρη την πόλη, όπου μπορείτε να απολαύσετε τον ζεστό καιρό και να πάτε στους πεζόδρομους σε αναζήτηση καταστημάτων τροφίμων, ψώνια ευκαιρίας, μασάζ καρέκλας, ζωντανή ψυχαγωγία, παρακολούθηση ατόμων και πολλά άλλα .

Παρακάτω, βρείτε το πρόγραμμα των εκθέσεων του δρόμου του Μανχάταν για τον Αύγουστο του 2016.

Σημειώστε ότι οι περισσότερες εκθέσεις δρόμων τρέχουν μεταξύ 10 π.μ. και 6 μ.μ., αν και μερικές ξεκινούν αργότερα ή / και τελειώνουν νωρίτερα:

Κοιτάζοντας μπροστά σε περισσότερες εκθέσεις δρόμων του 2016 στο Μανχάταν; Ελέγξτε τα δρομολόγια για το Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Σημειώστε ότι αυτές οι πληροφορίες ήταν ακριβείς κατά τη στιγμή της δημοσίευσης. οι εκθέσεις δρόμου ενδέχεται να ακυρωθούν ή να αναδιατυπωθούν για δυσμενείς καιρικές συνθήκες ή άλλες απρόβλεπτες περιστάσεις.

Μου χάσατε; Παρακαλώ επιτρέψτε μου να ξέρω για οποιεσδήποτε και όλες τις εμπορικές εκθέσεις δρόμου για τον Αύγουστο και πέρα ​​από τη σελίδα Facebook του Μανχάταν στο Facebook.