Πώς να κάνετε κρατήσεις ξενοδοχείων και να βρείτε το καλύτερο δωμάτιο για τα χρήματά σας

Αν πρόκειται να κάνετε κρατήσεις ξενοδοχείων για πρώτη φορά, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν κλείσετε ένα δωμάτιο για το μήνα του μέλιτος ή για ρομαντική απόδραση. Μια διαμονή σε ξενοδοχείο μπορεί να είναι ένα από τα πιο ακριβά μέρη του ταξιδιού σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν ξοδεύετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε για κρατήσεις.

Δυσκολία: Μέσος όρος

Χρόνος που απαιτείται: 30 λεπτά

Εδώ είναι πώς:

  1. Καταλάβετε ότι οι τιμές στα δωμάτια του ξενοδοχείου διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο αίθουσας που ζητάτε, σε διαφορετικές ημέρες, ακόμη και σε διαφορετικές ώρες της ημέρας. Για να πάρετε το χαμηλότερο ποσοστό για το καλύτερο δωμάτιο, θα χρειαστεί να περάσετε λίγο χρόνο ερευνά και μπορεί να είναι σε θέση να διαπραγματευτεί την τιμή κατά την κράτηση.
  1. Κατ 'αρχάς, μάθετε το ρυθμό "rack" ή δημοσιευμένο. Αυτό είναι γενικά το υψηλότερο ποσοστό ενός ξενοδοχείου χρεώνει για ένα δωμάτιο και τι άνθρωποι που δεν ξέρουν καλύτερα να πληρώσουν για τις κρατήσεις τους. Τώρα ξέρετε καλύτερα. Έτσι περιμένετε να παίξετε λιγότερο.
  2. Αποφασίστε τι είδος ξενοδοχείου θέλετε - προϋπολογισμός, μέση τιμή, αλυσίδα, πολυτέλεια, τρία-τέσσερα ή ακόμα και πέντε αστέρων. Η κατηγορία είναι ένας τεράστιος παράγοντας για το είδος των υπηρεσιών, επίπλωση δωματίου, ανέσεις, και ποσοστό που μπορείτε να προβλέψετε.
  3. Μόλις έχετε μια ιδέα για το είδος του ξενοδοχείου που θέλετε να μείνετε, ξεκινήστε έρευνα σε απευθείας σύνδεση για να βρείτε τιμές για κρατήσεις. Εάν θέλετε να είστε συστηματικά γι 'αυτό, ανοίξτε ένα νέο φύλλο εργασίας του Excel και συνδέστε τις αναζητήσεις επιστρέφει, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μια σύγκριση τιμών.
  4. Αφού έχετε μια γενική ιδέα για το τι ξενοδοχείο που θέλετε να μείνετε στο κόστος, επισκεφθείτε μερικές άλλες περιοχές πριν από την κράτηση των κρατήσεων. Μου αρέσει να κοιτάζω ξενοδοχεία σε TripAdvisor, Quikbook και Hotwire για να δούμε αν μπορώ να κάνω καλύτερες τιμές εκεί από τη Expedia και άλλες μεγάλες online πρακτορεία ταξιδιωτικών προσφορών. Αλλά αυτό δεν είναι το τελευταίο πράγμα που κάνω.
  1. Εδώ είναι ένα μυστικό που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν: Τα ξενοδοχεία γενικά αφήνουν στην άκρη τα χειρότερα δωμάτια τους για τους επισκέπτες που κρατούν κρατήσεις μέσω ενός online ταξιδιωτικού πράκτορα ή discounter. Ο στόχος σας είναι να πάρετε το καλύτερο δωμάτιο στην καλύτερη τιμή.
  2. Επομένως, η επόμενη στάση μου είναι να επισκεφθώ την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου. Εκεί θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες τιμές κρατήσεων. Θεωρητικά. Και θα πρέπει επίσης να μπορείτε να μάθετε τους διαφορετικούς τύπους και τα επίπεδα των δωματίων που είναι διαθέσιμα στην τοποθεσία κρατήσεων του ξενοδοχείου.
  1. Τώρα είστε στην τελική έκταση. Αφού έχετε διαπιστώσει όλες τις διαφορετικές τιμές για ένα δωμάτιο στο ίδιο ξενοδοχείο, σηκώστε το τηλέφωνο και καλέστε απευθείας το ξενοδοχείο. Ο διαχειριστής κρατήσεων στο τοπικό κέντρο θα έχει πολύ καλύτερη ιδέα για το επίπεδο πληρότητας για τις ημερομηνίες που θέλετε από την τοποθεσία Web του ξενοδοχείου - και μπορεί να προσφέρει έκπτωση εάν μπορείτε να το επισκεφθείτε σε λιγότερο χρόνο.
  2. Καταλάβετε ότι ακόμα και σε ένα ξενοδοχείο, δεν είναι όλα τα δωμάτια όμοια. Μερικοί είναι μεγαλύτεροι. μερικά βρίσκονται σε μια γωνία και έχουν καλύτερη θέα. Ορισμένοι βρίσκονται στους υψηλότερους ορόφους (γενικά καλό, καθώς οι όψεις βελτιώνονται και υπάρχει μικρότερος θόρυβος εδάφους). Μερικά είναι πιο κοντά σε ένα ασανσέρ (καλό αν το περπάτημα είναι ένα πρόβλημα, κακό αν θέλετε ήσυχο). Ορισμένα έχουν διπλά κρεβάτια έναντι βασιλιάδων. Ορισμένοι μπορεί να ανακαινιστούν και κάποιοι μπορεί να μην είναι. Ρωτήστε για όλες αυτές τις μεταβλητές προτού κάνετε κρατήσεις.
  3. Όταν βρίσκεστε μακριά από την κράτηση, χρησιμοποιήστε τη φράση του δολοφόνου: "Ποια είναι η καλύτερη τιμή σας;" Παύση για την απάντηση. Στη συνέχεια, επαναλάβετε: "Αυτή είναι η καλύτερη τιμή σας;" Παύση ξανά. Στη συνέχεια, δοκιμάστε μια παραλλαγή: "Υπάρχουν κάποια ειδικά πακέτα που προσφέρουν ακόμα καλύτερη συμφωνία;" Μέχρι τότε θα έχετε τη γνώση ότι έχετε δώσει την καλύτερη σου βολή.
  4. Αυτή είναι η στιγμή να ρωτήσετε αν το ξενοδοχείο προσφέρει επιπλέον εκπτώσεις για τα μέλη της ΑΑΑ. Αν δεν έχετε κάρτα AAA αλλά σχεδιάζετε να κάνετε οποιεσδήποτε αξιόλογες μετακινήσεις, περισσότερο από ό, τι πληρώνει για τον εαυτό του (και γνωρίζουμε ότι το Trip-Tiks είναι δωρεάν). Επίσης, ρωτήστε εάν θα λάβετε πτήσεις συχνών πτήσεων ή οποιεσδήποτε άλλες παροχές κατά την κράτηση των κρατήσεων σας.
  1. Στη συνέχεια, ανασηκώστε τα βαριά όπλα: "Θα πάμε στο μήνα του μέλιτος και ελπίζουμε να μας αναβαθμίσετε". Κατά πάσα πιθανότητα, κανείς δεν θα μπορεί να απαντήσει στην τελευταία ερώτηση μέσω τηλεφώνου. Ακόμα κι έτσι, ζητήστε από τον συντηρητή να το σημειώσει εν αναμονή της άφιξής σας.
  2. Όπως αυτό που ακούς; Στη συνέχεια, κάντε κράτηση για τις κρατήσεις σας στο ξενοδοχείο μέσω του τηλεφώνου, δίνοντας το ερώτημα ποια είναι η πολιτική ακύρωσης. Ζητήστε από τον συντηρητή να στείλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τον αριθμό επιβεβαίωσης και οδηγίες ή ένα φυλλάδιο για το ξενοδοχείο, αν χρειαστεί.
  3. Καταγράψτε τον αριθμό κρατήσεων που σας δίνετε και τοποθετήστε τον σε ασφαλές μέρος.
  4. Ξεκινήστε να μετράτε τις ημέρες μέχρι να φύγετε!

Συμβουλές:

  1. Παρακολουθήστε όλες τις τιμές που βρίσκετε κατά τη διάρκεια της έρευνάς σας.
  2. Να είσαι ευέλικτος; μπορείτε να εξοικονομήσετε πολλά με την κράτηση ενός πακέτου για το Σαββατοκύριακο (αντί να φτάσετε στη μεσαία εβδομάδα, όταν τα ξενοδοχεία πόλης γεμίζουν με επιχειρηματίες).
  1. Εάν η τοποθεσία δεν είναι απαραίτητη, μπορείτε να πάρετε περισσότερα για τα χρήματά σας σε μια λιγότερο κεντρική τοποθεσία, όπως ένα ξενοδοχείο αεροδρομίου.
  2. Τα καλύτερα ξενοδοχεία και τα θέρετρα διαθέτουν θυρίδα ασφαλείας ή ιδιωτικό δάπεδο. Για επιπλέον χρέωση μπορείτε να επωφεληθείτε από τα προνόμια σε αυτά τα πατώματα, όπως δωρεάν πρωινό, σνακ, ποτά και ορεκτικά.

Ο, τι χρειάζεσαι:

Βρες περισσότερα: