Τι είναι ένα Ρομαντικό πακέτο;

Ελέγξτε με ένα πακέτο ειδυλλιακών

Ένα ρομαντικό πακέτο αποτελείται από ειδικές ρομαντικές παροχές προστιθέμενες από ένα ξενοδοχείο ή θέρετρο για την ενίσχυση της διαμονής ενός ζευγαριού.

Εάν έχετε ονειρευτεί ποτέ να ελέγξετε σε ένα ξενοδοχείο και να βρείτε ένα παγωμένο μπουκάλι κρασί, δύο ποτήρια και ένα μπουκέτο από φρέσκα τριαντάφυλλα που σας περιμένουν, είστε μια καλή προοπτική για ένα ρομαντικό πακέτο.

Τα ζευγάρια που ταξιδεύουν σε ένα μήνα του μέλιτος ή φτάνουν για να γιορτάσουν μια επέτειο είναι τυπικοί καταναλωτές πακέτων ρομαντισμού.

Δεν είναι ασυνήθιστο για τους φίλους ή την οικογένεια να κανονίσουν ένα πακέτο ειδύλλιο γι 'αυτούς μπροστά από το χρόνο ως δώρο (και μερικές φορές ως έκπληξη).

Δεν είναι επίσης ασυνήθιστο, όταν σχεδιάζετε μια αποπλάνηση, για έναν συνεργάτη ή τον άλλο να παραγγείλετε ένα πακέτο ρομαντισμός εκ των προτέρων.

Τι περιλαμβάνει ένα πακέτο ειδύλλιο;
Ένα πακέτο ειδύλλιο μπορεί να είναι τόσο απλό όσο ένα μπουκάλι αφρώδους οίνου που λαμβάνετε κατά το check-in ή τόσο περίτεχνα ως μενού απόλαυσης που περιλαμβάνει μασάζ δίπλα-δίπλα, μεταφορά με λιμουζίνα και δείπνο με κεριά για δύο που σερβίρονται σε ένα γραφικό, ιδιωτικό σημείο.

Ενώ κάθε ιδιοκτησία αποφασίζει ξεχωριστά τι να συμπεριλάβει σε ένα ρομαντικό πακέτο, αυτές είναι από τις τυπικές ανέσεις που προσφέρονται που θέτουν την σκηνή για την αγάπη:

Τα ξενοδοχεία Finer επίσης υπερηφανεύονται για το ότι είναι πρόθυμοι (για ένα κόστος) να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο, προσαρμοσμένο πακέτο ρομαντισμού. Μερικές φορές αυτό είναι μέρος μιας παραμονής που περιλαμβάνει μια πρόταση γάμου. Ένας υπάλληλος ή διευθυντής μπορεί να συνεργαστεί με έναν δυνητικό επισκέπτη για να δημιουργήσει ένα σενάριο που κορυφώνεται με την παρουσίαση ενός δαχτυλιδιού αρραβώνων με διαμάντια και, ελπίζει, ένα ενθουσιώδες "Ναι!"


Τι κοστίζει ένα πακέτο ειδυλλιακού πακέτου;
Εξαρτάται. Μερικές φορές ένα ξενοδοχείο ή ένα θέρετρο αποδίδει μια επιπλέον χρέωση σε μια διανυκτέρευση για να καλύψει τα στοιχεία ενός πακέτου ειδύλλιο? άλλες φορές το κόστος τους είναι ομαδοποιημένο σε υψηλότερη τιμή για τα καταλύματα.

Μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας πακέτο ειδύλλιο;
Αν θέλετε να επιλέξετε και να επιλέξετε παροχές από ένα τυπικό πακέτο ξενοδοχείων, επικοινωνήστε απευθείας με το ξενοδοχείο για να κάνετε τα αιτήματά σας. Για παράδειγμα, ένα ζευγάρι teetotaling μπορεί να ζητήσει να έχει υποκατάστατο το αλκοολούχο κρασί με αφρώδη μηλίτη ή άλλο ποτό.

Μπορείτε επίσης να κάνετε μια παραμονή πιο ρομαντική χωρίς να συμμετέχετε στο ξενοδοχείο. Αυτοί είναι μερικοί από τους τρόπους εξατομίκευσης:

Ποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει;
Ξέρατε ότι σε ορισμένα ξενοδοχεία και θέρετρα που εξυπηρετούν τα ζευγάρια υπάρχει ένα άτομο που μπορεί να αναλάβει την ευθύνη και να κάνει ρομαντικές φαντασιώσεις που ξεπερνούν τα τυπικά πακέτα ειδύλλιος που γίνονται πραγματικότητα; Μερικές φορές κατέχει τον τίτλο του Romance Concierge ή διευθυντή της Romance.

Με αυτή την ιδιότητα, ο υπάλληλος μπορεί να οργανώσει οτιδήποτε από ένα γκουρμέ πικνίκ (συμπεριλαμβανομένης της μεταφοράς) σε ένα banner που φέρει πάνω από ένα κάστρο άμμου στην παραλία που μοιάζει ακριβώς όπως το σπίτι των ονείρων σας.