Εκδρομές με τρένο στη Φλόριντα

Μέρη για να οδηγούν τις ράγες στην κατάσταση ηλιοφάνειας

Οι Αμερικανοί φαίνεται να έχουν μια ερωτική σχέση με τρένα και ποτέ δεν φαίνεται να χάνουν την έκκλησή τους. Όταν ο αγωγός φωνάζει, "Όλοι οι Ναυτικοί!" δεν είναι μόνο τα μάτια των παιδιών που φωτίζονται με την πρόβλεψη και τον ενθουσιασμό.

Οι σιδηροδρομικοί δεσμοί της Φλόριντα πάνε μέχρι τα τέλη του 19ου αιώνα. Ο βασικός ελαιουργός Henry Flagler ταξίδεψε στο Jacksonville της Φλόριντα με την πρώτη του γυναίκα για την υγεία του. Δύο χρόνια αργότερα πραγματοποίησε ταξίδι στο St.

Αυγουστίνο λίγο μετά το γάμο με τη δεύτερη σύζυγό του. Οι νεόνυμφοι βρήκαν μια γοητευτική πόλη, αλλά σημείωσαν τις ανεπαρκείς εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου και την έλλειψη μεταφοράς. Αναγνωρίζοντας τη δυνατότητα της Φλόριντα να προσελκύσει επισκέπτες εκτός της πολιτείας, η Flagler εγκατέλειψε το καθήκον της Standard Oil για να επιδιώξει την επέκταση της σιδηροδρομικής γραμμής κατά μήκος της ανατολικής ακτής της Φλόριντα και την κατασκευή μεγάλων ξενοδοχείων. Μέχρι το τέλος της πρώτης δεκαετίας του 20ού αιώνα, ο σιδηρόδρομος τεντώθηκε μέχρι το Key West. Και, όπως λένε, το υπόλοιπο είναι ιστορία.

Σήμερα, το μοναδικό Auto Train της Amtrak μεταφέρει τους επισκέπτες και τα οχήματά τους από το Lorton, Virginia στο Deland στην ανατολική ακτή της Φλόριντα. και η Silver Service διασχίζει τη Φλώριδα εξυπηρετώντας το Τζάκσονβιλ, το Ορλάντο Τάμπα και το Μαϊάμι που συνδέουν την Κεντρική και τη Νότια Φλόριντα με σημεία στα βορειοανατολικά.

Όμως, οι λάτρεις των σιδηροδρόμων που επισκέπτονται τη Φλόριντα δεν χρειάζεται να φτάνουν με το τρένο, μπορούν να οδηγήσουν τις σιδηροτροχιές σε μικρότερες εκδρομές που προσφέρονται από ειδικές σιδηροδρομικές γραμμές και να εξερευνήσουν σιδηροδρομικά μουσεία που βρίσκονται σε ολόκληρη την πολιτεία.

Ανακαλύπτοντας την σιδηροδρομική ιστορία της Φλόριντα είναι μια μεγάλη φιλική προς την οικογένεια δραστηριότητα οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Μουσείο Flagler - Palm Beach

Η επιτυχία του Henry Flagler στη δεύτερη καριέρα του ως σιδηροδρομικός και μεγιστάνας του ξενοδοχείου είναι καλά τεκμηριωμένη στο Μουσείο Flagler στο Palm Beach. Συνέχισε την ανάπτυξη του σιδηρόδρομου της Ανατολικής Ακτής της Φλόριντα και έκτισε τον σιδηρόδρομο Over-Sea στο Key West.

Αν και οι επισκέπτες του μουσείου θα βρουν μια ενδιαφέρουσα ποικιλία μεταβαλλόμενων εκθεμάτων, είναι τα μόνιμα εκθέματα για την ιστορία της ζωής και της καριέρας του Henry Flagler ότι οι λάτρεις των σιδηροδρόμων θα βρουν συναρπαστικό. Οι επισκέπτες θα βρουν ειδικά το Pavilion Flagler Kenan, το οποίο σχεδιάστηκε με το στυλ ενός σιδηροδρομικού παλατιού του 19ου αιώνα Beaux Arts, ενδιαφέρον, αφού φιλοξενεί το ιδιωτικό σιδηροδρομικό όχημα του Henry Flagler, αριθ. 91. Επίσης, η μεγάλη κατοικία του Flagler, Whitehall, είναι ανοιχτή για περιηγήσεις.

Το Μουσείο Flagler βρίσκεται στο One Whitehall Way, Palm Beach, Φλόριντα. Επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.flaglermuseum.us ή καλέστε το 561-655-2833 για περισσότερες πληροφορίες.

Μουσείο σιδηρόδρομου της Φλόριντα - Parrish

Υπάρχει αφθονία διασκέδασης στο Μουσείο Σιδηροδρόμων της Φλόριντα, όπου ενθαρρύνουν τους επισκέπτες να "Βόλτα τα Εκθέματα!" Οι ώρες και μισή εκδρομές είναι διαθέσιμες τα περισσότερα Σαββατοκύριακα για το ευρύ κοινό και προγραμματίζονται ειδικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο. Ή, σε ό, τι θα μπορούσε να είναι η απόλυτη περιπέτεια για έναν φανατικό σιδηρόδρομο, νοικιάστε μια ατμομηχανή και πάρτε τους ελέγχους για μια ώρα!

Το Μουσείο Σιδηροδρόμων της Φλόριντα βρίσκεται στο 12210 83rd Street East, Parrish, Φλόριντα, το οποίο βρίσκεται μόλις 35 μίλια νότια της Τάμπα off I-75 στην έξοδο 229.

Πορτοκαλί άνθος Cannonball - Όρος Dora & Tavares

Εδώ είναι η ευκαιρία σας να "οδηγήσετε τις ταινίες" ...

ή τουλάχιστον να οδηγήσετε το τρένο που εμφανίστηκε σε πολλές βραβευμένες ταινίες. Αυτό το ιστορικό ατμοκίνητο τρένο προσφέρει μονοήμερες ή δύο ώρες εκδρομές από τις ακτές του Wooten Park της λίμνης Ντόρα στο Tavares. Αυτό είναι πραγματικά ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο και κάνει μια μεγάλη ευκαιρία μνήμης λήψης φωτογραφία καθώς το προσωπικό είναι ντυμένο με κοστούμια περιόδου. Ειδικά τρένα πίτσας και άλλες ειδικές αμαξοστοιχίες είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο.

Το Cannonball Orange Blossom βρίσκεται στην 3η Λεωφόρο 150 W, στη Dora και στην οδό Ruby Street 100, Tavares. Καλέστε 352-742-7200 για περισσότερες πληροφορίες ή για κρατήσεις.

Seminole Gulf Railway - Ft. Myers

Η απόλυτη ψυχαγωγία για τους λάτρεις των σιδηροδρόμων συνδυάζει την ψυχαγωγία μέσα στο πλοίο με τη μορφή ενός μυστηρίου δολοφονίας και καλής γευσιγνωσίας για ένα βράδυ διασκέδασης! Το διασκεδαστικό ταξίδι περιλαμβάνει δείπνο πέντε πιάτων, κωμική παράσταση και νοσταλγική ποδηλατική διαδρομή.

Η μυστηριώδης εμπειρία δολοφονίας είναι διαθέσιμη την Τετάρτη μέχρι τα Σάββατα στις 6:30 μ.μ. και τις Κυριακές στις 5:30 μ.μ.

Το μυστήριο δολοφονίας Mystery Train βρίσκεται στο 2805 Colonial Boulevard στο Fort Myers της Φλόριντα. Καλέστε 239-275-8487 για περισσότερες πληροφορίες.