Μοναδικές Εστίαση και Εμπειρίες Αγορών στο Cedar Key, Φλόριντα

Εάν απολαμβάνετε τα ψώνια και τα φαγητά σε γραφικές παραλίες, τότε το Cedar Key, Florida , είναι για σας. Αυτό το μικρό ψαροχώρι έγινε τουριστική περιοχή βρίσκεται στη δυτική ακτή της Φλώριδας με θέα στον κόλπο του Μεξικού. Παρόλο που δεν είναι κοντά σε μερικά από τα δημοφιλέστερα τουριστικά αξιοθέατα, κάνει έναν θαυμάσιο προορισμό για διακοπές.

Παραθαλάσσια περιοχή

Η παραλιακή περιοχή φιλοξενεί μια ποικιλία από εστιατόρια με θαλασσινά, γραφικά καταστήματα και μια προβλήτα.

Μπορείτε να περπατήσετε σε αυτό το μικρό χωριό και να πετάξετε μέσα και έξω από καταστήματα γεμάτα θησαυρούς που περιμένουν την ανακάλυψή σας. Μπορείτε να καθίσετε ψηλά πάνω από τον Κόλπο απολαμβάνοντας την θέα και μερικά από τα καλύτερα θαλασσινά της Φλόριντα έχει να προσφέρει, ή μπορείτε να προσπαθήσετε να πιάσετε ένα ψάρι από την προβλήτα.

Θα βρείτε επίσης αποβάθρες σκαφών και ενοικιάσεις σκαφών για εκδρομές στον Κόλπο του Μεξικού και μια πολύ μικρή δημόσια παραλία στην προκυμαία. Μόνο ένα μπλοκ ή δύο εσωτερικά είναι περισσότερα καταστήματα. Για όσους επιθυμούν να παραμείνουν περισσότερο από μια μέρα, διαμονή είναι διαθέσιμη σε πολλές τοποθεσίες νησιού στυλ που θυμίζουν την παλιά Φλόριντα.

Μια μέρα στο κλειδί Cedar

Σε μια τυπική μέρα , θα βρείτε το Ceder Key να είναι ηλιόλουστο και ζεστό με ένα αεράκι του Κόλπου να φυσάει τόσο απαλά ώστε να σας κρατήσει δροσερό. Η αποβάθρα είναι γενικά πολυσύχναστη με τη δραστηριότητα. Οι αλιείς ρίχνουν τις γραμμές τους στον Κόλπο. Οι άνθρωποι κάθονται απολαμβάνοντας την θέα και βλέποντας τα εμπορικά σκάφη να αποβιβαστούν και να ξεφορτωθούν τα αλιεύματα της ημέρας τους. Και, είναι πιθανό να βρείτε πελεκάνους συνεδρίαση, σαν να παρουσιάζουν για μια καρτ ποστάλ, σχετικά με τα εξαρτήματα που περιμένουν ένα φυλλάδιο.

Τα καταστήματα κατά μήκος του παραλιακού πεζόδρομου είναι ποικίλα. Πολλά είδη κελύφους και αντικείμενα από κοχύλια, κοσμήματα, ρούχα, αντίκες και παιδικά παιχνίδια, καθώς και τέχνες και βιοτεχνίες από τους τεχνίτες των νησιών και διακοσμήσεις σε τροπικό νησί.

Το Cedar Key είναι οικονομικά προσιτό. Τα γεύματα είναι λογικά και τα δείπνα είναι μέτρια.

Αν δεν σας αρέσουν τα θαλασσινά, υπάρχουν και άλλες επιλογές μενού.

Στο νερό και στην παραλία

Το νερό στο Cedar Key μπορεί να είναι ασταθές, αλλά αν επιλέξετε να νοικιάσετε ένα σκάφος, οι τιμές είναι πολύ λογικές. Ή μπορείτε να κλείσετε μια εκδρομή στο Seahorse Key Lighthouse. Η διήμερη γραφική κρουαζιέρα επικεντρώνεται στην Atsena Otie και τα Seahorse Keys. Τα δελφίνια βλέπουν συχνά κατά τη διάρκεια αυτών των κρουαζιερών.

Υπάρχει μια παραλία, αλλά είναι μικρή και δεν υπάρχουν ναυαγοσώστες σε υπηρεσία. Η ακτή είναι γεμάτη με κοχύλια, τα οποία μπορεί να είναι σκληρά στα πόδια και η λωρίδα άμμου είναι πολύ στενή. Υπάρχει, ωστόσο, ένα ζευγάρι που καλύπτονται περίπτερα που θα μπορούσε να κάνει έναν τέλειο προορισμό πικνίκ αν διεκδικηθεί αρκετά νωρίς την ημέρα.

Ο χώρος στάθμευσης είναι τυχαίος και μπορεί να αποτελέσει πρόκληση. Αν πρέπει να σταθμεύσετε πολύ μακριά, ενοικιάσεις καλαθιού γκολφ είναι διαθέσιμα για να σας χτυπήσουν γύρω από το σημείο που θέλετε να πάτε, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής του πεζοδρομίου.

Ξεκίνημα ταξίδι

Εάν η χαλάρωση είναι το στυλ σας και θέλετε να περάσετε λίγες μέρες λαμβάνοντας τα αξιοθέατα, υπάρχουν πολλά μέρη για να μείνετε. Μην περιμένετε να βρείτε ξενοδοχεία υψηλής αλυσίδας, αν και. Τα περισσότερα καταλύματα βρίσκονται στα παλαιότερα δωμάτια στο μοτέλ και στα γραφικά παραλιακά θέρετρα. Οι περισσότεροι είναι καλά διατηρημένοι και βοηθούν στην προσθήκη παλιάς ατμόσφαιρας σε στιλ Φλόριντα και νησιώτικης γεύσης στην περιοχή.

Καθίστε στο σπίτι σας, σταματήστε από το Cedar Key State Museum, το οποίο διαθέτει πολλά τεχνουργήματα και αντικείμενα ιστορικής σημασίας στην περιοχή. Παρόλο που στεγάζεται σε ένα μόνο δωμάτιο, τα εκθέματα είναι ενδιαφέροντα.