Μέση μηνιαία θερμοκρασία και βροχόπτωση στο κλειδί Cedar

Βρίσκεται στη Δυτική Ακτή της Κεντρικής Φλόριντα και βρίσκεται ακριβώς στον Κόλπο του Μεξικού, το Cedar Key έχει μια συνολική μέση υψηλή θερμοκρασία 82 ° και ένα μέσο χαμηλό 57 °.

Κατά μέσο όρο, ο θερμότερος μήνας του Cedar Key είναι ο Ιούλιος και ο Ιανουάριος είναι ο μέσος όρος για το καλύτερο. Η μέγιστη μέση βροχόπτωση συνήθως πέφτει τον Αύγουστο. Η υψηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία στο Cedar Key ήταν 105 ° το 1989 και η χαμηλότερη καταγραφείσα θερμοκρασία ήταν πολύ κρύα 9 ° το 1985.

Cool και casual είναι ο τρόπος για να ντύσει το Cedar Key. Τα καταστήματα είναι ακριβώς πάνω στο νερό και οι αεράκι συνήθως βοηθούν να διατηρήσουμε τις θερμοκρασίες του καλοκαιριού ανεκτές. Αν ξοδεύετε μια νύχτα ή δύο, θα θέλετε μια ελαφριά κάλυψη για τα δροσερά νυχτερινά αεράκια ή κάτι λίγο πιο βαρύ όταν η θερμοκρασία πέφτει κατά τους χειμερινούς μήνες του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου.

Φυσικά, συσκευάστε το μαγιό σας. Αν και το Cedar Key δεν μπορεί να καυχηθεί για τη μικρή παραλία τους, η ηλιοθεραπεία σχεδόν οποιαδήποτε εποχή του χρόνου δεν ξεφεύγει από την ερώτηση.

Το Cedar Key, όπως και τα περισσότερα της Φλόριντα, δεν έχει επηρεαστεί από τυφώνα τα τελευταία χρόνια. Παρακολουθήστε τις τροπικές περιοχές εάν ταξιδεύετε κατά τη διάρκεια της εποχής του Ατλαντικού τυφώνα, που εκτείνεται από την 1η Ιουνίου έως τις 30 Νοεμβρίου.

Πάρτε μαζί μια ομπρέλα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών για τις ενοχλητικές απογευματινή καταιγίδες. Η αστραπή είναι σοβαρός κίνδυνος , οπότε φροντίστε να αναζητήσετε καταφύγιο όταν ακούτε αυτό το βύθισμα.

Μέσες θερμοκρασίες, βροχές και θερμοκρασίες νερού του Κόλπου του Μεξικού για το Cedar Key:

Ιανουάριος

Φεβρουάριος

Μάρτιος

Απρίλιος

Ενδέχεται

Ιούνιος

Ιούλιος

Αύγουστος

Σεπτέμβριος

Οκτώβριος

Νοέμβριος

Δεκέμβριος

Επισκεφθείτε το Weather.com για τρέχουσες καιρικές συνθήκες, πρόβλεψη για 5- ή 10 ημέρες και πολλά άλλα.

Αν σχεδιάζετε διακοπές ή αποδράσεις από τη Φλώριδα , μάθετε περισσότερα για τους καιρούς, τα γεγονότα και τα επίπεδα πλήθους από τους οδηγούς μας κάθε μήνα .