Δωρεάν ταξίδι σχεδιασμού ταξιδιού AAA TripTik

Η κατώτατη γραμμή

Η AAA, η μεγαλύτερη μηχανοκίνητη λέσχη στον κόσμο, παρέχει δωρεάν χρήση του online συστήματος TripTik, ενός πολύτιμου εργαλείου προγραμματισμού ταξιδιού.

Χάρη στην εξελιγμένη χαρτογράφηση, οι χρήστες μπορούν να λάβουν χάρτες και οδηγίες ακόμα και όταν δεν είναι σε θέση να ξεκινήσουν με μια ακριβή διεύθυνση. Επιπλέον, μπορούν να τραβήξουν ιδιοκτησιακές πληροφορίες για χιλιάδες εγκεκριμένα από την AAA καταλύματα, τα οποία επιθεωρούνται και βαθμολογούνται ετησίως.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους
Θα οδηγηθείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα του πλησιέστερου περιφερειακού γραφείου ΑΑΑ.

Από εκεί, κάντε κλικ στο "Ταξίδι", στη συνέχεια επιλέξτε "Οδηγίες" και "Λήψη Οδηγιών" κάτω από αυτό. Θα πρέπει να δείτε έναν χάρτη των ΗΠΑ. Μόλις εισαγάγετε το σημείο εκκίνησης και τους προορισμούς, ο ιστότοπος θα σχεδιάσει τη διαδρομή σας.

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Εξετάσεις εμπειρογνωμόνων του Free AAA TripTik Travel Planner

Ήμουν μέλος AAA πολύ πριν κατοικήσα ένα αυτοκίνητο. Ως ταξιδιώτης που νοίκιασε ένα αυτοκίνητο όταν έπρεπε να πάω σε ένα ταξίδι, εκτιμώ τους χάρτες ΑΑΑ, ταξιδιωτικά βιβλία, προσαρμοσμένα χαρτιά TripTiks και εκπτώσεις ξενοδοχείων που ήταν μεταξύ των πλεονεκτημάτων που επεκτάθηκαν στα 50 εκατομμύρια μέλη του συλλόγου.

(Και μου άρεσε επίσης η ιδέα ότι αν καταρρεύσω, η ιδιότητα του μέλους έδωσε ένα μέρος για να καλέσω ότι θα με ρυμουλκούσε στο πλησιέστερο βενζινάδικο.)

Όπως πολλοί οδηγοί, έρχομαι να βασίζομαι στον Ιστό, ειδικά στο Google, για χάρτες και οδηγίες. Δοκίμασα δωρεάν τοποθεσίες όπως το MapQuest, αλλά ποτέ δεν τους βρήκα να είναι εξίσου αξιόπιστες ή να προσφέρουν σε βάθος πληροφορίες όπως το AAA. Οι διαδρομές συχνά αποδείχτηκαν κυκλικές και οι δρόμοι δεν συνδέονταν πάντοτε εκεί όπου οι κατευθύνσεις σε αυτές τις άλλες περιοχές είπαν.

Βρήκα το αντίθετο για να είναι αληθινό με το AAA TripTik. Και τώρα μπορείτε, χωρίς να πληρώσετε το τέλος μέλους, το οποίο είναι ακόμα προσιτό. Εκτός από τους χάρτες και τις οδηγίες οδήγησης εντός των ΗΠΑ και του Καναδά, το δωρεάν ηλεκτρονικό εργαλείο έχει πληροφορίες σχετικά με:

Το νέο εργαλείο έχει βελτιστοποιηθεί για browsers Chrome, Firefox και Safari. Η λειτουργία "drag-and-drop" επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν γρήγορα αλλαγές στη διαδρομή και οι ανατροπές αποδίδουν βαθύτερες ταξιδιωτικές πληροφορίες.

Για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο TripTik, απλά πηγαίνετε στη σελίδα AAA TripTik.

Θα εντοπίσει την τοποθεσία σας και την περιοχή AAA στην οποία βρίσκεστε. Στη συνέχεια πληκτρολογήστε την ακριβή τοποθεσία από την οποία ξεκινάτε και όπου θέλετε να καταλήξετε. Πρέπει να κάνετε αρκετές στάσεις κατά μήκος του δρόμου; Το TripTik μπορεί επίσης να αντιστοιχίσει αυτές τις διαδρομές και να παρέχει λεπτομερείς οδηγίες σε κάθε προορισμό.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τον προσαρμοσμένο προγραμματιστή ταξιδιών σας AAA online, μπορείτε να τον εκτυπώσετε με πλήρη στοιχεία διαδρομής ή να τον περιορίσετε σε χάρτες μόνο. Επιπλέον, μπορείτε να στείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον εαυτό σας ως PDF, να ενημερώσετε οποιονδήποτε συμμετέχει στο ταξίδι σας και επίσης να δημοσιεύσετε τη διεύθυνση URL του ταξιδιού στο Facebook ή στο Twitter.

Δωρεάν Εφαρμογές AAA

Με την πάροδο των χρόνων, το AAA προσφέρει επίσης δωρεάν εφαρμογές σε χρήστες Android / Google Play και iOS / iPhone που είναι μέλη του οργανισμού. Παρόλο που ισχυρίζεται ότι "η AAA Mobile παρέχει πρόσβαση σε υπηρεσίες AAA, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων προγραμματισμού ταξιδιών, εκπτώσεων και ανταμοιβών, καθώς και οδική βοήθεια", πολλοί χρήστες άφησαν αρνητικά σχόλια σχετικά με τις πρώιμες εκδόσεις αυτών των εφαρμογών.

Σημείωση: Οι χαρτογραφικοί χάρτες, τα ταξιδιωτικά βιβλία, τα προσαρμοσμένα χαρτιά TripTiks, οι εκπτώσεις ξενοδοχείων και οι οδικές βοήθειες της ΑΑΑ εξακολουθούν να είναι οφέλη μόνο για τα μέλη. Η οργάνωση πιστεύει ότι καθώς όλο και περισσότεροι χρήστες του Διαδικτύου εκτιμούν την αξία και την αξιοπιστία του ελεύθερου σχεδιασμού ταξιδιών AAA TripTik, θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν στην μη κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία θα της επιτρέψει να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερες εκπτώσεις και οφέλη στα μέλη.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους