Κυνήγι φάντασμα στη βασίλισσα Μαρία

Το Queen Mary στο Λονγκ Μπιτς είναι ένας δημοφιλής προορισμός για τους κυνηγούς φαντασμάτων, καθώς έχει αναφερθεί εδώ και καιρό ότι στοιχειοθετείται από μια ολόκληρη σειρά πρώην επιβατών. Το πλοίο χρησίμευσε ως στρατιωτική μεταφορά κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, έτσι ώστε τα πνεύματα των ναυτικών να ενταχθούν στα φαντάσματα των καλοφωτισμένων φιλοξενούμενων στην πολυτελής ωκεάνια επένδυση που έγινε ξενοδοχείο και έλξη.

Οι ευκαιρίες για παραφυσικές συναντήσεις στο σκάφος κυμαίνονται από το απλό έως το έντονο.

Αυτοεξαγωγή

Για όσους έχουν περιστασιακό ενδιαφέρον, η Περιήγηση Αυτοεξυπηρέτησης του πλοίου που περιλαμβάνεται στη Γενική Εισαγωγή θα σας οδηγήσει σε αρκετές περιοχές όπου οι ενδείξεις Ghost Encounters επισημαίνουν τα σημεία όπου έχουν εντοπιστεί οι εμφανίσεις. Ωστόσο, η περιήγηση με αυτο-καθοδήγηση δεν έχει πρόσβαση σε πολλές από τις πιο στοιχειωμένες περιοχές του πλοίου. Η γενική είσοδος περιλαμβάνει επίσης την πρόσβαση στα επεισόδια ειδικών εφέ Ghosts and Legends, τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα τρομακτικά ούτε παραφυσικά. Ορισμένα πνεύματα που μπορεί να περάσετε μόνοι σας περιλαμβάνουν το φάντασμα ενός ναυτικού, γνωστού να στοιχειώνει το μηχανοστάσιο, μια κομψή κυρία που κάνει τακτικές εμφανίσεις στο παρατηρητήριο και ένα μικρό κορίτσι που έχει δει γύρω από το πλοίο.

Διασκέδαση με στοιχειωμένους συνανθρώπους

Το Haunted Encounters Tour είναι ένα εισιτήριο ημέρας που περιλαμβάνει μια εισαγωγική ταινία, μια γρήγορη ξενάγηση σε πολλά τμήματα του θαλάσσιου σκάφους που φημίζονται για να στοιχειοθετούνται από το μηχανοστάσιο μέχρι τις καμπίνες, με πολλές ανεπανάληπτες ιστορίες εμπειριών φαντασμάτων στο πλοίο και τα ειδικά εφέ εμφανίζονται στην περιοχή πισίνας πρώτης κατηγορίας.

Περιλαμβάνει επίσης φυλλάδιο Ghost Sightings Scavenger Hunt και, θεωρητικά, επίσκεψη στο Paranormal Research Center - αλλά δεν έχω δει ποτέ το Κέντρο ανοιχτό. Αυτό το εισιτήριο σας επιτρέπει επίσης να δείτε τα ειδικά εφέ φαντασμάτων και θρύλων.

Παραφυσική βόλτα με πλοίο

Για πιο ενθουσιώδεις λάτρεις φαντασμάτων, μπορείτε να εγγραφείτε για μια βραδινή ξενάγηση στις στοιχειωμένες περιοχές του πλοίου με έναν ψυχικό κάτοικο.

Αυτή η περιοδεία περνάει πιο αργά και καλύπτει διάφορες περιοχές του πλοίου από την ημερήσια εκδρομή. Οι επισκέπτες έχουν περισσότερες ευκαιρίες να γνωρίσουν πνεύματα. Οι εκδρομές ξεκινούν στις 8 μ.μ. Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Φαγητό με τα οινοπνευματώδη ποτά

Το δείπνο και το Ghost Tour είναι βασικά η ίδια περιήγηση με το Paranormal Ship Walk με το επιπλέον μπόνους ενός γεύματος τριών πιάτων στο κομψό Sir Winston's και περισσότερο χρόνο για να γνωρίσετε τον οδηγό σας Erika Frost. Η ώρα των συναντήσεων είναι 7μμ κάθε Σάββατο.

Παραφυσικές έρευνες

Για όσους ενδιαφέρονται πραγματικά να διεξάγουν παραφυσικές έρευνες στο πλοίο, ένας παραφυσικός ερευνητής οδηγεί τις Παραφυσικές έρευνες τη νύχτα. Αυτή είναι μια μικρή εμπειρία ομάδας όπου οι μισές δωδεκάδες συμμετέχοντες μπορούν να μάθουν να εργάζονται στον ερευνητικό εξοπλισμό και να συμμετέχουν σε ασκήσεις διαλογισμού σχεδιασμένες να ανοίξουν το μυαλό σε ψυχικό φαινόμενο. Παραφυσικές έρευνες διεξάγονται την πρώτη και την τρίτη Παρασκευή του μήνα από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 2 π.μ. ή αργότερα.

Η Βασίλισσα Μαύρη Θάλασσα

Κάθε Οκτώβριος για την αποκριτική εποχή, η βασίλισσα Μαρία μετατρέπεται σε ένα γιγαντιαίο στοιχειωμένο αρχοντικό έλξης με επτά λαβύρινθους μέσα και έξω από το πλοίο, δύο χορευτικά μέρη και ζωντανές μπάντες που παίζουν.

Σημείωση: Κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου οι περισσότερες από τις άλλες στοιχειωμένες περιηγήσεις σταματούν επειδή οι περιοχές περιοδείας ενσωματώνονται στους στοιχειωμένους λαβύρινθους για ναυάγια.



Για οτιδήποτε άλλο μπορεί να θέλετε να μάθετε για τη βασίλισσα της Μαρίας, συμπεριλαμβανομένων των ωρών, των τιμών και του χώρου στάθμευσης, ελέγξτε τον Οδηγό Επισκεπτών της Βασίλισσας Μαρίας .