Μην έχετε μια αγελάδα, άνθρωπος. Ride Η βόλτα του Σίμπσονς.

Ανασκόπηση της παγκόσμιας έλξης

Με τους γρήγορους πυροβολισμούς, την επιμονή για τη βία (κινούμενα σχέδια) και το χιούμορ που ωθεί τα όρια, το The Simpsons είναι μια καλή εφαρμογή στα δυνατά πάρκα Universal Studios . Το Simpsons Ride δίνει στους επισκέπτες την ευκαιρία να συνοδεύσουν τον Bart, τον Όμηρο και την υπόλοιπη εικονική ομάδα καθώς βιώνουν το Krustyland, ένα θεματικό πάρκο που έχει χτιστεί στο φτηνό από τον Krusty the Clown.

Φυσικά, η καταστροφή ακολουθεί.

Και, δεδομένου ότι αυτό είναι το Simpsons, η αλαζονεία ακολουθεί επίσης.

Θα μπορούσατε να χειριστείτε τη βόλτα του Simpsons;

Ως προσομοιωτής κίνησης, το The Simpsons Ride συγχρονίζει τη δράση των οκτώ επιβατικών οχημάτων με άγρια ​​κινούμενα πλάνα. Παρόλο που οι σκηνές περιλαμβάνουν ελεύθερη πτώση από τα ριψοκίνδυνα ύψη και τις μεσαίες αεροπορικές συγκρούσεις, τα οχήματα ποτέ δεν κινούνται στην πραγματικότητα περισσότερο από μερικές εκατοστά σε οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Εάν μπορείτε να χειριστείτε Star Tours στα πάρκα της Disney, θα είστε σε θέση να χειριστείτε το The Simpsons. Αν θέλετε να δείτε ποια είναι η ιδέα ενός προσομοιωτή κίνησης με πιο ελκυστική έλξη, δοκιμάστε πρώτα την προσπάθεια του Universal's Despicable Me Minion Mayhem .

Pirate Rip-Off

Το αξιοθέατο στεγάζεται σε ένα φανταχτερό κτίριο Krustyland, με ρετρό φώτα ψυχαγωγικού πάρκου, χρώματα ματιών και ένα γιγαντιαίο κεφάλι του Krusty the Clown. Οι επισκέπτες εισέρχονται στη βόλτα περπατώντας κατά μήκος της γλώσσας του κόκκινου χαλιού του Krusty και στο στόμα του.

Το χιούμορ του Simpsons υπογράφει παντού. Το μπροστινό μέρος του αξιοθέατου είναι φτιαγμένο για να μοιάζει με ένα πάρκο ψυχαγωγίας στη μέση με καρναβαλικά παιχνίδια όπως το Ring Toss.

"ΜΙΚΡΕΣ ΔΑΧΤΥΛΙΔΕΣ, ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΦΙΑΛΕΣ - ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΕΣ!" κραυγάζει ένα σημάδι στο περίπτερο. Σε όλη την ουρά (και οι γραμμές για το The Simpsons Ride μπορούν να πάρουν πολύ καιρό), υπάρχουν γιγαντιαίες οθόνες βίντεο που παίζουν 30λεπτα βρόχο που περιλαμβάνει νέα βίντεο Krustyland διασκορπισμένα με αποσπάσματα από πάρκο-εστιασμένο Simpsons δείχνουν footage.

Καθώς οι επισκέπτες ανακατεύονται μέσα από το λαβύρινθο αρουραίων, υπάρχουν πολλά γέλια που πρέπει να έχουν. Για παράδειγμα, μια σκηνή απεικονίζει κούκλες από όλο τον κόσμο τραγουδώντας, ένα λαϊκό τραγούδι της Disney "Είναι ένας μικρός κόσμος", οι καρδιαγγειακές φιλαργυρίες του "A Duff for you, A Duff για μένα ..." από το επεισόδιο "Selma's Choice". Disney, SeaWorld, και άλλα θεματικά πάρκα παίρνουν tweaked σε όλη την ουρά και στην ίδια τη βόλτα. Οι Πειρατές της Καραϊβικής θα φουντώνουν τα ξύλα τους αν έπιαναν τις πινακίδες για το Pirate Rip-Off του Captain Dinosaur.

Είναι Thrilltacular

Σε αμφότερα τα καθολικά πάρκα, το The Simpsons Ride παρουσιάζεται στα ίδια κτίρια που φιλοξενούσαν τα αξιοθέατα Back to the Future. Όπως και με εκείνη την πρωτοποριακή βόλτα προσομοιωτή κίνησης, οι επισκέπτες κάνουν το δρόμο τους μέσα από λαβύρινθους διαδρόμους και μέχρι ένα από τα πολλαπλά επίπεδα σε κάθε πλευρά του κτιρίου. Πριν από την επιβίβαση, κρατούνται σε μια περιοχή πριν από την επίδειξη γεμάτη με οθόνες Simpsons που περιλαμβάνουν το Apu και το Groundskeeper Willy.

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο ορίζει τη σκηνή καθώς οι επισκέπτες επιλέγονται για να συμμετάσχουν στην οικογένεια των Simpsons για το ντεμπούτο ταξίδι στο Krysty's Thrilltacular, Upsy-Downsy, Teen-Operated Roller Coaster. Ωστόσο, ένας εκδικητικός Sideshow Bob (η φωνή του Kelsey Grammer) φαίνεται να κρύβεται στις σκιές για να σαμποτάρει το νέο πάρκο.

Ομάδες οκτώ επιβατών μεταφέρονται σε επιμέρους αίθουσες βόλτας όπου παρακολουθούν ένα (κυριολεκτικά) εντέρου, προ-βόλτα βίντεο ασφαλείας που χαρακτηρίζει Itchy και Scratchy. Αντί για τα μηχανήματα του DeLorean Back to the Future, οι επισκέπτες επιβιβάζονται τώρα σε ένα υπερμεγέθη αυτοκίνητο με παρκ. Στην αρχή της διαδρομής, τα αυτοκίνητα κινούνται δέκα πόδια επάνω και ενώνουν μια φάλαγγα άλλων οχημάτων μπροστά από μια περιβάλλουσα, 80 ποδιών Omnimax θολωτή οθόνη.

Σε αντίθεση με το γυρισμένο υλικό Back to the Future, το οποίο χρησιμοποίησε μικροσκοπικά σύνολα και άλλα παλικάρια για να δημιουργήσει το περιβάλλον που μετατοπίζεται στο χρόνο, το The Simpsons Ride χρησιμοποιεί εικόνες που έχουν δημιουργηθεί από υπολογιστή.

Αυτό έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Από τη θετική πλευρά, το πλάνο φαίνεται κομψό. (Αν και σε σύγκριση με τα εξαιρετικά ευκρινή, φωτεινά μέσα υψηλής ευκρίνειας των νεώτερων αξιοθέατων όπως το Despicable Me Minion Mayhem, οι εικόνες φαίνονται λίγο κοκκώδεις και σκοτεινές.) Οι αισθήσεις του προσομοιωτή κίνησης, καθώς τα οχήματα κινούνται συγχρονισμένα με τη δράση την οθόνη, είναι πολύ πειστικές. Το αρχικό ζουμ σε ένα ανελκυστήρα με κυλιόμενες σκάλες, για παράδειγμα, είναι αρκετά καλά.

CG Γιατί;

Αλλά, υπάρχει κάτι που προκαλεί ανησυχία για να δούμε τους παλιούς δισδιάστατους φιλάθλους της τηλεόρασής μας στο CGI. Το ακατέργαστο κινούμενο σχέδιο αποτελεί μέρος του έργου Simpsons. Ακούγεται σαν το Simpsons (το αρχικό cast δίνει όλες τις φωνές), αλλά δεν μοιάζει αρκετά με τους Simpsons ή έχει τη συνήθη ρευστότητα τους. Αυτό μειώνει λίγο από την εμπειρία βόλτα.

Ακόμα, στην αληθινή μορφή του Simpsons, υπάρχουν κάποιες άγριες αστείες γραμμές. Ενόψει της επικείμενης καταστροφής, για παράδειγμα, ο Όμηρος διαβεβαιώνει την οικογένειά του ότι «τα θεματικά πάρκα δεν θα σε σκοτώσουν εφ 'όσον υπάρχει μια δεκάρα που μένει στην τσέπη σου». Εκτός από το σφάλμα CGI, το The Simpsons Ride είναι σε αρμονία με τη διακριτική ευαισθησία του Simpsons από τον δημιουργό Matt Groening.

Οι φίλοι της επίδειξης - και υπάρχουν λεγεώνες από αυτούς - θα αγαπήσουν να πάρουν μια βόλτα μαζί τους. Και πιο casual οπαδοί θα λατρεύουν πιθανώς το αξιοθέατο επίσης. Σε κάθε περίπτωση, όλοι θα συμφωνούσαν ότι η έλξη είναι πολύ πιο διασκεδαστική από το Pirate Rip-Off του Captain Dinosaur.