Ανασκόπηση: Mohonk Mountain House στο New Paltz, NY

Αυτό το μεγάλο βικτοριανό κάστρο στα βουνά είναι μια οικογενειακή παιδική χαρά

Για οικογένειες στα βορειοανατολικά που ψάχνουν για all-inclusive τιμές, μια σειρά από οικογενειακές δραστηριότητες, και το γενέθλιο ενός μεγάλου ξενοδοχείου, το Mohonk Mountain House παραδίδει σε σκάει. Αυτό το βικτοριανό κάστρο στα βουνά Shawangunk έχει φιλοξενήσει οικογένειες για πάνω από 145 χρόνια. Η τοποθεσία είναι μόλις δύο ώρες βόρεια της Νέας Υόρκης κοντά στο New Paltz, στα όρια των βουνών Catskill. ( Βλέπε χάρτη των βουνών του Catskill .)

Εκπληκτικά, το Mohonk Mountain House διοικείται από την ίδια οικογένεια από την ίδρυσή του το 1869. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα πανδοχείο και μια ταβέρνα των 10 στρεμμάτων σε 280 στρέμματα μεγάλωσε σε ένα ευρύχωρο ξενοδοχείο με 250 δωμάτια. Στη λίστα πολλών διακεκριμένων επισκεπτών του παρελθόντος περιλαμβάνονται πέντε πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών - Τσέστερ Α. Αρθούρ, Ράδερφορντ Β. Χάιους, Γουίλιαμ Χάουαρντ Ταφτ, Τεντ Ρούζβελτ και Μπιλ Κλίντον.

Ο Mohonk είναι ένα θαυμάσιο μέρος για να χαλαρώσετε και να αποσυνδέσετε. Ο τόπος αποπνέει ιστορία, από τη μεγάλη σκάλα και το περίπλοκο ξυλουργείο των κοινόχρηστων χώρων έως τα πολλά παλιομοδίτικα σαλόνια και καθιστικές περιοχές που είναι διάσπαρτα σε όλο το ξενοδοχείο. Η μεγάλη βεράντα περιτυλιγμένη με ξαπλώστρες με θέα στη λίμνη-ένα δημοφιλές μέρος συγκέντρωσης όταν ο καιρός είναι καλός.

Περιήγηση Instagram: Περίοδος διακοπών στο Mohonk Mountain House

Παρά την βαθιά αίσθηση της ιστορίας και της παράδοσης του θέρετρου, οι δραστηριότητες και οι εγκαταστάσεις αναψυχής είναι μέχρι το λεπτό.

Υπάρχει ένα υπέροχο σπα και γυμναστήριο με εσωτερική πισίνα. Υπάρχουν 85 μίλια μονοπατιών πεζοπορίας και ανακατασκευών, καθοδηγούμενες πεζοπορίες στη φύση, βαρκάδα και paddleboarding στη λίμνη, γήπεδο γκολφ, πολλά γήπεδα τένις, προγραμματισμένο προγραμματισμό παιδιών και εφήβων και μια σειρά μαθημάτων γιόγκα, διαλογισμού και γυμναστικής.

Το χειμώνα, το θεαματικό παγοδρόμιο είναι ένα δώρο για την παιδική λέσχη και την οικογένεια.

Οι τιμές κυμαίνονται σημαντικά μεταξύ υψηλής και χαμηλής περιόδου. Λάβετε υπόψη σας ότι πρόκειται για μια ολοκληρωμένη διαμονή με καταλύματα, τρία υπέροχα γεύματα την ημέρα καθώς και απογευματινό τσάι και μπισκότα (μια εξαιρετικά δημοφιλής παράδοση εδώ), μυριάδες δραστηριότητες, βραδινή διασκέδαση και σχεδόν κάθε άλλη δαπάνη χτισμένη στο κόστος του δωματίου σας . Ψάχνετε για μια συμφωνία; Υπάρχουν πολλά Σαββατοκύριακα καθ 'όλη τη διάρκεια του χειμώνα και της άνοιξης όπου τα παιδιά μένουν και τρώνε δωρεάν.

Καλύτερα δωμάτια: Τα 250-ξεχωριστά δωμάτια ποικίλουν σε ντεκόρ και μέγεθος και αντικατοπτρίζουν τις πολλές προσθήκες που έγιναν στο περιβόητο ξενοδοχείο κατά τη διάρκεια των δεκαετιών. Για παράδειγμα, τα βικτοριανά δωμάτια (συμπεριλαμβανομένων των πολυτελών πύργων) διαθέτουν έπιπλα αντίκες και τζάκια καύσης ξύλου. Εκτός από τα πολυτελή κλινοσκεπάσματα και τα κομψά μπάνια, θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι αυτά τα δωμάτια παρέμειναν σχεδόν τα ίδια για το καλύτερο μέρος ενός αιώνα.

Ορισμένα δωμάτια είναι διακοσμημένα σε μια χώρα, ενώ πιο σύγχρονες σουίτες γίνονται σε εξοχικό ή Mission style και διαθέτουν καθιστικό, καναπέδες pullout και μίνι ψυγεία. Όλα τα δωμάτια προσφέρουν εκπληκτική θέα στα βουνά Catskill, τη λίμνη Mohonk ή τους επεκτατικούς κήπους.

Τα δωμάτια δεν διαθέτουν τηλεοράσεις, αλλά είναι διαθέσιμα κατόπιν αιτήματος (προσθέστε 25 δολάρια το βράδυ). Υπάρχει δωρεάν wi-fi σε όλο το θέρετρο, ένα γραφείο γεμάτο επιτραπέζια παιχνίδια και τηλεοράσεις σε μερικά από τα σαλόνια.

Καλύτερη εποχή: Το θέρετρο είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, με μια μεταβαλλόμενη εποχιακή σύνθεση δραστηριοτήτων και προσφορές παιδικών κέντρων. Το καλοκαίρι, οι οικογένειες μπορούν να περάσουν τα μονοπάτια των επεκτατικών λόφων ή να κολυμπήσουν, να κωπηλατηθούν ή να καγιάκ στην μικρή λίμνη. Το χειμώνα υπάρχει παγοδρομία και εσωτερική πισίνα. Κατά τη διάρκεια των διακοπών, το θέρετρο είναι μια δημοφιλής οικογενειακή απόδραση για τα Χριστούγεννα και προσφέρει μια εντυπωσιακή σύνθεση ψυχαγωγίας και δραστηριοτήτων.

Επισκέφτηκε: Δεκέμβριος 2014

Ελέγξτε τιμές στο Mohonk Mountain House

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.