Παλαιά Χριστούγεννα στο Σπίτι του Μοχόνκ

Πάρτε τον εαυτό σας ένα μικρό βικτοριανό Χριστούγεννα

Ψάχνετε για μια παλιομοδίτικη απόδραση των Χριστουγέννων κοντά στη Νέα Υόρκη; Ιστορικό σπίτι Mohonk Mountain είναι ένα φιλικό προς την οικογένεια κάστρο στον ουρανό που προσφέρει κλασικές εποχιακές δραστηριότητες στα βουνά Catskill της Νέας Υόρκης.

Mohonk Mountain House

Σε ένα βικτοριανό κάστρο στη λίμνη Mohonk στα βουνά Catskill, αυτό το ιστορικό all-inclusive θέρετρο βρίσκεται σε απόσταση 2 ωρών με το αυτοκίνητο από τη Νέα Υόρκη. Ιδρύθηκε το 1869, το Mohonk Mountain House είναι ένα εθνικό ιστορικό ορόσημο που φιλοξένησε πέντε Αμερικανούς Προέδρους και αμέτρητους σημαντικούς επιχειρηματικούς ηγέτες, ηθοποιούς, καλλιτέχνες, συγγραφείς και μουσικούς.

Το θέρετρο έχει κερδίσει πολλά βραβεία, συμπεριλαμβανομένου ενός από τα περιοδικά Travel & Leisure του περιοδικού "Top 100 Hotels in the World" και του Gold List του περιοδικού Conde Nast Traveler , "Ένα από τα καλύτερα μέρη για διαμονή στον κόσμο". Είναι επίσης ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία All-Inclusive της Αμερικής για οικογένειες .

Το Mohonk Mountain House διοικείται από την ίδια οικογένεια από την ίδρυσή του το 1869. Αυτό που ξεκίνησε ως ένα πανδοχείο και μια ταβέρνα 10 δωματίων σε 280 στρέμματα μεγάλωσε σε ένα μεγάλο ξενοδοχείο με 250 δωμάτια. Ο τόπος αποπνέει ιστορία, από τη μεγάλη σκάλα και το περίπλοκο ξυλουργείο των κοινόχρηστων χώρων έως τα πολλά παλιομοδίτικα σαλόνια και καθιστικές περιοχές που είναι διάσπαρτα σε όλο το ξενοδοχείο. Η μεγάλη βεράντα περιτυλιγμένη με ξαπλώστρες με θέα στη λίμνη.

Τα δωμάτια, οι σουίτες και τα σπίτια διαθέτουν διακόσμηση εποχής και δωρεάν wi-fi. Ορισμένες σουίτες διαθέτουν τηλεοράσεις, καθώς και καθιστικά με καναπέδες που εκτείνονται και οι κατοικίες περιλαμβάνουν κουζίνες. Υπάρχει ένα καλά θεωρημένο spa, εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες, ένα παγοδρόμιο και μονοπάτια πεζοπορίας.

Το πρωινό και το μεσημεριανό γεύμα σερβίρονται σε μπουφέ, το δείπνο είναι a la carte, ενώ το απογευματινό τσάι και τα μπισκότα διατίθενται σε ένα lounge με φωτιά.

Χριστούγεννα στο ορεινό αρχοντικό Mohonk

Οι κλασικές διακοσμήσεις και οι δραστηριότητες προσφέρουν μια παλιομοδίτικη ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων, που είναι μόνο το εισιτήριο για μια απόδραση μέσα στη βδομάδα κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Μία από τις πιο αγαπημένες παραδόσεις είναι η μεγάλη σκηνή του χωριού με βότσαλο στο βόρειο πόλο που δημιουργήθηκε από τον chef του θερινού συγκροτήματος κάθε χρόνο και εμφανίστηκε εμφανώς σε έναν κεντρικό δημόσιο χώρο.

Αναμείνετε την ατμόσφαιρα να είναι γιορτινή αλλά χαλαρή. Οι οικογένειες μπορούν να επιλέξουν να κάνουν όσο το δυνατόν λιγότερο ή λιγότερο από ένα κατάλογο δραστηριοτήτων που κυμαίνονται από τάξεις ευεξίας και θεραπείες spa μέχρι τέχνες και χειροτεχνία, υπαίθρια αθλήματα και αναψυχή.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου των Χριστουγέννων (22-25 Δεκεμβρίου 2017), οι οικογένειες μπορούν να βιώσουν τη μαγεία ενός Χριστουγεννιάτικου Χριστουγέννου στο Mohonk, όταν το θέρετρο είναι διακοσμημένο για τις αργίες με περισσότερα από 15 χριστουγεννιάτικα δέντρα, εορταστικά στεφάνια και πολλές γιορτές διακοπών.

Καλύτερες στιγμές

Χριστούγεννα Συμβουλές για διακοπές

Μείνετε ενημερωμένοι σχετικά με τις τελευταίες ιδέες για οικογενειακές διακοπές, ταξιδιωτικές συμβουλές και προσφορές. Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο δωρεάν οικογενειακών διακοπών μου σήμερα!