Ένας εποχιακός οδηγός για το South Padre Island στο Τέξας

Το νησί South Padre είναι πραγματικά μια παραλία για όλες τις εποχές

Το νησί South Padre είναι ίσως το πιο γνωστό παραθαλάσσιο θέρετρο του Τέξας. Πρωταρχικό αίτημα του South Padre για φήμη, φυσικά, είναι το Spring Break. Και, πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν τη γενναιοδωρία των θερινών δραστηριοτήτων στο νησί. Ωστόσο, δεν συνειδητοποιούν όλοι ότι το South Padre είναι πραγματικά ένας παραθαλάσσιος προορισμός για όλες τις εποχές και όλους τους τύπους δραστηριοτήτων. Στην πραγματικότητα, SPI ονομάστηκε πρόσφατα ως ένας από τους 10 κορυφαίους προορισμούς του έθνους για δραστηριότητες θαλάσσιου αθλητισμού από την Good Morning America και το Laguna Madre Nature Trail χαρακτηρίστηκε ως ένα από τα 10 πιο δημοφιλή μονοπάτια της πολιτείας από το Texas Parks και Wildlife.

Ανοιξη

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η ετήσια oda to party, γνωστή ως Spring Break, κυριαρχεί στη σκηνή άνοιξης του South Padre. Αυτό το πάρτι τεσσάρων εβδομάδων αντλεί χιλιάδες φοιτητές από όλο το έθνος - οι περισσότεροι από τους οποίους ξοδεύουν το καλύτερο μέρος μιας εβδομάδας στο νησί. Εάν προγραμματίζετε ένα ταξίδι στο Νότιο Πάδορ κατά τη διάρκεια του Μαρτίου, να προειδοποιήσει, οι περισσότεροι από αυτούς τους επισκέπτες δεν είναι ο μετριοπαθής τύπος.

Ενώ η εαρινή διακοπή δεν είναι σίγουρα μια οικογενειακή δραστηριότητα , υπάρχουν και άλλα μέρη της εαρινής σεζόν που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες όλων των ηλικιών. Η Σέμανα Σάντα , η μεξικανική « Μεγάλη Εβδομάδα », οδηγεί στην Κυριακή του Πάσχα και βλέπει επισκέπτες από τα δύο έθνη να κατεβαίνουν στο νησί. Παραδοσιακές δραστηριότητες όπως τα κυνηγόσκυλα αυγών του Πάσχα φαίνονται υπερβολικά όταν εκτελούνται κάτω από φοίνικες.

Η άνοιξη είναι επίσης η αρχή της εποχής του θαλάσσιου αθλητισμού. Το windsurfing κυριαρχεί στη σκηνή των θαλάσσιων σπορ, με windsurfers που προέρχονται από ολόκληρο το έθνος για να απολαύσουν τον South Padre ασυνήθιστα ισχυρούς ανέμους.

Καλοκαίρι

Τι δεν μπορείτε να κάνετε στην παραλία το καλοκαίρι; Το νησί South Padre δεν διαφέρει, με πάρα πολλές δραστηριότητες να απαριθμήσει. Ωστόσο, στις λίστες των περισσότερων ανθρώπων υπάρχουν ψηλές παραλίες, τζετ σκι, κολύμβηση με αναπνευστήρα, καταδύσεις, σέρφινγκ, ψάρεμα, ηλιοθεραπεία ή ξενάγηση στο Schlitterbahn Beach Waterpark.

Αν ψάχνετε να μάθετε μια νέα δεξιότητα ενώ βρίσκεστε σε διακοπές, γιατί να μην πάρετε τα μαθήματα κτισμάτων κάστρου άμμου.

Οι τοπικές αμμουδερές θρυλικές αμμοθίνες και ο Andy Hancock μεταξύ άλλων είναι πάντοτε διαθέσιμοι για να περάσουν τα κόλπα του εμπορίου της.

Τα ρολόγια δελφινιών και οι αμφίβιες κρουαζιέρες είναι επίσης δημοφιλείς. Και αν ψάχνετε για κάτι ξεκάθαρα "South Padre", δοκιμάστε μια κρουαζιέρα στο ηλιοβασίλεμα κατά τη διάρκεια της Παρασκευής το βράδυ "Fireworks Over the Bay".

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού πολλοί επισκέπτες επιλέγουν να μετατρέψουν το ταξίδι τους σε "Διακοπές δύο εθνών", επισκεπτόμενος τα πολλά εστιατόρια, μπαρ και καταστήματα του κοντινού Ματαμόρου του Μεξικού.

Πτώση

Μόλις η πιο αργή εποχή του χρόνου, η πτώση είναι πλέον γεμάτη με συμβάντα. Η αλιευτική δράση κατά τη διάρκεια της πτώσης είναι παγκόσμιας κλάσης. Tarpon, snook, πεσκαντρίτσα και κοκκινόψαρα είναι μόνο μερικά από τα είδη που ψάχνουν οι ψαράδες να πιάσουν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στο South Padre.

Μια άλλη μεγάλη κλήρωση κατά τη διάρκεια της πτώσης είναι το SPI Bike Fest. Αυτό το ετήσιο ράλι Harley-Davidson βρίσκει λάτρεις των μοτοσικλετών από όλο το έθνος που διασχίζει το νησί, το λιμάνι Isabel και τον Matamoros του Μεξικού για τέσσερις ημέρες συναυλίες και εκδηλώσεις.

Επίσης, τον Οκτώβριο, η δημοφιλής μέρα του Port Isabel Market πραγματοποιείται κατά μήκος της γέφυρας στο Port Isabel με βάση τον ιστορικό φάρο Point Isabel.

Χειμώνας

Πιστέψτε το ή όχι, ο πληθυσμός του South Padre Island πραγματικά μεγαλώνει κατά τους χειμερινούς μήνες.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πολλοί βόρειοι τουρίστες επιλέγουν να περάσουν τρεις έως τέσσερις μήνες ως "Χειμώνας Texans." P Μια από τις βασικές αναζητήσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα είναι η πτηνοτροφία. Οι παρατηρητές πουλιών γνωρίζουν από καιρό ότι το South Padre είναι ένας από τους καλύτερους προορισμούς για χειμερινά πουλιά. Το South Padre μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλούς σταθμούς παρακολούθησης πτηνών και εξειδικευμένοι τοπικοί ταξιδιωτικοί πράκτορες προσφέρουν κρουαζιέρες ρολογιών πουλιών

Το ετήσιο Run Long Causeway Run είναι το πιο δημοφιλές χειμερινό γεγονός. Όμως, το έπαθλο "Taste of the Tropics" και το SPICE (South Padre Island Chili Expo) δεν απέχουν πολύ.

Τραπεζαρία και καταλύματα

Ανεξάρτητα από την ώρα που επισκέπτεστε, θα χρειαστείτε ένα μέρος για να μείνετε και κάπου για φαγητό. Ευτυχώς, το South Padre προσφέρει πολλά κορυφαία ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Πρακτικά κάθε σημαντικό ξενοδοχείο αλυσίδας εκπροσωπείται στο νησί. Το Isla Grande Beach Resort και τα ξενοδοχεία Sheraton είναι από τα πιο δημοφιλή μέρη για διαμονή στο νότιο άκρο του νησιού, ενώ το La Quinta προσφέρει στους επισκέπτες δωμάτια σε προσιτές τιμές και υπέροχη θέα στο βόρειο άκρο.

Υπάρχουν επίσης δεκάδες condos διάσπαρτα σε όλο το νησί.

Οι επιλογές φαγητού είναι φαινομενικά απεριόριστες στο νησί South Padre. Φυσικά, τα θαλασσινά είναι η κορυφαία ισοπαλία και το Sea Ranch, το Scampi's και το Amberjack είναι από τα καλύτερα στην επιχείρηση. Λόγω της στενής γειτνίασης του South Padre με το Μεξικό, η Tex-Mex έχει επίσης μεγάλη ζήτηση. Όταν πρόκειται για μεξικάνικο φαγητό, η Cantina του Jesse δεν απογοητεύει ποτέ.

Να πάρει εκεί

Η οδήγηση στο South Padre είναι απλή, αλλά μακρά. Με απλά λόγια, από οποιαδήποτε μεγάλη πόλη στο Τέξας, πρέπει να συνδεθείτε με τις ΗΠΑ 77 Νότια. Ακολουθήστε 77 Νότια προς την έξοδο SPI / Highway 100. Πάρτε τον αυτοκινητόδρομο 100 ανατολικά μέχρι που κυριολεκτικά τελειώνει περίπου 24 μίλια αργότερα SPI.

Μια πιο γρήγορη επιλογή πετάει. Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να πετάξουν στο Διεθνές Αεροδρόμιο Valley στο Harlingen ή στο Brownsville / SPI International Airport στο Brownsville.