Ο Splasher's της Νότιας Θάλασσας στο Canad Inn

Πάρκο νερού εσωτερικού χώρου στη Βόρεια Ντακότα

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ:

Splasher's της Νότιας Θάλασσας είναι ένα μεσαίου μεγέθους εσωτερική waterpark με θέμα την Αυστραλία. Τα αξιοθέατα του πάρκου του νερού είναι λίγο κομψά, αλλά περιλαμβάνουν τη βόλτα με το μπολ Rarotonga, έναν τεμπέληλο ποταμό και ένα διαδραστικό κέντρο διαδραστικότητας με νερό με μικρές διαφάνειες και έναν κάδο. Το πάρκο νερού προσφέρει επίσης σπα με υδρομασάζ για ενήλικες και ιδιωτικές καμπάνες.

Εκτός από το πάρκο νερού, το Canad Inn προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από σουίτες και δωμάτια, συμπεριλαμβανομένων θεματικών δωματίων με κουκέτες.

Διαθέτει επίσης ένα σαλόνι παιχνιδιών, ένα εστιατόριο και μπαρ, καθώς και μια στοά. Το πανδοχείο βρίσκεται δίπλα στο Alerus Centre, το οποίο προσφέρει εγκαταστάσεις συνάντησης και υποδοχής και υπηρεσίες.

Τοποθεσία και τηλέφωνο:

Grand Forks, Βόρεια Ντακότα

(701) 772-8404

Πλατεία Εσωτερικού Πάρκου Εσωτερικού Πάρκου:

40.000

Πολιτική εισόδου:

Το πάρκο νερού είναι ανοικτό για τους εγγεγραμμένους επισκέπτες του ξενοδοχείου, αλλά η είσοδος δεν συμπεριλαμβάνεται στις τιμές δωματίων. Προσφέρονται μειωμένες τιμές στάθμης νερού για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου. Ημέρα για το κοινό είναι διαθέσιμη. Ελέγξτε με το Splasher του εσωτερικού υδάτινου πάρκου της South Seas στο Canad Inn για τιμές και ώρες λειτουργίας.

Κατευθύνσεις:

Από το Βορρά ή το Νότο, πάρτε το I29 στο Exit 140, Demers Ave. Ακριβώς δίπλα στο πιρούνι στο Demers Ave. Ακριβώς επάνω στο South 42nd Street σε Canad Inns, στο 1000 South 42nd Street, δίπλα στο Κέντρο Alerus.

Από τα ανατολικά ή δυτικά, πάρτε το US2 στο Gateway Drive στο Grand Forks. Γυρίστε στο South 42nd Street σε Canad Inns στην οδό 1000 South 42nd Street, δίπλα στο κέντρο Alerus.

Χαρακτηριστικά:

Βόλτα με κύπελλα, διαφάνειες σώματος, τεμπέληδες ποτάμι, πισίνα με δραστηριότητες, διαδραστική διαδραστική δομή νερού με κάδο απορριμμάτων, υδρομασάζ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Water Park:

Θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με μία από τις διαφάνειες των υδάτινων πάρκων και τις βόλτες στο Splasher's; Διαβάστε αυτήν την κριτική για ένα παρόμοιο αξιοθέατο σε ένα άλλο πάρκο νερού:

Επίσημη ιστοσελίδα:

Το Splasher's του εσωτερικού πάρκου νερού στο South Seas στο Canad Inn