Πάρκο ψυχαγωγίας Wild Waves

Νέο για το 2015

Νέες διαφάνειες νερού
Τρεις νέες διαφάνειες θα ανοίξουν στο τμήμα του πάρκου νερού Wild Waves.

Ειδική σημείωση

Το πάρκο ψυχαγωγίας ήταν γνωστό ως Enchanted Village. Τώρα το πάρκο συνδυασμένου νερού και το πάρκο ψυχαγωγίας είναι γνωστό ως Wild Waves. Επίσης, Six Flags χρησιμοποιούσαν για την ιδιοκτησία και τη λειτουργία του ακινήτου, αλλά το πώλησαν το 2007. Μια άλλη εταιρεία τώρα τρέχει το πάρκο.

Παρουσίαση πάρκου

Το Wild Waves είναι ένα σχετικά μικρό πάρκο ψυχαγωγίας, με ένα σχετικά μεγάλο πάρκο νερού.

Με την έννοια ότι δεν έχει ένα διακριτό θέμα, δεν είναι ένα θεματικό πάρκο. Το ξύλινο καράβι του, το Timberhawk, το οποίο φτάνει σε μια κορυφαία ταχύτητα 50 μίλια / ώρα και ύψος 75 ποδιών, είναι η κορυφαία βόλτα του πάρκου. Υπάρχουν και άλλες συγκινήσεις συγκινήσεις καθώς και οι συνηθισμένοι ύποπτοι πάρκων, όπως ο τροχός των ποδηλάτων, τα αυτοκίνητα των προφυλακτήρων και το swinging pirate ship.

Ένα ενιαίο εισιτήριο περιλαμβάνει την είσοδο στο πάρκο ψυχαγωγίας και το παρακείμενο υδάτινο πάρκο. Με πισίνα με κύματα, τεχνητό ποτάμι, βόλτα με οικογενειακή σχεδία και μια δέσμη διαφανειών, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να βρεθείτε.

Χαρακτηριστικά Πάρκο ψυχαγωγίας:

Δείτε το πάρκο:

Φωτογραφική συλλογή Wild Waves

Απόκριες Εκδήλωση:

Το πάρκο παρουσιάζει το Frightfest κάθε Οκτώβριο.

Τοποθεσία:

Federal Way, WA (κοντά στο Σιάτλ)

Τηλέφωνο:

(253) 661-8000
Εξωτερικές σχέσεις: (253) 661-8085

Πολιτική εισόδου:

Μειωμένη τιμή για παιδιά (κάτω των 48 ετών), ηλικιωμένους (65+) και άτομα με ειδικές ανάγκες.

Το πάρκο προσφέρει επίσης μειωμένη τιμή για τους επισκέπτες που φτάνουν μετά τις 5 μ.μ. Ηλικίες 2 και κάτω είναι δωρεάν. Διατίθενται περίοδοι περάσματος.

Περιοχή Πληροφορίες ξενοδοχείου:

Συγκρίνετε τιμές για ξενοδοχεία κοντά σε Wild Waves σε TripAdvisor.

Κατευθύνσεις:

Από το I-5: Έξοδος 142-Β. Ακολουθήστε την έξοδο προς τα δεξιά, μπείτε στην αριστερή λωρίδα και στρίψτε αριστερά στο πρώτο φανάρι στο Enchanted Parkway South.

Από τον αυτοκινητόδρομο του Ειρηνικού: Στον 348ο (αυτοκινητόδρομος 18). Βγείτε στη δεξιά λωρίδα, πηγαίνετε στον πρώτο φανό και στρίψτε δεξιά στο Enchanted Parkway South.

Από το I-405: Πηγαίνετε στο I-5 και ακολουθήστε τις οδηγίες παραπάνω.

Επίσημη ιστοσελίδα:

Πάρκο ψυχαγωγίας Wild Waves