Τρεις Μύθοι Ταξιδιών Διακοπών που μπορείτε να Debunk τώρα

Οι επικίνδυνες οδικές αρτηρίες και τα τυλιγμένα δώρα ξεπερνούν τις παρεξηγήσεις των ταξιδιών

Χρόνο με το χρόνο, οι ταξιδιώτες διακοπών συχνά πιστεύουν ότι πολλοί μύθοι ασφάλειας ταξιδιών διακοπών που περνούν κάτω από ανέκδοτα. Αν και αυτές οι ιστορίες μπορεί να έχουν κάποια στιγμή κάποια αλήθεια, οι πραγματικοί κίνδυνοι ταξιδιών διακοπών μπορούν να δημιουργήσουν ακόμα περισσότερα προβλήματα - ή πιθανόν να είναι θανατηφόροι.

Όταν σχεδιάζετε τα ταξίδια διακοπών, είναι σημαντικό να ξεχωρίσετε το γεγονός από τη μυθοπλασία. Εδώ είναι τρεις μύθοι ταξιδιών διακοπών που μπορείτε να κάνετε debunk αυτή τη στιγμή, επιτρέποντάς σας να εστιάσετε σε πιο σημαντικά καθήκοντα καθώς σχεδιάζετε συγκεντρώσεις με φίλους και οικογένεια.

Μύθος: Η παραμονή της Πρωτοχρονιάς είναι η πιο θανατηφόρα ημέρα στους δρόμους

Γεγονός: Για χρόνια, οι ταξιδιώτες πίστευαν λανθασμένα ότι η παραμονή της Πρωτοχρονιάς ήταν η πιο επικίνδυνη ημέρα οδήγησης. Επιπρόσθετα, οι εκθέσεις των ΜΜΕ κάθε χρόνο δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στην οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ στο τέλος του έτους.

Ενώ η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ εξακολουθεί να είναι ένα πρόβλημα, η αυξημένη εστίαση στα σημεία ελέγχου DUI κατά την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η άνοδος των προγραμμάτων "Tipsy Tow" για τους ξένους έχουν μειώσει τον αριθμό των συνολικών θανάτων στις 31 Δεκεμβρίου κάθε χρόνο.

Οι μελέτες που ολοκληρώθηκαν από την ΑΑΑ και την Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας της Οδικής Κυκλοφορίας (NHTSA) δείχνουν ότι η πιο επικίνδυνη ημέρα για τους οδικούς ταξιδιώτες είναι η 23η Δεκεμβρίου - η ημέρα πριν από τα Χριστούγεννα. Από ιστορική σκοπιά, η 23η Δεκεμβρίου βλέπει αριθμό ρεκόρ οδηγών, οδηγώντας τελικά σε σοβαρότερα και θανατηφόρα ατυχήματα σε αυτοκινητόδρομους. Για όσους σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στις εθνικές οδούς κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, οι ειδικοί συνιστούν να γίνουν σχέδια πριν και μετά τις διακοπές, και να ασκήσουν μεγάλη προσοχή στις πιο πολυσύχναστες ημέρες ταξιδιού του έτους.

Ποιες είναι οι πιο θανατηφόρες συνολικές διακοπές; Σύμφωνα με μια αναφορά στο Forbes , η Ημέρα των Ευχαριστιών είναι η πιο θανατηφόρα για τους ταξιδιώτες, με μέσο όρο πάνω από 500 θανάτους ετησίως μεταξύ 1982 και 2008.

Μύθος: Οι ταξιδιώτες που ταξιδεύουν σε διακοπές υποβάλλονται σε περισσότερους ελέγχους ασφαλείας

Γεγονός: Ενώ οι διακοπές αποτελούν μοναδική πρόκληση για τη διοίκηση ασφάλειας μεταφορών, οι ταξιδιώτες δεν υπόκεινται κατ 'ανάγκη σε νέο έλεγχο.

Αντίθετα, επειδή ο αριθμός των ταξιδιωτών που θα πετάξουν τα σημεία ελέγχου της TSA κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου θα αυξηθεί, πρόσθετοι χρόνοι και λάθη ταξιδιωτών δημιουργούν περισσότερα προβλήματα, οδηγώντας σε πρόσθετο έλεγχο για τα φυλλάδια αρχάριων.

Για όσους σχεδιάζουν να ταξιδέψουν αεροπορικώς, η TSA συνιστά να φτάσετε στο αεροδρόμιο με αρκετό χρόνο για να χάσετε. Εκείνοι που φέρνουν μαζί τα ειδικά γεύματα διακοπών θα πρέπει να είναι σίγουροι ότι θα καταλάβουν πώς οι κανονισμοί μεταφοράς μπορούν να επηρεάσουν τα ταξιδιωτικά σας σχέδια. Κατά γενικό κανόνα, η TSA θεωρεί οποιοδήποτε είδος τροφής που μπορεί να εξαπλωθεί, να χυθεί, να ψεκαστεί, να αντληθεί ή να χυθεί, ως υγρό ή πήκτωμα. Αυτά τα συγκεκριμένα αντικείμενα θα υπόκεινται σε κανονισμούς υγρών 3-1-1.

Μύθος: Δεν μπορείτε να ταξιδέψετε με τυλιγμένα δώρα

Γεγονός: Δεν υπάρχει τίποτα σαν την παρακολούθηση της έκπληξης και του ενθουσιασμού να παραδώσει ένα δώρο στον αποδέκτη του αυτή την εορταστική περίοδο. Ως αποτέλεσμα, πολλοί ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν να προ-τυλίξουν τα δώρα τους πριν από την αναχώρηση, με την αθώα πρόθεση να φέρει μια έκπληξη. Ενώ το TSA δεν απαγορεύει αυστηρά τα τυλιγμένα δώρα, προσέχουν ότι οτιδήποτε φαίνεται ύποπτο υπόκειται σε πρόσθετο έλεγχο.

Οι ταξιδιώτες είναι ευπρόσδεκτοι να δώσουν τα δώρα τους και να τα συσκευάσουν είτε σε ελεγμένες είτε σε μεταφορικές αποσκευές.

Τα δώρα που περιλαμβάνουν υπερβολική ποσότητα υγρών (όπως σφαίρες χιονιού) πρέπει πάντοτε να κινούνται στις αποσκευές που έχουν ελεγχθεί, ενώ άλλα δώρα μπορεί να είναι κατάλληλα για χειραποσκευές. Ωστόσο, εάν οι πράκτορες TSA δεν είναι σε θέση να προσδιορίσουν τι είναι, τα ίδια δώρα μπορούν να ανασυσταθούν και να διερευνηθούν περαιτέρω, δημιουργώντας καθυστέρηση στα ταξίδια και μια επιπλέον ταλαιπωρία. Σε περίπτωση αμφιβολίας, τυλίξτε το δώρο στον προορισμό σας ή το έχετε αποστείλει μπροστά από τα ταξίδια σας.

Με την κατανόηση του πού βρίσκονται τα πραγματικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της ταξιδιωτικής σας εμπειρίας, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα αξιοποιήσετε στο έπακρο την επόμενη περιπέτεια. Μέσα από την προετοιμασία, οι ταξιδιώτες όλων των τύπων μπορούν να σιγουρευτούν ότι ταξιδεύουν ασφαλείς και ασφαλή αυτή την περίοδο των διακοπών.