Βρείτε τα καλύτερα Thermos για backpacking

Όταν συσκευάζετε για το ταξίδι σας στο κάμπινγκ, είναι σημαντικό να θυμάστε να συσκευάζετε την καλύτερη ταχύτητα για το ταξίδι σας, μέχρι τα θερμοσώματα που θα χρησιμοποιείτε για να μεταφέρετε τις σούπες και τα ποτά σας. Είτε χρησιμοποιείτε αυτές τις βολικές κούπες ταξιδιού για φαγητό ή για υγρά, γνωρίζοντας ποιες μάρκες και τύποι είναι οι καλύτερες για κάθε καιρική κατάσταση, είναι επιτακτική ανάγκη να διατηρείτε τα προμήθειες σας σε άριστη κατάσταση.

Από όλες τις θερμοσυσσωρευτές στην αγορά, αυτές που είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο ατσάλι είναι αναμφισβήτητα οι καλύτερες για κάθε είδους περιπέτεια κάμπινγκ - επειδή η κατασκευή τους βασίζεται σε ανοξείδωτο χάλυβα αντί στις γυάλινες σφραγίδες κενού, είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν όταν σκαρφαλώσουν στο σακίδιο σας.

Επιπλέον, η επίστρωση Teflon από το εσωτερικό καθιστά εύκολο τον καθαρισμό, ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε βραστό νερό από πυροσβεστική. Επίσης, πολλές θερμοσόλες ταξιδιού έρχονται τώρα με κλιπ που μπορούν να προσκολληθούν στο εξωτερικό του πακέτου περιπέτειας σας, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το περιεχόμενο που χύνεται στο υπόλοιπο της ταχύτητας σας.

Βρείτε το σωστό από ανοξείδωτο χάλυβα Thermos

Συνήθως, μπορείτε να βρείτε θερμοζέτες από ανοξείδωτο χάλυβα στα περισσότερα υπαίθρια καταστήματα εφοδιασμού και συνήθως έρχονται σε μια ποικιλία διαφορετικών μεγεθών, από μοντέλα μισού λίτρου έως μεγαλύτερες ποικιλίες ενός έως δύο λίτρων. Υπάρχουν πολλοί κατασκευαστές που κατασκευάζουν στερεά μπουκάλια από ανοξείδωτο θερμοσκληρυντικό, τα οποία πρέπει να είναι τα βασικά κριτήρια για τους σκοπούς του backpacking.

Από το Stanley και το Zojirushi μέχρι το Yeti και το Dura, οι κατασκευαστές λεπτών θερμοσκληρύνσεων από ανοξείδωτο χάλυβα συνέχισαν να πλημμυρίζουν την αγορά τα τελευταία χρόνια, οπότε όταν πρόκειται να αποφασιστεί ποια είναι η σωστή για τις ανάγκες σας, μειώνεται πραγματικά η προτίμηση του χρήστη, το μέγεθος και αισθητική.

Το ταξίδι σας στην τοπική υπαίθρια περιπέτεια ή στο κατάστημα αθλητικών προμηθειών είναι ίσως το ασφαλέστερο στοίχημά σας για τη σύγκριση αυτών των θερμοσκληρυντικών, αλλά μπορείτε επίσης να συγκρίνετε τις θερμοσκληρυντικές φιάλες στο REI ή να περιηγηθείτε σε ολόκληρη τη συλλογή εμβολίων κενού Stanley online.

Άλλα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε για Backpacking

Το κάμπινγκ είναι υπέροχο και είναι ένας φανταστικός τρόπος να δεις το ύπαιθρο, αλλά αν αγαπάς την πεζοπορία, το κάμπινγκ και το υπέροχο ύπαιθρο ίσως θελήσεις να πάει πίσω - η μοναξιά του μονοπατιού μαζί με τον απομακρυσμένο προορισμό για τα backcountry είναι μια περιπέτεια δεν θα θέλετε να χάσετε.

Πριν ξεκινήσετε για πρώτη φορά σε μια περιπέτεια backpacking, θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα είδη σακιδίων που χρειάζεστε για ένα άνετο ταξίδι και ότι έχετε ερευνήσει τους κορυφαίους προορισμούς, πάρκα και περιοχές άγριας φύσης για μια επική backpacking adventure.This τρόπος, θα ξέρετε τι παίρνετε τον εαυτό σας, επειδή backpacking είναι μια εμπειρία άγριας φύσης όπως και καμία άλλη.

Εάν δεν έχετε ξανασκεφτεί πριν ή ξαναπαίρνετε για πρώτη φορά, είναι καλύτερο να ξεκινήσετε την πεζοπορία και να αισθανθείτε άνετα και να ταιριάζει στα μονοπάτια. Μόλις είστε έτοιμοι για ένα ολονύκτιο ταξίδι, ελέγξτε τη λίστα ελέγχου ταχυτήτων και βεβαιωθείτε ότι έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε.