Πώς να κερδίσετε χρήματα στο πάρκινγκ στη Νέα Υόρκη

Ο χώρος στάθμευσης στη Νέα Υόρκη (NYC) μπορεί να είναι ακριβός. Ευτυχώς, υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να εξοικονομήσετε χρήματα όταν σταθμεύετε το αυτοκίνητό σας στη Νέα Υόρκη. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για το καλύτερο πάρκινγκ στη Νέα Υόρκη και τρόπους για να εξοικονομήσετε χρήματα για ένα βράδυ στάθμευσης:

Ξεκινήστε με το ξενοδοχείο σας

Εάν μένετε μια μέρα στην άλλη, ελέγξτε την τιμή στάθμευσης του ξενοδοχείου. Είναι συνήθως ανταγωνιστικές και μπορεί να είναι και φθηνότερες από άλλες εναλλακτικές λύσεις, αλλά όχι πάντα!

Σκεφτείτε το πάρκινγκ στο δρόμο

Ενώ η εύρεση ενός ανοιχτού χώρου στάθμευσης μπορεί να μην είναι εύκολη, είναι πολύ οικονομικό αν το κάνετε. Μπορείτε επίσης να βρείτε μετρητές NYC που δέχονται πιστωτικές κάρτες. Ελέγξτε τους κανόνες στάθμευσης χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Ιστού της NYC για parking στο δρόμο. Αν είστε αρκετά τυχεροί για να βρείτε χώρο στάθμευσης, μπορείτε να μετακινηθείτε στην πόλη μέσω του μετρό ή των λεωφορείων .

Χρησιμοποιήστε μια εφαρμογή στάθμευσης

Εξετάστε το ενδεχόμενο να δοκιμάσετε μια εφαρμογή κινητού τηλεφώνου όπως το Best Parking για να εντοπίσετε σημεία στάθμευσης, γκαράζ, ακόμη και ράφια ποδηλάτων. Η εφαρμογή παρέχει έναν γρήγορο, πλήρως λειτουργικό χάρτη κύλισης που υπογραμμίζει τους κανονισμούς στάθμευσης στην πόλη, τις τιμές και τις ώρες γκαράζ και ακόμη δείχνει ποια σημεία στάθμευσης στο δρόμο πρόκειται να γίνουν νόμιμα (για παράδειγμα, χώρος παράδοσης μετά τις 7 μ.μ.). Μια άλλη μεγάλη επιλογή για επαγγελματίες ταξιδιώτες να χρησιμοποιούν όταν ψάχνουν για πάρκινγκ στην πόλη της Νέας Υόρκης είναι ParkWhiz. Το Parkwhiz διαθέτει online χάρτη στάθμευσης NYC με τιμές και πολλές κριτικές για χώρους στάθμευσης.

Προτείνεται ιδιαίτερα.

Ελέγξτε τις ιστοσελίδες των γκαράζ στάθμευσης

Ορισμένα από τα κύρια συστήματα στάθμευσης γκαράζ προσφέρουν εκπτώσεις στους ταξιδιώτες ή κάνουν κράτηση χώρου εκ των προτέρων. Ο ιστότοπος του SP Plus παρέχει ένα κουπόνι διαδικτυακής πληρωμής με απόλυτα μειωμένη χρέωση, κατάλληλο για συγκεκριμένες ημερομηνίες, ώρες και γκαράζ. Το εικονίδιο είναι ένα άλλο σύστημα στάθμευσης με πολλές εκπτώσεις ιστού.

Εγγραφείτε για πρόγραμμα αφοσίωσης

Αν ταξιδεύετε στη Νέα Υόρκη για συχνές επιχειρήσεις, εξετάστε ένα μηνιαίο δελτίο στάθμευσης και πρόγραμμα αφοσίωσης πελατών. Ορισμένα συστήματα στάθμευσης γκαράζ προσφέρουν απότομες εκπτώσεις για τους κατόχους μηνιαίων πτήσεων. Για παράδειγμα, ο χώρος στάθμευσης ICON διαθέτει ένα πρόγραμμα αφοσίωσης που δίνει στους οδηγούς το 50% έκπτωση κάθε ποσοστού σε κάθε γκαράζ ICON κάθε μέρα. Αυτό είναι δύσκολο να κερδίσετε.

Ψάξτε για ιστότοπους ανταγωνιστικής στάθμευσης

Δοκιμάστε το BestParking, το οποίο παρέχει έναν διαδραστικό ιστότοπο που δείχνει τιμές στάθμευσης από πολλές εταιρείες. Το BestParking παρέχει έναν χάρτη που δείχνει θέσεις στάθμευσης και επισημαίνει ποιες θα προσφέρουν κρατήσεις ή / και εγγυημένα ποσοστά. Οι προκαθορισμένοι χώροι είναι γενικά φθηνότεροι από τους ρυθμούς κίνησης.

Πρόσθετες συμβουλές