Ανασκόπηση: Το Sagamore στη λίμνη George, Νέα Υόρκη

Ένα μεγάλο ιστορικό ξενοδοχείο φιλικό προς την οικογένεια

Για οικογένειες που αναζητούν μια απόδραση λίμνη, η οποία είναι πολυτελής αλλά εντελώς φιλική προς την οικογένεια, το The Sagamore είναι μια θαυμάσια επιλογή στην εκπληκτική λίμνη Γιώργος στους πρόποδες των ορέων Adirondack της Νέας Υόρκης. Είναι απλά ντροπαλός για τετραώροφη οδήγηση από τη Νέα Υόρκη και λίγο περισσότερο από τέσσερις ώρες από τη Βοστώνη.

Η Λίμνη Γιώργος έχει θεωρηθεί ως στολίδι των Adirondacks εδώ και αιώνες. Ενώ στις διακοπές του το 1791, ο πρώτος υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Thomas Jefferson έγραψε μια επιστολή στην κόρη του.

"Η Λίμνη Γιώργος είναι χωρίς σύγκριση, το πιο όμορφο νερό που έχω δει ποτέ", έγραψε ο ίδιος.Τα λόγια του θα μπορούσαν να έχουν γραφτεί χθες.Αποτελείται από παγετώνες και τροφοδοτείται από παρθένες υπόγειες πηγές, η λίμνη των 32 μιλίων παραμένει τόσο καθαρή δυόμισι αιώνες αργότερα, πολλοί ντόπιοι το χρησιμοποιούν ακόμα για πόσιμο νερό.

Σήμερα η Λίμνη Γιώργος παραμένει καλοκαιρινή παιδική χαρά αν και το σύνολο του πληθυσμού είναι λιγότερο από τέσσερις χιλιάδες κατοίκους, ο πληθυσμός του καλοκαιριού μπορεί να διογκωθεί σε πάνω από 50.000 κατοίκους.

Στα τέλη του 19ου αιώνα, η λίμνη Γιώργος ανταγωνίστηκε το Νιούπορτ και τα Hamptons ως καλοκαιρινή παιδική χαρά για τις οικογένειες με επιχρυσωμένες ηλικίες, όπως οι Rockefellers, Vanderbilts και Whitneys, και το απέραντο Sagamore ήταν μακράν το πιο κομψό του καταφύγιο. Χτισμένο το 1883, το Sagamore παραμένει ένα φόρο τιμής στη βικτοριανή εποχή με τις μεγάλες του πόρτες, τα ξύλινα πατώματα, τα μαργαριτάρια, τα πολυτελή κρυστάλλινα πολυέλαια και το γκαζόν πολλαπλών επιπέδων που βυθίζεται στη λίμνη.

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από φιλικές προς την οικογένεια ανέσεις, από μια εποχική εξωτερική πισίνα και όλο το χρόνο, θερμαινόμενη εσωτερική πισίνα μέχρι μονοπάτια φύσης, παιδική χαρά, γήπεδα τένις και ένα τεράστιο κέντρο αναψυχής με εσωτερική μίνι γκολφ, μπάσκετ, βιντεοπαιχνίδια, έναν κινηματογράφο σοφίτας και ακόμη και ένα εσωτερικό χώρο wiffleball.

Μια ομάδα εποπτευόμενων παιδιών για παιδιά ηλικίας 4-12 ετών λειτουργεί το πρωί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και τα Σαββατοκύριακα των διακοπών κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Το βράδυ, οι οικογένειες καλούνται να κάνουν s'mores γύρω από το εξωτερικό firepit, ή τα παιδιά μπορούν να πάρουν μια ταινία στο σοφίτα Rec.

Οι γονείς, εν τω μεταξύ, θα θέλουν να χαράξουν ποιοτικό χρόνο με ένα καλό βιβλίο ή ένα κοκτέιλ στην αυλή με θέα στη λίμνη. Μπορείτε να απολαύσετε ένα θερμαινόμενο μασάζ Adirondack στο σπα ή να νοικιάσετε καγιάκ, paddleboard ή ιστιοφόρο στη μαρίνα.

Η ατμόσφαιρα στο The Sagamore είναι σίγουρα αναβαθμισμένη αλλά όχι βουλωμένη. Ενώ δεν υπάρχει σταθερός κώδικας ενδυμασίας στο θέρετρο, θα αισθανθείτε πιθανότατα πιο άνετα ντυμένος με casual ενδυμασία κατά τη διάρκεια της ημέρας και στη συνέχεια ίσως να το φέρει μια εγκοπή το βράδυ. Η έξυπνη περιστασιακή ενδυμασία είναι αποδεκτή ακόμη και για δείπνο στο La Bella Vita, το πιο ντυμένο από τα εστιατόρια του θέρετρου, και σίγουρα θα δείτε πολλές γυναίκες σε φορέματα και άνδρες σε σακάκια. Τα παιδιά μπορούν να φορούν ό, τι τους αρέσει κατά τη διάρκεια της ημέρας και για δείπνο, ίσως ένα φανελάκι και κικάκια για αγόρια και είτε ένα φόρεμα ή ένα έξυπνο ντύσιμο για τα κορίτσια.

Το Sagamore χρεώνει τέλη θερέτρου ύψους 25 € ανά δωμάτιο / ανά διανυκτέρευση, το οποίο καλύπτει υπηρεσία στάθμευσης με παρκαδόρο, Wi-Fi πρόσβαση, πρόσβαση στο γυμναστήριο και ακόμη και μια κρουαζιέρα λίμνης 90 λεπτών με το The Morgan, το ρεπλίκα 72 θέσεων του θέρετρου ενός τουριστικού σκάφους του 19ου αιώνα.

Τα καλύτερα δωμάτια: Το Sagamore προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές διαμονής, από πολυτελή δωμάτια και σουίτες στο ξενοδοχείο, σε φιλικά προς την οικογένεια καταλύματα με ξεχωριστό καθιστικό και υπνοδωμάτιο, κουζίνες και θέα στη λίμνη. Αυτές οι μονάδες τύπου condo είναι μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το κεντρικό ξενοδοχείο και προσφέρουν περισσότερο χώρο για χαμηλότερη τιμή. Οι ομάδες πολλαπλών γενεών ή οι μεγάλες οικογένειες μπορούν να κάνουν κράτηση μονάδων σύνδεσης στο ίδιο κτίριο.

Καλύτερη εποχή: Το καλοκαίρι είναι η εποχή αιχμής στη Λίμνη Γιώργος και είναι καιρός να απολαύσετε τη λίμνη στην κορυφή της, με θαλάσσια σπορ και κρουαζιέρες. Η πτώση είναι μια υπέροχη εποχή για μια απόδραση το Σαββατοκύριακο με λιγότερα πλήθη και χαμηλότερες τιμές. Από τις αρχές Δεκεμβρίου μέχρι τα τέλη Μαΐου, το θέρετρο είναι ανοιχτό μόνο τα σαββατοκύριακα. Ελέγχετε πάντα τις ειδικές προσφορές του Sagamore για εποχιακές προσφορές, όπως τρίτη ή τέταρτη διανυκτέρευση.

Επισκέφτηκε: Οκτώβριος 2015

Ελέγξτε τιμές στο The Sagamore

Αποποίηση ευθυνών: Όπως συνηθίζεται στην ταξιδιωτική βιομηχανία, ο συγγραφέας έλαβε δωρεάν υπηρεσίες για σκοπούς αναθεώρησης. Ενώ δεν έχει επηρεάσει αυτή την αναθεώρηση, το About.com πιστεύει στην πλήρη αποκάλυψη όλων των πιθανών συγκρούσεων συμφερόντων. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Ηθικής.