Μαϊάμι και Μαϊάμι Μπιτς Οδηγός Gay Bar - Miami Gay Nightlife

Το μεγαλύτερο Μαϊάμι και το Dade County, ένα από τα κορυφαία νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και πάρτι στη Βόρεια Αμερική, έχει καλλιεργήσει εδώ και πολύ καιρό μια ορατή ομοφυλοφιλική και λεσβιακή σκηνή. Τούτου λεχθέντος, το Fort Lauderdale και το Broward County , βόρεια, έχουν γίνει όλο και περισσότερο γνωστοί ως κορυφαίοι προορισμοί LGBT της Νότιας Φλόριντα. Ο αριθμός των γκέι μπαρ στο Μαϊάμι έχει μειωθεί πραγματικά με τα χρόνια, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς που παραμένουν εξακολουθούν να αντλούν τεράστια πλήθη, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, και είναι σίγουρα κορυφαίες θέσεις για χορό αργά το βράδυ και νωρίς το πρωί. Επίσης, αν βρίσκεστε στην μοντέρνα South Beach, την ιστορική Coconut Grove ή την αγαπημένη περιοχή Wynwood Arts στο Midtown του Μαϊάμι, είναι πιθανό να βρείτε μια ισχυρή LGBT παρουσία σε πολλά από τα mainstream clubs, bars, restaurants και καφετέριες.

Ένα πράγμα που πρέπει να θυμάστε καθώς ξεκινάτε να κάνετε clubbing στο Μαϊάμι: οι αποστάσεις σε Dade County 2.400 τετραγωνικών μιλίων είναι τεράστιες. Έτσι, ενώ τα τέσσερα από τα μεγαλύτερα gay nightspots της South Beach συγκεντρώνονται σε μια σχετικά συμπαγή περιοχή (και περιοχή εύκολη να περπατήσει από πολλά ξενοδοχεία του Miami Beach), η χούφτα των gay clubs σε Biscayne Bay στο Miami proper βρίσκεται κάπως μακριά από το ένα το άλλο. Αυτά τα μπαρ του Μαϊάμι τείνουν να τραβούν περισσότερο από ένα πλήθος ντόπιων και είναι επίσης μερικοί από τους κορυφαίους λαϊκούς γκέι κλαμπ στη χώρα. Εάν είστε περισσότερο σε ένα πλήθος που αναμιγνύεται με τους ντόπιους και τους τουρίστες, και που τείνουν προς το βλέμμα-και-να-δει, λαμπερή πλευρά, μπαρ της South Beach θα λειτουργήσει πιθανώς για σας. Αλλά αν καταβάλλετε προσπάθεια να εισέλθετε στο Μαϊάμι και να κατευθυνθείτε προς το GLBT Azucar ή το μικτό, αλλά ομοφυλόφιλο Club Space, θα συναντήσετε κάποια μεγάλη μουσική (κυρίως λατινική), πλήθος διασκέδασης και ένα διαφορετικό vibe - αυτά είναι μεταξύ κορυφαίους χώρους χορού στη Φλώριδα.

Για συμβουλές σε άλλα σημεία του Dade County για να κάνετε κρουαζιέρες και να συναντήσετε τους άλλους, ελέγξτε το Miami Gay Bathhouse και το Miami Gay Beaches Guide και επίσης να έχετε κατά νου ότι είναι λιγότερο από μία ώρα με το αυτοκίνητο από το Miami στο Fort Lauderdale και το Wilton Manors, όπου θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία από μπαρ και κλαμπ LGBT σε όλη τη Φλώριδα. Ρίξτε μια ματιά στο Φόρουμ Φόρντ Λόντερντεϊλ για τους ομοφυλόφιλους και τον οδηγό νυχτερινής διασκέδασης για περισσότερα για μια ματιά σε όλα τα διασκεδαστικά μέρη για να πάτε στο Broward County, καθώς και το Palm Beach Gay Bar και τον Οδηγό Νυχτερινής Ζωής για ιδέες σχετικά με την περιοχή.