Πώς να πάρετε ένα SunPass

Έχετε κουραστεί να περιμένετε στη σειρά σε περίπτερα διοδίων στην κομητεία Dade; Δεν είσαι μόνος! Εσείς, επίσης, μπορείτε να προμηθευτείτε ένα SunPass και να πετάξετε μέσα από τη γρήγορη λωρίδα της Διαδρομής Δελφινιών, της Φλόριντα και άλλων σημείων συμφόρησης. Θα εξοικονομήσετε χρήματα για εκκίνηση! Οι χρήστες της SunPass πληρώνουν πραγματικά λιγότερο για τα διόδια από αυτούς που έχουν το "προνόμιο" να περιμένουν στη σειρά!

Δυσκολία: Εύκολη

Χρόνος που απαιτείται: 30 λεπτά

Εδώ είναι πώς

  1. Αποφασίστε πού θα πάρετε το ηλιοβασίλεμα σας. Εάν μπορείτε να περιμένετε, μπορείτε να το αγοράσετε στο διαδίκτυο στη διεύθυνση http://www.sunpass.com/. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε ταχυδρομικώς μια παραγγελία καλώντας το 1-888-TOLL-FLA.
  1. Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε και χρειάζεστε ένα αμέσως, μπορείτε να αγοράσετε ένα SunPass σε οποιοδήποτε κέντρο εξυπηρέτησης που βρίσκεται στο Turnpike της Φλόριντα.
  2. Εάν θέλετε κάποιον πριν ακόμη φτάσετε στο Turnpike, μπορείτε να αγοράσετε ένα από οποιοδήποτε κατάστημα της CVS Florida ή Publix.
  3. Εάν αγοράσατε το SunPass σε τοποθεσία λιανικής πώλησης, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε πριν χρησιμοποιήσετε τη διεύθυνση https://www.sunpasssecure.com/retail_account_agreement.cfm.

Συμβουλές:

  1. Οι χρήστες της SunPass λαμβάνουν εκπτώσεις στα διόδια! Ελέγξτε τις πιο πρόσφατες προσφορές.
  2. Θυμηθείτε να ανανεώσετε το SunPass σας για να αποφύγετε την εξάντληση των χρημάτων στο περίπτερο διοδίων και να διακινδυνεύσετε ένα πρόστιμο. Μπορείτε να ρυθμίσετε την αυτόματη ανανέωση του λογαριασμού σας, αν προτιμάτε.