Τι πρέπει να ξέρετε για την οδήγηση στη Φλώριδα

Εδώ είναι οι κανόνες του δρόμου στο κράτος ηλιοφάνειας

Η συσκευασία του αυτοκινήτου και η πραγματοποίηση οδικής διαδρομής σε όλη τη χώρα είναι ένα αμερικάνικο είδος διακοπών που έχει ως κεντρικό σημείο την ελευθερία. Πηγαίνετε όπου θέλετε, όταν θέλετε, και σταματήστε όπου θέλετε. Είναι το υλικό των μυθιστορημάτων και των ταινιών. Εάν σχεδιάζετε ένα οδικό ταξίδι μέσω της Φλόριντα, είναι έξυπνο να γνωρίζετε τους κανόνες του δρόμου και κάποιες βασικές πληροφορίες σχετικά με το κράτος, πριν ξεκινήσετε ένα ταξίδι που είναι σίγουρο ότι θα το θυμάστε για τα επόμενα χρόνια.

Έτσι πριν φορτώσετε τις αποσκευές, τα σνακ και τις ηλεκτρονικές συσκευές στο αυτοκίνητο, πάρτε το 411 σε μερικές λεπτομέρειες για να βεβαιωθείτε ότι έχετε φτάσει στον προορισμό σας με ασφάλεια και με ελάχιστες απρόβλεπτες παρενοχλήσεις.

Κανόνες Κυκλοφορίας της Φλόριντα

Χρήσιμα γεγονότα και γεγονότα

Turnpikes στη Φλόριντα

Το Turnpike της Φλόριντα είναι ένα σύστημα μήκους 450 μιλίων με αυτοκινητόδρομους διοδίων περιορισμένης πρόσβασης. Οι υπηρεσίες σε αυτοκινητόδρομους σε όλη την πολιτεία περιλαμβάνουν κιβώτια έκτακτης ανάγκης, φρουρούς οδικής βοήθειας, πλατείες υπηρεσιών και κέντρα διαχείρισης κυκλοφορίας. Τα turnpikes είναι: