Το Simpsons Ride στο Universal Studios Hollywood Review

Αναθεώρηση του Simpsons Ride στο Universal Studios Hollywood

Το Simpsons Ride στο Universal Studios είναι μια εικονική πραγματικότητα με μερική κίνηση που βασίζεται στην τηλεοπτική εκπομπή Simpsons, όπου οι επισκέπτες κάθονται σε ένα αυτοκίνητο με καρναβάλι που μετατοπίζεται για να προσομοιώσει την κίνηση μέσα από το κινούμενο περιβάλλον που προβάλλεται σε θόλο 80 ποδιών. Οι δημιουργοί έχουν κάνει σπουδαία δουλειά για να σας βάλουν στη μέση ενός επεισοδίου κινουμένων σχεδίων Simpsons. Οι τριάντα χαρακτήρες του Simpsons εκφράζονται από τους πρωταγωνιστές, και το χιούμορ του Simpsons με τη γλώσσα του μάγουλο διατηρείται καθ 'όλη.

Η Βόλτα

Η διαδρομή δημιουργείται για να αντιπροσωπεύσει ένα θεματικό πάρκο που ονομάζεται Krustyland , το οποίο δημιουργήθηκε από τον ήρωα του Bart Simpson, τον κακόφημο κλόουν της τηλεόρασης που φιλοξενεί τη σειρά. Έχουν καταφέρει πραγματικά να δημιουργήσουν αυτή την καρναβάλι μικρής πόλης. Εισάγετε τη διαδρομή μέσα από το ανοιχτό στόμα στο γιγαντιαίο κεφάλι του Krusty και τα κινούμενα καρναβαλικά αξιοθέατα σας διασκεδάζουν με την αναμονή σας στη σειρά.

Η δομή της βόλτας είναι ακριβώς η ίδια με την παλιά Βόλτα στο Μέλλον, με τους καλεσμένους να κυριαρχούν σε αριθμημένες γραμμές συγκράτησης σε ομάδες έως 8 ατόμων ανά γραμμή σε μια περιοχή που συνεχίζει το θεαματικό θέμα διασκέδασης. Είστε στη συνέχεια απελευθερωθεί σε μια στάση δωμάτιο για περαιτέρω διδασκαλία βίντεο και τελικά εμφανίστηκε στην πραγματική βόλτα. Οι παλιές DeLoreans έχουν αντικατασταθεί με πολύχρωμα αυτοκίνητα που είναι διακοσμημένα με ένα άλλο τεράστιο κεφάλι του Krusty the Clown. Το αυτοκίνητο κρατά τέσσερα μπροστά και τέσσερα στην πλάτη.

Όπως και το προηγούμενο ταξίδι, τα αυτοκίνητα δεν πηγαίνουν πουθενά. απλώς σηκώνουν το έδαφος λίγο και βουίζουν, στροβιλίζουν και σέρνονται μέσα από το καταστροφικό καρναβάλι.

Η νέα οθόνη θόλου 80 ποδιών προσφέρει ακόμα καλύτερη εμπειρία βύθισης.

Η ιστορία πίσω από την πορεία του Simpson

Η προϋπόθεση είναι ότι η nemesis του Bart Simpson, ο Sideshow Bob, έχει αναλάβει την Krustyland και προκαλεί όλες τις βόλτες να πηγαίνουν άσχημα όπως η οικογένεια Simpson ξεκινά μια μέρα διασκέδασης. Μια βόλτα με τρέξιμο με περιπατητές θα σας οδηγήσει σε συντριβή μέσα από το Σπρίνγκφιλντ πριν σας παραδώσει σε μια πίστα από δεινοσαύρους-πειρατές-της-Καραϊβικής, γεμάτη με πραγματικές πιτσιλιές, και στην έκδοση Krusty της παγκόσμιας εκδήλωσης του World 's Water World με απαιτούμενο εκρηκτικό αεροπλάνο.

Κανονικά από τη σειρά εμφανίζονται σε όλη την έκταση, συμπεριλαμβανομένου ενός γιγαντιαίου Maggie Simpson, που εμείς υποτίθεται ότι έμεινε έξω στην αίθουσα αναμονής με τον παππού, σύμφωνα με το video πριν από το βουνό.

Οι 3-D εμψυχωτές έχουν κάνει σπουδαία δουλειά για να σας βάλουν μέσα στη δράση και νομίζω ότι οι οπαδοί της παράστασης θα εκτιμήσουν πόσο αλήθεια είναι η σειρά. Αν δεν έχετε δει ποτέ την παράσταση, είναι ακόμα διασκεδαστικό, αλλά δεν θα έχει τόση σημασία. Ταξίδευα δύο φορές και εξακολουθούσα να αισθάνομαι ότι μόλις είχα την ευκαιρία να αντιληφθώ όλα όσα συνέβαιναν. Οι διάβολοι, οι εξωγήινοι και ένα γιγαντιαίο panda έδωσαν όλα μια εμφάνιση. Παρατήρησα πολλές λεπτομέρειες τη δεύτερη φορά που χάσαμε για πρώτη φορά, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων αστείων μεμονωμένων γραμμών στο διάλογο.

Υπάρχουν πολλές προειδοποιήσεις ότι οι άνθρωποι δεν θα πρέπει να οδηγούν με πλάτη, καρδιά, ασθένεια κίνησης ή τα φαινόμενα ομίχλης και στροβοσκοπικών επιπτώσεων. Τα κινούμενα σχέδια καρδιά μου ήταν αρκετά καλά, αλλά έπρεπε να κλείσω τα μάτια μου μερικές φορές για να κρατήσω το στομάχι μου στη θέση του.

Το Περιβάλλον - Σπρίνγκφιλντ Χόλιγουντ

Το Simpsons Ride άνοιξε το 2008. Το 2015, το Universal Studios ανακαίνισε πλήρως τη γύρω περιοχή στο Springfield Hollywood , αναδημιουργώντας ολόκληρη την πόλη. Εκτός από ορισμένες προσόψεις στην οροφή όπως οι στρατιωτικές αντίκες του Herman, το Dr. Nick's, το Springfield Elementary School και το Aztec Theatre, περιλαμβάνει πλήρως λειτουργικά εστιατόρια όπως το Krusty Burger, το Hot Dog House του Suds McDuff και τα ντόνατς Lard Lad's, το πυρηνικό εργοστάσιο που εκρήγνυται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Προσθέτουν επίσης πολλά πραγματικά καρναβαλικά παιχνίδια δίπλα στην Ride του Simpson.

Επιστρέψτε στον οδηγό Επισκεπτών του Universal Studios Hollywood .