Χαμηλό κόστος Spay και Ουσία για τα ζώα στο Albuquerque

Οι κλινικές βοηθούν τους υπεύθυνους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων

Κάθε χρόνο, εκατομμύρια σκυλιά και γάτες υποβάλλονται σε ευθανασία σε καταφύγια ζώων. Ένα μέρος της λύσης είναι η εύρεση κατοικιών για ζώα. Ένα άλλο μέρος της λύσης είναι η στείρωση και η στειρότητα των οικογενειακών κατοικίδιων ζώων. Εάν έχετε αναρωτηθεί ποτέ πόσο γρήγορα μια γάτα, για παράδειγμα, μπορεί να πολλαπλασιάσει τα γατάκια, οι αριθμοί είναι εκπληκτικοί. Ξεκινήστε με ένα ζευγάρι αναπαραγωγής γάτες και υποθέστε ότι θα έχουν δύο κουτάβια γατάκια ετησίως. Αν επιβιώσουν 2,8 γατάκια στα σκουπίδια και οι γάτες γεννούν για 10 χρόνια, ο υπερπληθυσμός συμβαίνει γρήγορα.

Μέχρι το τέλος του έτους ένα, θα υπάρχουν 12 γατάκια, μέχρι το τέλος του έτους πέντε, θα υπάρξουν 12.680. Στο τέλος των 10 ετών, ο αριθμός των γατών θα ανέλθει στα 80.399.780. Αυτό είναι ένα πραγματικό πρόβλημα, 80 εκατομμύρια γάτες. Και αυτό είναι μόνο οι γάτες! Τα σκυλιά αναπαράγουν επίσης.

Εκτός από τα προγράμματα στείρωσης και μητέρας που βοηθούν στην παροχή σπιτιών για ζώα , τα ζώα αποκομίζουν οφέλη από την υγεία από την κατοχή αναπαραγωγικής χειρουργικής. Το Spaying βοηθά στην πρόληψη του καρκίνου και των λοιμώξεων της μήτρας σε σκύλους και γάτες. Η στείρωση βοηθάει στην πρόληψη του καρκίνου των όρχεων όταν γίνεται πριν από έξι μήνες. Μειώνει επίσης την περιαγωγή και τον ψεκασμό και ελαχιστοποιεί την επιθετικότητα.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι αντίθετο με το νόμο να έχει κάποιος σκύλο ή γάτα στο Albuquerque που δεν είναι σπυρωμένος ή στειρωμένος.

Χαμηλού κόστους Spay και Neuter Επιλογές γύρω από το Albuquerque

Πόλη του Albuquerque Free Spay & Neuter Πρόγραμμα
Χαμηλό και μέτριο εισόδημα Οι κάτοικοι του Albuquerque με γάτες και σκύλους μπορούν να επωφεληθούν από το δωρεάν πρόγραμμα αποστράγγισης και ουσίας που προσφέρεται από το Τμήμα Ευημερίας των Ζώων.

Η πόλη έχει κατευθυντήριες γραμμές εισοδήματος και παρέχει χειρουργική επέμβαση στην Animal Welfare για σκύλους που ζυγίζουν κάτω από 50 κιλά και δεν έχουν ιατρικά προβλήματα, καθώς και για γάτες χωρίς ιατρικά προβλήματα. Για σκύλους που ζυγίζουν περισσότερο από 50 κιλά, η πόλη προσφέρει ένα κουπόνι το οποίο θα παρέχει πρόσβαση σε μια χειρουργική επέμβαση στείρωσης ή ουσίας στη συμμετέχουσα ιδιωτική κτηνιατρική κλινική.

Ελέγχου Ζώων Bernalillo County
Για όσους δεν διαμένουν στο Albuquerque, το Bernalillo County προσφέρει οικονομική βοήθεια σε ειδικευμένους κατοίκους για να βοηθήσει με το κόστος της στείρωσης ή της στείρωσης. Καλέστε το 314-0280 για το Πρόγραμμα Βοήθειας Καθαριότητας Spay (SNAP).

Animal Humane Νέο Μεξικό
Οι υπηρεσίες Spay και ουδέτερο είναι διαθέσιμες σε ειδικευμένους πελάτες με χαμηλό εισόδημα στην Animal Humane Clinic. Ένα ραντεβού είναι απαραίτητο. Το εισόδημα ή η δημόσια συνδρομή θα επαληθευτούν από την κλινική. Το κόστος είναι 25 δολάρια για άντρες και 35 δολάρια για θηλυκές γάτες και 50 έως 100 δολάρια για σκύλους, με βάση το βάρος και το φύλο. Το Animal Humane προσφέρει επίσης ένα πρόγραμμα για άγριες γάτες. Πάρτε μια παγίδα και αφήστε μια κατάθεση που θα σας επιστραφεί όταν επιστρέψει η παγίδα. Φέρτε στην παγιδευμένη άγρια ​​γάτα για να στειρωθεί ή να στειρωθεί, και στη συνέχεια να επιστρέψει τη γάτα όπου βρέθηκε. Επιστρέψτε την παγίδα στο Animal Humane και πάρετε την κατάθεσή σας πίσω.

Τα PACA's Fix το 505
Η PACA ή η Ένωση για την Καταπολέμηση της Σιγουρίας του Λαού προσφέρει ένα πρόγραμμα μικρής κλίμακας σκαμπανεβάσματος και ουδέτερο για ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων με χαμηλό εισόδημα. Το πρόγραμμα PACA παρέχει επίσης ένα άγριο πρόγραμμα απελευθέρωσης παγίδευσης γάτας. Αν χρειάζεστε βοήθεια με άγριες γάτες, επικοινωνήστε με την PACA στο (505) 255-0544. Το PACA μπορεί να παγιδεύσει τις γάτες για εσάς ή να σας δώσει οδηγίες ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε μόνοι σας.

Οι γάτες θα σταθεροποιηθούν, θα πάρουν τα πλάνα τους και θα θεραπευτούν για οποιαδήποτε ιατρικά θέματα.

Santa Fe Humane Society
Οι κάτοικοι της Santa Fe με χαμηλό εισόδημα τόσο της πόλης όσο και της επαρχίας μπορούν να επωφεληθούν από δωρεάν υπηρεσίες στείρωσης και ουσίας για τα κατοικίδια ζώα τους. Η κλινική spay / neuter βρίσκεται στο 2570 Camino Entrada και είναι κατόπιν συνεννόησης μόνο σε συγκεκριμένες ημέρες. Το Gatos de Santa Fe είναι ένα πρόγραμμα κοινοτικής φροντίδας που παρέχει δωρεάν στείρωση και στείρωση για άγριες γάτες. Το πρόγραμμα επιστροφής παγίδων-κενού είναι διαθέσιμο κατόπιν ραντεβού. Ζητήστε να χρησιμοποιήσετε μια παγίδα, η οποία απαιτεί μια κατάθεση που επιστρέφεται μόλις επιστραφεί η παγίδα.

Οι κλινικές που αναφέρονται παραπάνω παρέχουν επίσης προγράμματα εμβολιασμού με χαμηλό κόστος.