Φεστιβάλ χειμώνα πουλιών και νυχτερίδων

Ράπτορες, Νυχτερίδες, Πουλιά και Περιηγήσεις Φύσης στο Κέντρο Φύσης του Ρίο Γκραντ

Το Φεστιβάλ Winter Bird and Bat πραγματοποιείται κάθε Ιανουάριο στο Κέντρο Φύσης του Rio Grande.

Τα πουλιά είναι άφθονα κατά μήκος του ποταμού Rio Grande και το φεστιβάλ προσφέρει την ευκαιρία όχι μόνο να μάθουν για τα πουλιά και τις νυχτερίδες στην περιοχή αλλά και να δουν κάποιες ζωντανές. Οι περιηγήσεις και οι συνομιλίες με καθοδήγηση παρέχουν μια σε βάθος ματιά στη φύση της περιοχής.

Δραστηριότητες

Το Bird and Bat Festival πραγματοποιείται σε διαφορετικά σημεία στο Κέντρο Φύσης.

Θα υπάρχουν δραστηριότητες στο Κέντρο Επισκεπτών, το οποίο περιλαμβάνει ένα κατάστρωμα παρατήρησης που έχει θέα προς τη λίμνη και ερμηνευτικές οθόνες για το βόσκιο και την άγρια ​​φύση που περιέχει.

Δεδομένου ότι ο καιρός τον Ιανουάριο είναι σχεδόν πάντα ηλιόλουστος και κρύος, θα υπάρχουν και πολλές υπαίθριες δραστηριότητες. Θα υπάρχουν τραπέζια όπου τα παιδιά θα μπορούν να ασχολούνται με τέχνες και χειροτεχνίες, και άλλα με πληροφορίες για τα πουλιά και τα ζώα του μποσκ.

Κάντε μια βόλτα με τους κύριους φυσιοδίφες που εθελοντές στο κέντρο για να μάθουν για το δάσος cottonwood. Θα σας διδάξουν πώς να ψάξετε για scat και όταν μπορείτε να το πείτε ότι ανήκει σε ένα κογιότ, για παράδειγμα. Θα σας διδάξουν τι είδους πλάσματα ζουν κάτω από τις βουνοπλαγιές βρωμιάς που βλέπετε στο δάσος. Μπορούν να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα πολλά πουλιά που ζουν στο bosque, και να σας πω αν ζουν εκεί όλο το χρόνο ή εποχικά.

Έτσι, όταν πηγαίνετε στο φεστιβάλ, φροντίστε να ντύσετε ζεστά και με τρόπο που έχει νόημα για τις θερμοκρασίες και τις καιρικές συνθήκες , καθώς μερικές από τις δραστηριότητες λαμβάνουν χώρα μέσα, αλλά πολλές πραγματοποιούνται και εκτός.

Η είσοδος στο φεστιβάλ είναι δωρεάν. Ο χώρος στάθμευσης είναι $ 3, δωρεάν για τους φίλους των μελών του Κέντρου Φύσης του Rio Grande.

Η εκδήλωση παρουσιάζεται από το Φίλοι του Κέντρου Φύσης του Ρίο Γκραντ.

Το κέντρο φύσης του Rio Grande βρίσκεται στο 2901 Candelaria Road NW. Πάρτε Candelaria δυτικά από τη λεωφόρο Rio Grande μέχρι το τέλος του δρόμου.