Νότιες παραλίες του νομού Σαν Ντιέγκο

Αυτές τις μέρες, θα βρείτε μόνο μια γυμνή παραλία σε όλο το νομό του Σαν Ντιέγκο. Πριν από μερικά χρόνια, υπήρχαν δύο από αυτά. Αυτό ήταν πριν από την California State Parks άρχισε να εφαρμόζει τις δημόσιες πολιτικές γυμνότητάς τους στο San Onofre στο βόρειο νομό του Σαν Ντιέγκο, το οποίο ουσιαστικά έκλεισε κάτω για τα ρούχα προαιρετική αναψυχή.

Τα καλά νέα είναι ότι η υπόλοιπη γυμνή παραλία του νομού είναι ακμάζουσα και αξιολογηθεί. Στην πραγματικότητα, το Blacks Beach είναι γνωστό ως η πιο δημοφιλής παραλία της Αμερικής.

Ρούχα προαιρετικές παραλίες στο νομό Σαν Ντιέγκο

Η Blacks Beach είναι η μόνη ευρέως χρησιμοποιούμενη γυμνή παραλία που έμεινε στο νομό του Σαν Ντιέγκο. Ακόμη και πριν ήταν το μόνο μέρος κοντά στο Σαν Ντιέγκο για γυμνιστική αναψυχή, έσυρε πολλούς ανθρώπους σε ηλιόλουστες μέρες. Αναμείνετε να βρείτε ηλιόλουστες καιρικές συνθήκες, εκτός από τις αρχές του καλοκαιριού, όταν όλες οι παραλίες της Καλιφόρνια μπορεί να πάρουν ομίχλη. Θα βρείτε φιλικούς ανθρώπους εκεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου.

Η παραλία San Onofre ήταν κάποτε ένα δημοφιλές μέρος για γυμνές αναψυχές, που βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νομού Σαν Ντιέγκο και κοντά στο Orange County. Έχουν περάσει τα όρια από το 2009 λόγω της επιβολής πολιτικής από τα κρατικά πάρκα. Η τοπική ομάδα Φίλοι του San Onofre εξακολουθούν να ζητούν από το κράτος να αλλάξει γνώμη για το San Onofre, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχαν τύχη.

Χαρτογράφηση των γυμνιστών παραλιών του νομού του Σαν Ντιέγκο

Εάν θέλετε να δείτε πού βρίσκονται όλες οι παραλίες του Σαν Ντιέγκο County (είτε πρόκειται για γυμνές αναψυχές είτε όχι), χρησιμοποιήστε αυτό το χάρτη του San Diego County Beach στους χάρτες Google.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πάρετε οδηγίες σε κάθε μία.

Περισσότερα μέρη για ενδυμασία Προαιρετική ψυχαγωγία κοντά στο Σαν Ντιέγκο

Εάν δεν θέλετε να πάτε στην Blacks Beach ή αν ο καιρός στην ακτή είναι ομιχλώδης ή κρύος, μπορείτε να βρείτε άλλες τοποθεσίες κοντά στο Σαν Ντιέγκο για να απολαύσετε έναν προαιρετικό τρόπο ζωής. Το καλύτερο στοίχημα για άλλες γυμνές αναψυχές στην περιοχή του Σαν Ντιέγκο είναι να επισκεφθείτε ένα από τα προαιρετικά θέρετρα της Καλιφόρνιας .

Αν είστε στο Σαν Ντιέγκο και θέλετε να πάτε σε μια παραλία κάπου αλλού για ρούχα-προαιρετική αναψυχή, θα πρέπει να ταξιδέψετε σε μεγάλη απόσταση. Δεν υπάρχουν γυμνές παραλίες στην Orange County, στην κομητεία του Λος Άντζελες ή στην κομητεία Ventura County. Οι πλησιέστερες γυμνές παραλίες στο Σαν Ντιέγκο είναι γυμνές παραλίες του νομού Σάντα Μπάρμπαρα , αλλά απέχουν περισσότερο από 200 μίλια από το Σαν Ντιέγκο και πολλές από αυτές υπόκεινται σε παρενοχλήσεις από το νόμο.

Νόμος περί γυμνότητας πόλης του Σαν Ντιέγκο

Το Blacks Beach ανήκει από κοινού στην πόλη του Σαν Ντιέγκο και το κράτος της Καλιφόρνιας. Αυτό καθιστά περίπλοκη την κατάσταση επιβολής του νόμου. Ωστόσο, η κατώτατη γραμμή είναι ότι οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν για προαιρετική αναψυχή.

Για το μέρος που ανήκει στην πόλη των Μαύρων και για γυμνά αναψυχή αλλού στο Σαν Ντιέγκο, αυτό είναι που λένε οι τοπικοί νόμοι για το δημόσιο γυμνό:

Νόμος περί γυμνότητας πόλης του Σαν Ντιέγκο: Γυμνό σε δημόσιες εκτάσεις σύμφωνα με το Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, Δημοτικός κώδικας 56.53

Κανένας άνθρωπος ηλικίας άνω των δέκα ετών δεν είναι γυμνός και εκτεθειμένος σε δημόσια θέα σε οποιοδήποτε δημόσιο δικαίωμά του, δημόσιο πάρκο, δημόσια παραλία ή νερά δίπλα του ή άλλο δημόσιο έδαφος ή σε οποιοδήποτε ιδιωτικό ακίνητο δημόσιο θέα από οποιοδήποτε δημόσιο δικαίωμα διέλευσης, δημόσια παραλία, δημόσιο πάρκο ή άλλη δημόσια έκταση,

Ο νόμος περί γυμνότητας του νομού του Σαν Ντιέγκο (ο οποίος ισχύει εκτός των ορίων της πόλης) λέει ότι απαγορεύεται η δημόσια απαγόρευση:

Είναι παράνομο για οποιοδήποτε πρόσωπο στην μη ενσωματωμένη περιοχή του County να εμφανίζεται γυμνό σε δημόσιο χώρο. Αυτό δεν ισχύει για θεατρικές παραστάσεις ", σύμφωνα με το διάταγμα του νομού του Σαν Ντιέγκο SEC 32.1004.