Ο οδηγός σας για τα παράκτια παραθαλάσσια παραλίες του Σαν Ντιέγκο

Τα παραθαλάσσια προάστια του Σαν Ντιέγκο είναι ειδικά για το ότι δεν αισθάνονται πραγματικά σαν προάστια - αισθάνονται σαν ξεκούραστες πόλεις παραλίας. Διαβάστε παρακάτω και μάθετε πώς διαφέρουν και ποια είναι η καλύτερη για εσάς να ζήσετε ή να επισκεφθείτε.

Oceanside

Το Oceanside είναι μια μεσαίου μεγέθους πόλη που βρίσκεται στο βόρειο άκρο της επαρχίας του Σαν Ντιέγκο, τοποθετημένη δίπλα στο Camp Pendleton. Η Oceanside είχε μια ιστορία διαμάχης, αλλά η τελευταία δεκαετία έχει δει την πόλη να μετατρέψει γρήγορα τη φημολογούμενη μερικές φορές και σήμερα όλο και περισσότεροι άνθρωποι κινούνται προς βορρά προς Oceanside για να επωφεληθούν από μια ζωντανή περιοχή στο κέντρο της πόλης, το λαμπερό λιμάνι και τις διασκεδαστικές παραλίες με μια προβλήτα).

Το Oceanside προσφέρει επίσης μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση κατοικίας σε σύγκριση με τα άλλα παράκτια προάστια του North County, καθιστώντας την ιδανική τοποθεσία για όσους επιθυμούν να πλησιάσουν στην παραλία. Το μειονέκτημα? Μέρη του Oceanside μπορεί να είναι λίγο τραχύ γύρω από τις άκρες, ώστε να κάνετε την εργασία σας πριν επιλέξετε ένα μέρος για να ζήσετε. Είναι επίσης μια μακρά μετακίνηση εάν πρέπει να εργαστείτε νότια.

Carlsbad

Παρόλο που δεν είναι τόσο μεγάλο όσο το Oceanside, το Carlsbad είναι επίσης μια μεσαίου μεγέθους πόλη, που σημαίνει ότι διατίθενται πολλές διαφορετικές περιοχές για να διαμείνουν ανάλογα με τον τρόπο ζωής που αναζητάτε. Οι οικογένειες θα απολαύσουν τις γειτονιές της κοινότητας La Costa και Aviara, ενώ οι νέοι επαγγελματίες θα απολαύσουν την ψώνια, τη νυχτερινή ζωή και την ατμόσφαιρα του παραθαλάσσιου χωριού (ζωντανή περιοχή του Carlsbad στο κέντρο της πόλης). Τα σχολεία στο Carlsbad έχουν υψηλή βαθμολογία και οι παραλίες είναι ευρείες και καθαρές. Το μόνο κύριο μειονέκτημα της ζωής στο Carlsbad είναι αν πρέπει να εργαστείτε στο κέντρο του Σαν Ντιέγκο κατά τις συνήθεις ώρες εργασίας.

Ο αυτοκινητόδρομος I-5 παίρνει τρομακτικώς γεμάτη κατά τη διάρκεια της βιαστικής ώρας που πηγαίνει νότια και θα μετακινηθείτε σε μια ανίχνευση για το μεγαλύτερο μέρος του δίσκου.

Encinitas / Cardiff

Ο Encinitas και η νότια θυγατρική του κοινότητα του Κάρντιφ παίρνουν τη νίκη για το παραθαλάσσιο προάστιο του Σαν Ντιέγκο. Η περιοχή του κέντρου της πόλης απλώνεται για λίγα μίλια κατά μήκος της εθνικής οδού της ακτής και πλαισιώνεται από γαστροπός, καφέ, μπουτίκ, εστιατόρια υψηλής ποιότητας και καταδυτικά μπαρ.

Encinitas αισθάνεται σαν μια μικρή γειτονιά που σκόνταψε σε μια μεγάλη πόλη, αλλά έχει σπίτια εκατομμύριο δολάρια σε οικογενειακά προσανατολισμένες γειτονιές, υψηλή βαθμολογία σχολεία και ωκεάνιες απόψεις για μίλια.

Παραλία Solana

Το Solana Beach είναι πολύ μικρό σε σύγκριση με τις πόλεις στα βόρεια, αλλά πακέτα πολλά στα σύνορά του. Είναι ένα όνειρο αγοραστών χάρη στην Cedros Design District, η οποία διαθέτει μια ποικιλία καταστημάτων στο σπίτι, στο κατάστημα ειδών ένδυσης και δώρων. Η ατμόσφαιρα των παραλιών μεταβάλλεται μεταξύ των βράχων που βλέπουν και απομονωμένες σε ευρεία ανοικτή και ενεργή. Η παραλία Solana διαθέτει πολλά μπαρ και εστιατόρια που βρίσκονται κατά μήκος της ακτής και είναι γνωστό ότι είναι μια περιοχή υψηλής ποιότητας για να ζήσετε.

Del Mar

Το Del Mar δίνει στην παραλία Solana μια διαδρομή για τα χρήματά της, όταν πρόκειται για διαμονή υψηλού επιπέδου και είναι πιθανότατα πιο συγκρίσιμη με τη γοητευτική γειτονιά του Σαν Ντιέγκο της La Jolla στο νότο της. Το Del Mar διαθέτει πλούσια διαμορφωμένη περιοχή στο κέντρο της πόλης με γκουρμέ εστιατόρια και θέρετρα 5 αστέρων και ιαματικά λουτρά. Είναι ακριβό να ζείτε στο Del Mar, αλλά αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά, θα έχετε πρόσβαση σε μερικά από τα καλύτερα σχολεία του νομού και κοντά σε υπέροχες ωκεάνιες απόψεις. Το Del Mar είναι επίσης μια μικρή πόλη, η οποία του δίνει σχεδόν μια ατμόσφαιρα μικρής πόλης κατά καιρούς, αν είστε συχνά έξω και περίπου (που μπορεί να είναι καλό ή κακό ανάλογα με την προσωπικότητά σας).

Imperial Beach

Αφού περάσετε την Εθνική Πόλη και την Chula Vista στον κόλπο του Σαν Ντιέγκο, θα επιστρέψετε στον ευρύ ανοιχτό ωκεανό και θα βρείτε την πόλη της Imperial Beach πριν φτάσετε στα σύνορα του Μεξικού. Το Imperial Beach έχει διαφορετικό vibe από τους ομολόγους του στο βόρειο προάστιο, αλλά έχει τη δική του μοναδική παράκτια ατμόσφαιρα. Το Imperial Beach είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους θέλουν τη ζωή στην παραλία έξω από τα όρια της πόλης του Σαν Ντιέγκο, αλλά έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό. Έχει επίσης μια ευκολότερη μετακίνηση στο κέντρο του Σαν Ντιέγκο σε σύγκριση με όλους εκείνους που πηγαίνουν νότια στο I-5.