Όλοι για τους αμμόλοφους Coronado στο Σαν Ντιέγκο

Η παραλία στο Coronado είναι συχνά λέγεται ότι είναι μία από τις καλύτερες παραλίες στο Σαν Ντιέγκο . Αυτό συμβαίνει παρά το Coronado Beach που δεν είναι τόσο καλό για σέρφινγκ ή cruising το boardwalk (δεδομένου ότι δεν έχει πραγματικά ένα). Το κάνει για αυτό όμως με καθαρή ομορφιά χάρη σε μια ελαφριά αμμουδιά που εκτείνεται τόσο μεγάλη όσο και μεγάλη. Είναι επίσης σε κοντινή απόσταση από μερικές από τις πιο πολυτελείς γειτονιές στο Σαν Ντιέγκο καθώς και το διάσημο Hotel Del Coronado, δίνοντάς του έναν αέρα αποκλειστικότητας - με εξαίρεση όσους μπορούν να επισκεφθούν.

Από τη διασταύρωση της γέφυρας του Σαν Ντιέγκο-Κορόναδο με τη γοητεία της πόλης με το μαγευτικό σκηνικό του Hotel Del Coronado, στην παραλία, είναι δύσκολο να βρείτε κάτι άλλο για να το συγκρίνετε με το County San Diego. Ειδικά όταν προσθέτετε το γεγονός ότι φιλοξενεί μερικούς πολύ ενδιαφέροντες αμμόλοφους, που καλώς ονομάζονται Coronado Sand Dunes.

Αυτές οι αμμόλοφους του Σαν Ντιέγκο βρίσκονται μπροστά στην κεντρική παραλία ακριβώς βόρεια του Hotel Del Coronado. Οι αμμόλοφοι είναι αρκετά ψηλοί, γεμάτοι με παγωτό (ή pickleweed όπως το αποκαλούν κάποιοι) και σχηματίζουν ένα λαβύρινθο φράγμα στην μεγάλη αμμώδη παραλία. Όχι ότι πολλές από τις παραλίες του Σαν Ντιέγκο έχουν αμμοθίνες, γι 'αυτό είναι ένα ιδιαίτερο θέαμα για να τις δείτε και να τις εξερευνήσετε ενώ περπατάτε κατά μήκος της ακτογραμμής.

Ένα ειδικό μήνυμα στο Σαν Ντιέγκο στους αμμόλοφους Coronado

Προφανώς, κάποτε στη δεκαετία του 1980, ένας συντηρητής πόλης που καθαρίζει την άμμο της παραλίας με βαρύ εξοπλισμό προσπαθούσε να απαλλαγεί από τόνους θαλάσσιων φυκιών που πλένονται στην ακτή μετά από μια μεγάλη καταιγίδα.

Δεν είχε τόπο να το πετάξει, άρχισε να χώνεψε άμμο πάνω από τα φύκια, δημιουργώντας τους αμμόλοφους.

Ωστόσο, σε μια διασκεδαστική συστροφή, αποφάσισε να είναι δημιουργική και να σχηματίσει τους αμμόλοφους στο εσωτερικό του αστείο: σχημάτισε τους αμμόλοφους για να διευκρινίσει τη λέξη "Coronado". Ναι, όχι μόνο οι αμμόλοφοι είναι κατασκευασμένοι από άνθρωπο, περιέχουν ένα μήνυμα.

Δεν βλέπετε πραγματικά το μυστικό μήνυμα στο επίπεδο του εδάφους επειδή οι αμμόλοφοι είναι πολύ μεγάλοι, αλλά αν έχετε δικό σας αεροσκάφος, μπορείτε να δείτε καθαρά το εξαιρετικά μεγάλο γλυπτό άμμο.