Χριστουγεννιάτικα φώτα στην Κολομβία, Μέριλαντ 2017

Συμφωνία φωτισμού στο Pavilion Post Merriweather Post

Γιορτάστε την εορταστική περίοδο με μια Συμφωνία των Φώτων, μια διαδρομή μέσα από τα φώτα των Χριστουγέννων στο χώρο του Merriweather Post Pavilion στην Κολομβία, Maryland. Η Symphony of Lights είναι μια εντυπωσιακή απεικόνιση πάνω από 75 κινούμενων και στάσιμων φώτων διακοπών. Όλα τα έσοδα από το φως των Χριστουγέννων προβολής ωφελούν το Σχέδιο Ανάπτυξης της πανεπιστημιούπολης για το Γενικό Νοσοκομείο Χάουαρντ Νομού: Ένα μέλος της Ιατρικής Johns Hopkins. Το γεγονός είναι ένα από τα πιο δημοφιλή φώτα στην περιοχή.

Για να αποφύγετε μια μακρά αναμονή, σχεδιάστε την επίσκεψή σας σε μια μέρα της εβδομάδας ή στις αρχές της σεζόν. Ρυθμίστε το ραδιόφωνο του αυτοκινήτου σας σε μερικές παραστάσεις διακοπών και απολαύστε τη μαγεία της σεζόν.

Ημερομηνίες και ώρες:
21 Νοεμβρίου 2017-1 Ιανουαρίου 2018, Τρίτη-Παρασκευή, 6: 30-10 μ.μ. Σάββατο-Κυριακή, 5: 30-10 μ.μ.

Διεύθυνση: Symphony Woods, Merriweather Post Pavilion Columbia, Μέριλαντ. (410) 740-7840.
Το Symphony of Lights βρίσκεται στη διασταύρωση των Brokenland Parkway και Hickory Ridge Road, μακριά από τη διαδρομή 29 στο Exit 18B.

Εισαγωγή: Τα προπληρωμένα εισιτήρια για αυτοκίνητα και φορτηγά μέχρι οκτώ θέσεων κοστίζουν 20 δολάρια τις Παρασκευές και 25 δολάρια τα Σάββατα. Τα λεωφορεία δεν επιτρέπονται. Προ-αγορά εισιτηρίων online εκ των προτέρων στο hopkinsmedicine.org. Τα εισιτήρια κοστίζουν 5 δολάρια περισσότερο στην είσοδο.

Συμφωνική φεστιβάλ φώτων

Το Merriweather Post Pavilion είναι ένας υπαίθριος χώρος συναυλιών που βρίσκεται μέσα στα 40 διατηρημένα στρέμματα γνωστά ως Symphony Woods, στην Κολομβία, στο Μέριλαντ . Αρχικά χτίστηκε ως το σπίτι της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας, το Merriweather σχεδιάστηκε από τον διάσημο αρχιτέκτονα Frank Gehry. Εκτός από τη χρήση του ως χώρου μουσικής, οι επεκτατικοί χώροι χρησιμοποιούνται όλο το χρόνο για μια ποικιλία κοινοτικών φεστιβάλ και εκδηλώσεων. Σε βολική τοποθεσία στο διάδρομο Βαλτιμόρη / Ουάσινγκτον off Route 29 Merriweather είναι ένα εύκολο μέρος για να φτάσετε.

Η προβολή φωτός είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και πιο προσιτά εκδηλώσεις διακοπών στην περιοχή. Η περιοχή Washington, DC έχει πολλές άλλες εποχιακές δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, συμπεριλαμβανομένων τελετών φωτισμού δέντρων, εκδρομές διακοσμημένων ιστορικών σπιτιών, φεστιβάλ διακοπών, ζωντανές μουσικές παραστάσεις και ειδικές εκδηλώσεις.

Διαβάστε για τους καλύτερους 10 τρόπους να γιορτάσουν τις διακοπές στην Ουάσιγκτον, DC