Τα 10 πιο δημοφιλή καταστήματα αρωμάτων στο Παρίσι

Οι φίλοι μοναδικών, κομψών και ακόμη και αρωματισμένων αρωμάτων θα βρουν πιθανώς το Παρίσι ως ένα όνειρο: μερικές από τις πιο διάσημες και εξειδικευμένες μύτες του κόσμου δουλεύουν εδώ, διαμορφώνοντας μυρωδιές που συχνά γίνονται παγκόσμιοι πωλητές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρόκειται για μια καθαρά εταιρική προσπάθεια: η γαλλική πρωτεύουσα, μαζί με τη νότια πόλη Grasse, υπήρξε ένα ακμάζον κέντρο μιας παράδοσης που παράγει αρώματα, που ανάγεται αιώνες στη μεσαιωνική περίοδο, όταν χρησιμοποιείται κυρίως το άρωμα για φαρμακευτικούς και θεραπευτικούς σκοπούς.

Σήμερα, τα πιο διάσημα καταστήματα αρωμάτων στο Παρίσι - μερικά κλασικά και παγκοσμίου φήμης, όπως ο Fragonard και ο Guerlain και άλλοι εξειδικευμένοι και μοντέρνοι, όπως ο Serge Lutens, μπορεί να μην προσφέρουν μυρωδιές σε τιμές ευκαιρίας, αλλά μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έρθετε μακριά κάτι εξαιρετικής ποιότητας. Σε αυτά τα καταπληκτικά καταστήματα αρωμάτων, εξασφαλίζετε επίσης εξαιρετική εξυπηρέτηση και προσοχή από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό, η τεχνογνωσία του οποίου σας βοηθάει να βρείτε το τέλειο άρωμα για εσάς ή το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Μπορείτε να σημειώσετε ότι πολλά από αυτά τα πολυπόθητα καταστήματα συγκεντρώνονται στο πρώτο διαμέρισμα (κοντά στο Βασιλικό Παλάτι και την Όπερα) και στη μοντέρνα Marais στην Rue des Francs-Bourgeois και τα περίχωρα, γι 'αυτό ίσως είναι καλή ιδέα να επιλέξετε έναν από αυτούς τους τομείς και περιηγηθείτε σε πολλά καταστήματα. Ετοιμαστείτε για κυνήγι αρωμάτων!