Κατανόηση του καθήκοντος της κριτικής επιτροπής στην κομητεία Cuyahoga

Το Jury Duty, ένα καθήκον του πολίτη, είναι ένα συναρπαστικό μάθημα στο έργο του δικαστικού συστήματος του Κλίβελαντ. Μερικές φορές συναντάται με άγχος, σύγχυση και έκπληξη. Εδώ είναι μια ιδέα σχετικά με το τι πρέπει να περιμένετε εάν καλέσετε για καθήκοντα δικαστικών στην κομητεία Cuyahoga.

Σχετικά με το Κοινό Εφετείο της κομητείας Cuyahoga

Το County Common Pleas Court της Κομητείας Cuyahoga είναι το ανώτατο δικαστικό σύστημα δικαστηρίου στην πολιτεία του Οχάιο. Χρησιμεύει σε 40 δικαστήρια και 40 δικαστές και χειρίζεται τόσο ποινικές όσο και αστικές υποθέσεις.

Ποιος πληρώνεται

Οι νομοί επιλέγονται τυχαία από τους κυλίνδρους των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων στην κομητεία Cuyahoga. Υπάρχουν λίγες απαλλαγές - μόνο μέλη ενός κληρονομιού μοναστήρι ή μοναστήρι. Μόλις απαλλάσσονταν οι δικηγόροι και άλλοι επαγγελματίες, αλλά όχι πλέον. Αποκλεισμένοι είναι εγκληματίες που δεν έχουν αποκατασταθεί τα δικαιώματά τους, εκείνοι που έχουν απομακρυνθεί από το νομό, και εκείνοι που έχουν υπηρετήσει εντός ενός έτους.

Οι μελλοντικοί σύμβουλοι ενημερώνονται με το ταχυδρομείο περίπου τέσσερις εβδομάδες πριν από την επίδοση.

Τι να περιμένεις

Οι δικαστές ανατίθενται τόσο σε αστικές όσο και σε ποινικές υποθέσεις σε δικαστήρια στο Κέντρο Δικαιοσύνης και στο Δικαστικό Μέγαρο της Παλαιάς Περιφέρειας Cuyahoga στο Lakeside. Το μέσο μήκος μιας περίπτωσης είναι τρεις έως τέσσερις ημέρες.

Η διαδικασία ξεκινά με το "voir dire", κατά το οποίο οι δύο δικηγόροι και ο δικαστής αμφισβητούν την κριτική επιτροπή για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν συγκρούσεις συμφερόντων και έτσι ώστε οι δικηγόροι να μπορούν να επιλέξουν την καλύτερη ομάδα για την υπόθεσή τους. Οι πολιτικές ομάδες αποτελούνται από οκτώ μέλη και αναπληρωτές και οι ποινικές υποθέσεις αποτελούνται από 12 μέλη και αναπληρωτές.

Η επιλεγμένη ομάδα ακούει την υπόθεση, συζητά και στη συνέχεια επιχειρεί να καταλήξει σε ετυμηγορία. Απαιτείται πλειοψηφία τριών τετάρτων σε μια αστική υπόθεση. η ποινική ετυμηγορία πρέπει να είναι ομόφωνη.

Οι δικαστές απαγορεύονται να συζητούν την υπόθεση κατά τη διάρκεια της δίκης με οποιονδήποτε, συμπεριλαμβανομένων άλλων δικαστών, οικογενειών και φίλων.

Χώρος στάθμευσης και μεταφορά

Η στάθμευση γύρω από το Justice Center και το Courthouse County Cuyahoga County κυμαίνεται από $ 3 έως $ 13, με τα λιγότερο ακριβά τεμάχια που βρίσκονται κοντά στη λίμνη.

Το Κέντρο Δικαιοσύνης, σε ολόκληρη την οδό Οντάριο, από το κτίριο είναι $ 13, αλλά το κέντρο κριτών θα επικυρώσει το εισιτήριό σας, το οποίο μειώνει το επιτόκιο στα 8 δολάρια.

Δεκάδες λεωφορεία RTA σταματούν μέσα και γύρω από την περιοχή. Για πληροφορίες διαδρομής και ναύλων, ανατρέξτε στην τοποθεσία Web της RTA.

Ώρες και ημέρες υπηρεσίας

Το τυπικό μήκος υπηρεσίας είναι πέντε ημέρες, αν και αυτό μπορεί να είναι μεγαλύτερο εάν η περίπτωση στην οποία εκχωρείτε διαρκεί περισσότερο από πέντε ημέρες. Οι ώρες είναι περίπου 830 π.μ. έως τις 330μμ με μια ώρα για μεσημεριανό γεύμα.

Αποζημίωση για το καθήκον της Κριτικής Επιτροπής

Οι δικαστές αποζημιώνονται σε 25 δολάρια ανά ημέρα υπηρεσίας. Μια επιταγή σας ταχυδρομείται αφού ολοκληρώσετε την υπηρεσία σας. Πολλές εταιρείες καταβάλλουν στους μισθωτούς το πλήρες μισθό τους ενώ υπηρετούν στο καθήκον των δικαστών. Ένα πιστοποιητικό επίδοσης είναι διαθέσιμο από το δικαστήριο μετά την ολοκλήρωση της θητείας σας.
(Τελευταία ενημέρωση 2-1-08)