Ένα σπίτι για τα Χριστούγεννα Story

"Ένα σπίτι για τα Χριστούγεννα Story", που βρίσκεται στην γειτονιά Tremont του Κλίβελαντ, ήταν το κύριο σετ για την αγαπημένη ταινία των Χριστουγέννων του 1983 "Μια ιστορία για τα Χριστούγεννα". Το σπίτι ανακαινίστηκε πρόσφατα και άνοιξε ως τουριστικό αξιοθέατο και μουσείο τον Νοέμβριο του 2006.

Η ταινία

Η ταινία του 1983, "Μια ιστορία για τα Χριστούγεννα", λέει την ιστορία της Ράλφι και της οικογένειάς του. Το μόνο πράγμα που θέλει ο Ralphie για τα Χριστούγεννα είναι ένα πυροβόλο όπλο Red Ryder BB, αλλά η μητέρα του, ο δάσκαλός του και ακόμη και ο Santa είναι πεπεισμένοι ότι θα "πυροβολήσει" το μάτι του με ένα τέτοιο δώρο.

Η αυτοβιογραφική ιστορία από τον χιούμορ Jean Shepherd αστέρες Peter Billingsly ως Ralphie, και Melinda Dillon και Darren McGavin ως γονείς του.

Ιστορία ενός σπιτιού των Χριστουγέννων

Ένα σπίτι για τα Χριστούγεννα ιστορία αγοράστηκε από τον κινηματογράφο ανεμιστήρα, Brian Jones το 2005. Ο κ. Jones κέρδισε το σπίτι σε μια δημοπρασία eBay και γρήγορα αποκατέστησε το σπίτι στην "αρχική" του 1983 κατάσταση.

Η Περιήγηση στο Σπίτι και το Μουσείο

Μια επίσκεψη στο σπίτι των Χριστουγέννων ξεκινάει από το μουσείο απέναντι από το δρόμο. Το μουσείο διαθέτει πρωτότυπα σκηνικά και σκηνικά που χρησιμοποιούνται στις ταινίες, καθώς και πάνω από 100 φωτογραφίες πίσω από τις σκηνές από τη μαγνητοσκόπηση της ταινίας "A Christmas Story". Στη συνέχεια, θα πάρετε μια ξενάγηση στο σπίτι και την αυλή, γεμάτη με ανέκδοτα από την ταινία.

Στοιχεία επικοινωνίας

Ένα σπίτι για τα Χριστούγεννα Story
3159 W. 11th St.
Cleveland, ΟΗ 44109

Ψυχαγωγία για ένα μνημείο "Χριστουγεννιάτικη ιστορία"

Επίσημο κινέζικο εστιατόριο του σπιτιού "Χριστουγεννιάτικη ιστορία"

Bac Ασιατικό Μπιστρό στο W.

Η 14η Σεν και το Auburn στο Tremont είναι το επίσημο εστιατόριο του σπιτιού "Μια Χριστουγεννιάτικη ιστορία" και οι επισκέπτες λαμβάνουν έκπτωση 10% στο γεύμα τους, δείχνοντας το σμήνος των εισιτηρίων τους για το Christmas Story House.