Κλίβελαντ Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Κλίβελαντ, που βρίσκεται στην περιοχή του Πανεπιστημίου του Κλήβελαντ, είναι ένας θησαυρός από περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια δείγματα.

Τα εκθέματα περιλαμβάνουν οστά δεινοσαύρων, φυσικούς πολύτιμους λίθους και απολιθώματα και ένα τεράστιο τμήμα για τα πουλιά του Οχάιου, τη ζωή των φυτών, τα έντομα και την αρχαιολογία. Ένα πλανητάριο διδάσκει παιδιά και ενήλικες για το φεγγάρι, τα αστέρια και τον γαλαξία.

Τα Εκθέματα

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Κλίβελαντ, που άνοιξε το 1920, περιλαμβάνει δύο ορόφους από ποικίλα και συναρπαστικά εκθέματα, πολλά από τα οποία είναι διαδραστικά εκθέματα.

Περιλαμβάνονται οι ανασχηματισμένοι σκελετοί δεινοσαύρων, ένα δωμάτιο γεμάτο από φυσικούς πολύτιμους λίθους και προϊστορικά απολιθώματα και εκθέματα αρχαιολογίας του Οχάιου, ιδιαίτερα για τις φυλές Native American που κάποτε κατοικούσαν στο Οχάιο.

Το χαμηλότερο επίπεδο είναι αφιερωμένο στη φυσική ιστορία του Οχάιο, με τμήματα για τα πουλιά του Οχάιου, τη βοτανική, τα έντομα και την οικολογία.

Το Πλανητάριο

Το πλανητάριο Shafran, μέρος του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Κλίβελαντ, προσφέρει καθημερινά αρκετές 35λεπτες εκθέσεις. Τα θέματα αλλάζουν περιοδικά, αλλά η εκπομπή παρουσιάζει πάντα ένα τρέχον θέμα στην αστρονομία καθώς και μια απεικόνιση του ουρανού του Κλίβελαντ την εποχή εκείνη του χρόνου. Κάθε παράσταση οδηγείται από έναν αστρονόμο μουσείου και το κοινό ενθαρρύνεται να κάνει ερωτήσεις.

Wade Οβάλ Τετάρτες

Κατά τους καλοκαιρινούς μήνες - τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο - τα μουσεία γύρω από το Wade Oval, συμπεριλαμβανομένου του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας του Κλίβελαντ, προσφέρουν εκτεταμένες ώρες και μειωμένες εισαγωγές τα βράδια της Τετάρτης.

Τα μουσεία προσφέρουν επίσης ζωντανή μουσική, ειδικά εκθέματα και δραστηριότητες για παιδιά.

Επισκεφτείτε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Κλίβελαντ

Το μουσείο βρίσκεται κοντά στο Μουσείο Τέχνης του Κλίβελαντ, τον Βοτανικό Κήπο του Κλίβελαντ και την ιστορική κοινωνία των δυτικών αποθεμάτων στην ανατολική πλευρά του Κλήβελαντ. Υπάρχει άνετος χώρος στάθμευσης κοντά στο κτίριο.

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Κλίβελαντ διαθέτει ένα καφέ, The Blue Planet, το οποίο σερβίρει πλήρη μεσημεριανό γεύμα και σνακ. Το μουσείο διαθέτει επίσης ένα εκτεταμένο κατάστημα δώρων, γεμάτο με ενδιαφέροντα ευρήματα.

Που να μείνω

Το Intercontinental Hotel, στην κλινική Cleveland, απέχει λιγότερο από 1,6χλμ. Από το μουσείο και προσφέρει κομψά καταλύματα καθώς και πλήρες φάσμα υπηρεσιών. Μικρότερη και πιο οικεία είναι η κατοικία Glidden, ακριβώς δίπλα στη γωνία. Είναι ένα γοητευτικό πανδοχείο, το οποίο δημιουργήθηκε από ένα ιστορικό αρχοντικό.

Που να φάω

Το μουσείο διαθέτει ένα μικρό καφέ, που προσφέρει σάντουιτς, ελαφριά γεύματα και σνακ. Επιπλέον, το μουσείο βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την αυλή του καφέ στο Μουσείο Τέχνης του Κλίβελαντ, καθώς και το Mi Pueblo, ένα μεξικάνικο εστιατόριο σε λογικές τιμές στην λεωφόρο Euclid στην 116η οδό.