Προτεινόμενη δρομολόγηση της Βόρειας Ευρώπης

5 χώρες σε 2 εβδομάδες; Ναι, είναι δυνατό! Δείτε το χάρτη, οι αποστάσεις είναι σύντομες.

Εδώ είναι ένα δρομολόγιο που παίρνει στο Λονδίνο, καθώς και επιτακτικούς προορισμούς στη Γαλλία, το Βέλγιο, τις Κάτω Χώρες και τη Γερμανία. Είναι ένας τρόπος να αποκτήσετε μια γενική εικόνα των βόρειων χωρών της Δυτικής Ευρώπης. Είναι επίσης ένας τρόπος να ξεφύγετε από τη ζέστη της Μεσογείου το καλοκαίρι ή να επωφεληθείτε από τις μακρύτερες ημέρες άνοιξης και καλοκαιριού του βορρά.

Και δεν θα περάσετε ώρες και ώρες σε ένα τρένο ή σε ένα αυτοκίνητο. οι αποστάσεις μεταξύ των προορισμών είναι αρκετά σύντομες.

Το προτεινόμενο δρομολόγιο ξεκινάει στο Λονδίνο, όπου μπορείτε να περάσετε όσο θέλετε, προτού ξεκινήσετε για την Lille στο Eurostar, η διαδρομή εμφανίζεται με κόκκινο χρώμα. Εάν η Λιλ δεν σας απευθύνει έκκληση, μπορείτε να συνεχίσετε στις Βρυξέλλες, όπου το εισιτήριό σας Eurostar είναι καλό για να συνεχίσετε σε οποιοδήποτε σταθμό στο Βέλγιο. Δεδομένου ότι η Μπριζ είναι η πιο δημοφιλής πόλη του Βελγίου, προτείνω να σταματήσετε εκεί. Από εκεί ένας βρόχος θα σας οδηγήσει στο Άμστερνταμ μέσω της Αμβέρσας, στη συνέχεια στην Κολωνία. Από την Κολωνία μπορείτε να επιστρέψετε στις Βρυξέλλες ή τη Λίλη, εν αναμονή του ταξιδιού επιστροφής στο Eurostar.

Δείτε επίσης: Top Eurostar Destinations από το Λονδίνο

Προαιρετικά παράπλευρα ταξίδια στο Παρίσι και το Λουξεμβούργο, που εμφανίζονται με διακεκομμένες γραμμές, είναι επίσης δυνατά σε αυτό το δρομολόγιο. Το Eurostar πηγαίνει κατευθείαν στο Παρίσι από το Λονδίνο μέσω της Λιλ, όπου μπορείτε να επανασυνδεθείτε με το δρομολόγιο επιστρέφοντας στις Βρυξέλλες.

Σημαντικά σημεία της προτεινόμενης διαδρομής της Βόρειας Ευρώπης

Το Λονδίνο είναι ο τόπος για να ξεκινήσετε αυτό το δρομολόγιο. Μετά την πτήση σας, θα πεταχτείτε σε μια μεγάλη πόλη που μιλά τη γλώσσα σας, έναν καλό τρόπο να χαλαρώσετε σε μια ευρωπαϊκή διακοπές. Ναι, το Λονδίνο είναι ακριβό. αλλά είναι μια μεγάλη πόλη, το Λονδίνο έχει πολλά μεγάλα ελεύθερα πράγματα να κάνει .

Η Lille διαθέτει μια από τις μεγαλύτερες αγορές στη Γαλλία, την αγορά Wazemmes ( Place de la Nouvelle Aventure , Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή από τις 7:00 π.μ. έως τις 2:00 μ.μ., όπου μπορείτε να βρείτε φαγητό, λουλούδια, υφάσματα και εξωτικά προϊόντα. Περισσότεροι από 50.000 άνθρωποι παρευρίσκονται την Κυριακή και επίσης την Κυριακή είναι η αγορά της τέχνης στο Place des Archives, όπου επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες προβάλλουν και πωλούν τα έργα τους.Η Lille διαθέτει επίσης μια χριστουγεννιάτικη αγορά.Παίρνετε την πεζοπορία στην Old Lille ή τη νέα Φλάνδρα Μάθετε περισσότερα για τη Λίλλη της Γαλλίας.

Η Μπριζ ή η Μπρουζ είναι η πιο επισκέψιμη πόλη του Βελγίου και για καλό λόγο. Η καλά διατηρημένη παλιά πόλη προσφέρει μια υπέροχη εμπειρία πεζοπορίας, γεύση σοκολάτας, δαντέλα (και ίσως ένα διαμάντι ή δύο) δοκιμάστε μερικές μπύρες και καθίστε σε ένα ωραίο γεύμα μετά το ταξίδι στο κανάλι σας. Οδηγός της Μπριζ.

Η Αμβέρσα είναι γνωστή για τα διαμάντια, αλλά η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Βελγίου είναι πολύ περισσότερο από αυτό. Επισκεφθείτε το σπίτι του Πέτρου Παύλου Ρούμπεν, γεμάτο στο σιδηροδρομικό σταθμό της Αμβέρσας, που ονομάζεται "σιδηροδρομικός καθεδρικός ναός" και βλέπετε το πολύ καλά διατηρημένο μουσείο εκτύπωσης, το Μουσείο Plantin-Moretus. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε τον οδηγό της Αμβέρσας ή κάντε μια εικονική περιήγηση στην Αμβέρσα.

Το Άμστερνταμ είναι ένας αγαπημένος προορισμός για τους περισσότερους.

Πάρτε ένα πέρασμα του Άμστερνταμ και περιπλανηθείτε σε αυτή την όμορφη πόλη των καναλιών. Τα υποχρεωτικά προσκυνήματα περιλαμβάνουν το Μουσείο της Αννας Φρανκ, το Μουσείο Rijksmuseum. Φυσικά υπάρχει και το μουσείο επιστημών NEMO και το μουσείο Βαν Γκογκ. ο κατάλογος είναι darn κοντά σε ατελείωτες. Άμστερνταμ ταξιδιωτικό οδηγό, ή δείτε Amsterdam Travel.

Κολωνία , η Γερμανία είναι μια όμορφη πόλη στον ποταμό Ρήνο μεταξύ Ντίσελντορφ και Βόννη. Θα θελήσετε να δείτε τον εκπληκτικό καθεδρικό ναό και το εξαιρετικό αρχαιολογικό μουσείο που βρίσκεται κοντά στη Ρωμαϊκή κληρονομιά της Κολωνίας. Όταν τελειώσετε την περιήγηση, ικανοποιήστε την πείνα σας (για μέρες!), Χαράζοντας κάτω από τον αρθρώτη του χοίρου και την κούτσουρα που πλένεται από την τοπική ζυθοποιία που ονομάζεται "Kölsch". Η Κολωνία βρίσκεται σε έναν κεντρικό σιδηροδρομικό κόμβο, οπότε η κυκλοφορία με το τρένο δεν αποτελεί πρόβλημα. Ταξιδιωτικός Οδηγός της Κολωνίας.

Πόσες μέρες θα δαπανηθούν σε κάθε προορισμό;

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από εσάς, αλλά θα αναφέρω κάποια ελάχιστα.

Χρειάζεστε τουλάχιστον τρεις ημέρες για τις μεγάλες πόλεις όπως το Λονδίνο και το Άμστερνταμ. Μπορείτε να περάσετε μία έως δύο ημέρες στην Αμβέρσα, τη Μπριζ, τη Λιλ και ακόμη και την Κολωνία.

Έτσι, σε διακοπές δύο εβδομάδων, μπορείτε να πιέσετε σε πέντε χώρες, τουλάχιστον τέσσερις γλώσσες, και μια μεγάλη ποικιλία από διαφορετικές κουζίνες, μπύρες και κρασιά.

Μπορώ να κάνω το δρομολόγιο με τρένο;

Ναι, το δρομολόγιο καλύπτει μερικές τεράστιες πόλεις που δεν θα θέλετε να οδηγήσετε, γι 'αυτό πρέπει να γίνει από το αποτελεσματικό σιδηροδρομικό σύστημα της Ευρώπης. Θα χρειαστείτε εισιτήρια Eurostar (κράτηση απευθείας) κατά προτίμηση κράτηση εκ των προτέρων. (Διαβάστε περισσότερα στο Eurostar .) Από εκεί, μπορείτε να εξετάσετε το σιδηροδρομικό πέρασμα της Μπενελούξ, το οποίο θα σας οδηγήσει σε τρένα στο Βέλγιο, την Ολλανδία και το Λουξεμβούργο - θα πρέπει να πληρώσετε λίγο για το εισιτήριο στην Κολωνία. Βλέπε εισιτήρια Rail Point Point to Point.

Πότε να πάτε

Θα έκανα αυτή τη διαδρομή στα τέλη της άνοιξης ή στις αρχές του φθινοπώρου για να αποφύγω τα πλήθη, αλλά ο καλοκαιρινός καιρός θα είναι τόσο καλός όσο παίρνει όσο ο καιρός συμβαίνει. Υπάρχουν πολύ λίγες πιθανότητες να ξαπλωθούν σε αυτό το δρομολόγιο, αλλά μπορείτε να σκεφτείτε να πάρετε ή να αγοράσετε μια ομπρέλα κατά την πρώτη βροχή. Μην ανησυχείτε, οι λαοί πλημμυρίζουν τους δρόμους με καλάθια ομπρελών όταν πλησιάζουν τα σημάδια του άσχημου καιρού.

Παρίσι Ταξιδιωτικός Καιρός

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους προαιρετικούς προορισμούς στο δρομολόγιο

Το Παρίσι είναι, λοιπόν, το Παρίσι. Δεν μπορείτε να το κάνετε με λιγότερες από τρεις ημέρες, οπότε μην προσπαθήσετε. Δείτε τον οδηγό μας στο Παρίσι για περισσότερα ή επισκεφθείτε το Paris Travel.

Το Λουξεμβούργο είναι μια συναρπαστική και όμορφη χώρα. Θα θελήσετε να επισκεφθείτε για να πείτε στους φίλους σας ότι ήσαστε εκεί, αν μόνο για να δείτε τα περίεργα βλέμματα στα πρόσωπά τους. Λουξεμβούργο Χάρτης και οδηγός .