Πρόωρη ψηφοφορία στο Little Rock, Αρκάνσας

Πρόωρη ψηφοφορία έναντι απουσίας

Η ψηφοφορία είναι ένα από τα βασικότερα πολιτικά καθήκοντά σας ως Αμερικανός πολίτης. Η έγκαιρη ψηφοφορία σας επιτρέπει να κάνετε ψηφοφορία προσωπικά πριν από τις εκλογές. Η έγκαιρη ψηφοφορία μπορεί να καταστήσει πιο βολικό για τους Αμερικανούς ή τους ηλικιωμένους πολίτες να μπορούν να ψηφίσουν. Επιτρέπει επίσης στους ανθρώπους που βρίσκονται σε πολυσύχναστους τόπους ψηφοφορίας να αποφεύγουν να στέκονται σε γραμμές και μπορούν να μειώσουν προβλήματα όπως οι αλλαγές στην εκλογική σας περιφέρεια .

Πρόωρη ψηφοφορία έναντι απουσίας

Το Αρκάνσας επιτρέπει την έγκαιρη ψηφοφορία χωρίς δικαιολογία, πράγμα που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να έχετε λόγο να μην μπορείτε να ψηφίσετε την Ημέρα των Εκλογών.

Οποιοσδήποτε μπορεί να ψηφίσει νωρίς εάν είναι εγγεγραμμένος σε ψηφοφορία . Η έγκαιρη ψηφοφορία είναι διαφορετική από την ψήφο της απουσίας. Οι πρόωροι ψηφοφόροι πρέπει να εμφανίζονται αυτοπροσώπως. Η απουσία ψηφοφορίας έχει περισσότερους κανονισμούς που την διέπουν. Μπορείτε να ψηφίζετε μόνο με απόρριψη της ψηφοφορίας εάν δεν είστε φυσικά σε θέση να επισκεφθείτε τον εκλογικό χώρο, είστε μέλος των ενόπλων δυνάμεων ή είστε πολίτης που ζει προσωρινά εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Χώροι ψηφοφορίας για την έγκαιρη ψηφοφορία

Ανάλογα με τον τύπο των εκλογών που διεξάγονται, μπορεί να μπορείτε να ψηφίζετε από επτά έως 15 ημέρες πριν από την ημερομηνία των εκλογών. Οι ημερομηνίες και ώρες μπορούν να αλλάξουν ανάλογα με τις εκλογές.

Οι περισσότερες πρώτες εκλογές για την κομητεία Pulaski, συμπεριλαμβανομένων των Little Rock, North Little Rock, Maumelle και Sherwood, μπορούν να εκτελεστούν σε διάφορες τοποθεσίες.

Τοποθεσία Διεύθυνση
Περιφερειακό κτήριο Pulaski County 501 West Markham Street, Little Rock
Βιβλιοθήκη Sue Cowan Williams 1800 South Chester Street, Little Rock
Βιβλιοθήκη Dee Brown 6235 Βασική οδός, Little Rock
Βιβλιοθήκη του Roosevelt Thompson 38 Κύκλος Rahling, Little Rock
Βιβλιοθήκη William F. Laman 2801 Πλατεία Ορλάντο, Βόρεια Λίμνη Ροκ
Κοινοτικό Κέντρο Τζάκσονβιλ 5 Δημοτικό Drive, Τζάκσονβιλ
Κοινό Κέντρο Jess Odom 1100 Edgewood Drive, Maumelle
Ανώτερο Κέντρο Jack Evans 2301 Thornhill Road, Sherwood
Βιβλιοθήκη υποκαταστημάτων McMath 2100 John Barrow Road, Little Rock

Πρόωρη διαφωνία ψηφοφορίας

Η έγκαιρη ψηφοφορία μπορεί να είναι αμφιλεγόμενη. Μερικοί άνθρωποι υποδεικνύουν ότι επιτρέπει στους ψηφοφόρους να λαμβάνουν λιγότερο ενημερωμένες αποφάσεις διότι ψηφίζουν πριν από την τελευταία ώθηση της εκλογής. Κάποιοι λένε ότι αραιώνει την ημέρα των εκλογών και καθιστά τις εκστρατείες λιγότερο πιθανό να προσεγγίσουν τους ψηφοφόρους τις τελευταίες εβδομάδες πριν από τις εκλογές.

Οι υποστηρικτές υποστηρίζουν ότι η έγκαιρη ψηφοφορία κάνει την ψηφοφορία πιο βολική για τους πολίτες και αυξάνει τη συμμετοχή.

Ένας ψηφοφόρος στο Αρκάνσας μπορεί να κληθεί να παρουσιάσει χωρίς φωτοκωδικοποίηση στις ψηφοφορίες, αλλά δεν υποχρεούται υποχρεωτικά να το κάνει για να κάνει τακτική ψηφοφορία. Οι ψηφοφόροι που εγγράφονται για ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου και δεν περιλαμβάνουν έγκυρη ταυτότητα θα απαιτηθούν για την παροχή ταυτοποίησης στις ψηφοφορίες. Σύμφωνα με τον κρατικό και ομοσπονδιακό νόμο, η μόνη φορά που απαιτείται αναγνώριση είναι εάν είστε ψηφοφόρος για πρώτη φορά.

Κανόνες για την Απουσία Ψηφοφορία

Για να ψηφίσετε την απουσία, πρέπει να ζητήσετε μια εκ των υστέρων ψηφοφορία τουλάχιστον επτά ημέρες πριν από την εκλογή, εάν υποβληθεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή φαξ ή την ημέρα πριν από την εκλογή, αν ζητάτε αυτομάτως την ψηφοφορία. Στην αίτησή σας, μπορείτε να ορίσετε τον τρόπο με τον οποίο θέλετε να λάβετε την ψηφοφορία σας. Μπορείτε είτε να το παραλάβετε αυτοπροσώπως, να ζητήσετε να το λάβετε μέσω ταχυδρομείου, είτε να το παραλάβετε από έναν εξουσιοδοτημένο φορέα. Εάν επιθυμείτε να οριστεί ο κομιστής σας για να πάρει την ψηφοφορία σας, πρέπει να το παραλάβετε όχι νωρίτερα από 15 ημέρες πριν από τις προτιμησιακές ή γενικές εκλογές και όχι νωρίτερα από 7 ημέρες πριν από την εκλογή. Εάν λαμβάνετε την ψηφοφορία μέσω ταχυδρομείου ή παραλαμβάνετε προσωπικά, δεν υπάρχει καθορισμένη προθεσμία.

Επικοινωνήστε με τον υπάλληλο του νομού για μια ψηφοφορία και πληροφορίες.