Ανάπτυξη της θρησκευτικής και πνευματικής επιχείρησης ταξιδιών

Το θρησκευτικό και πνευματικό ταξίδι βρίσκεται σε άνοδο. Οι εταιρείες περιοδείας έχουν προσθέσει διάφορες νέες εκδρομές που μπορούν να επωφεληθούν από άτομα, ομάδες και ταξιδιωτικούς επαγγελματίες.

Οι επαγγελματίες του ταξιδιού μπορούν να εισπράξουν το μάρκετινγκ αυτών των περιηγήσεων στην τοπική τους εκκλησία ή σε πνευματικές ομάδες. Με κάποια δημιουργική σκέψη και μάρκετινγκ, αυτές οι εξειδικευμένες ομάδες μπορούν να διευρύνουν σημαντικά την πελατειακή βάση ενός οργανισμού. Ένας εξειδικευμένος ταξιδιωτικός πράκτορας μπορεί να κάνει ένα ταξίδι μιας ζωής για τους πελάτες του και έναν πελάτη για τη ζωή.

Τι ενθαρρύνει το θρησκευτικό και πνευματικό ταξίδι;

  1. Η προσφυγή των επισκεπτών θρησκευτικών προορισμών, συμπεριλαμβανομένων προσκυνήσεων και πνευματικών θεραπευτικών ταξιδιών.
  2. Πίστη και ομάδες πνευματικής συνάντησης που σχεδιάζονται για διαλογισμό, υποχωρήσεις και μελέτη Βίβλου.
  3. Εργασία αποστολής και αποκατάστασης καταστροφών.
  4. Νέες και ενήλικες ομάδες πνευματικής υποτροφίας.
  5. Άτομα που αναζητούν πνευματική καθοδήγηση.

Πίστη και πνευματικοί προορισμοί μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο. Για ομάδες πρώτης ώρας ή για ομάδες με μικρότερο προϋπολογισμό, ίσως είναι το τοπικό ταξίδι. Ένα παράδειγμα είναι η ιστορική περιήγηση της εκκλησίας Gettysburg, ή μια υποχώρηση διαλογισμού στο Κολοράντο.

Μετά από αυτό το αρχικό ταξίδι πηγαίνει καλά, ένα ταξίδι μεγαλύτερης απόστασης μπορεί να είναι σε τάξη. Στη συνέχεια, στον τέλειο κόσμο, η ομάδα επεκτείνεται και τα διεθνή προσκυνήματα ή υποχωρήσεις αρχίζουν να επαναλαμβάνονται, αυξάνοντας την δραστηριότητα των ταξιδιωτικών γραφείων πάρα πολύ.

Αυτή η επέκταση της πελατείας είναι πιο πιθανό να συμβεί με άφθονη εκπαίδευση και σκληρή δουλειά, με τη βοήθεια αυτών των ταξιδιωτικών πρακτορείων που ειδικεύονται στην πίστη και τα πνευματικά ταξίδια:

Είναι σημαντικό να βασίζεστε σε αξιόλογους ταξιδιωτικούς πράκτορες για να σας προσφέρουμε μια πνευματική, ασφαλή και ικανοποιητική περιήγηση, προσφέροντας ταυτόχρονα και αξία. Υπάρχουν πολλές εταιρείες που προσφέρουν πίστες βασισμένες περιοδείες που είναι λιγότερο από αξιόπιστες.

Αναζητήστε ταξιδιωτικούς πράκτορες που έχουν εγγραφεί στην Διεθνή Ένωση Ταξιδιωτικών Φορέων (IATA), το Γραφείο Καλύτερης Επιχειρηματικής Υπηρεσίας (BBB) ​​και την Ένωση Τουριστικών Επιχειρήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών (USTOA) ή μια εθνική οργάνωση περιοδείας για προορισμούς εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Παγκόσμια Ένωση Θρησκευτικών Ταξιδιών (WRTA) είναι ο κορυφαίος οργανισμός για το μάρκετινγκ, την εκπαίδευση και την επέκταση των ταξιδιών με βάση την πίστη σε όλο τον κόσμο. Οι σοβαροί σύμβουλοι ταξιδιών που επιθυμούν να εισέλθουν στην αγορά πίστης που βασίζεται στην αγορά θα πρέπει να εξετάσουν ορισμένα από τα προγράμματα και τα γεγονότα που χρηματοδοτούνται από την WRTA.

Εκπαίδευση, εκπαίδευση και συναντήσεις για την πώληση και την εμπορία πίστης και πνευματικών ταξιδιών:

Μια εξειδικευμένη αγορά, όπως η πίστη και το πνευματικό ταξίδι, μπορεί να είναι μια προσοδοφόρα και ανταμείβοντας προσπάθεια για έναν ταξιδιώτη επαγγελματία που θέλει να κάνει επιπλέον προσπάθεια, ιδιαίτερα με ενδιαφέρον για την πίστη ή την πνευματικότητα.