Σφραγίδες τροφίμων της Οκλαχόμα

10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε

  1. Λόγος του προγράμματος:

    Πολύ απλά, το πρόγραμμα σφραγίδας τροφίμων της Οκλαχόμα, γνωστό σήμερα ως πρόγραμμα συμπληρωματικής βοήθειας για τη διατροφή (SNAP), υπάρχει για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη. Επιτρέπει στα νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος να λαμβάνουν σημαντικά και διατροφικά είδη διατροφής από εξουσιοδοτημένα καταστήματα παντοπωλείου χωρίς κόστος.

  2. Αιρετότητα:

    Υπάρχει διαθέσιμος διαδικτυακός χάρτης για να ελέγξετε την επιλεξιμότητά σας. Θα χρειαστεί να βεβαιωθείτε ότι έχετε χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το εισόδημα, καθώς και οποιαδήποτε ποσά τακτικών λογαριασμών, όπως το ενοίκιο ή την υποθήκη, την υποστήριξη παιδιών, τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας, τα έξοδα ημερήσιας φροντίδας και τα ιατρικά έξοδα.

    Σε γενικές γραμμές, το μηνιαίο καθαρό εισόδημα των νοικοκυριών σας πρέπει να είναι κάτω από $ 981 σε μια οικογένεια ενός ατόμου, $ 1328 με δύο, $ 1675 με τρία, $ 2021 με τέσσερα, $ 2368 με πέντε, $ 2715 με έξι, $ 3061 με επτά και $ 3408 με οκτώ. Επιπλέον, το σημερινό τραπεζικό υπόλοιπό σας και οι άλλοι πόροι πρέπει να ανέρχονται συνολικά σε λιγότερο από $ 2000 ($ 3000 αν ένα άτομο με ειδικές ανάγκες ή 60 ετών ζει μαζί σας).

  1. Διαδικασία αίτησης:

    Αν νομίζετε ότι είστε κατάλληλος, θα πρέπει να ξεκινήσετε τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Μπορείτε να αποκτήσετε μια εφαρμογή:

    • Σε μορφή PDF σε απευθείας σύνδεση .
    • Επικοινωνώντας με ένα τοπικό Γραφείο Υπηρεσιών Ανθρωπίνων Πόρων του County
    • Σε άλλα κέντρα ενιαίας στάσης. Καλέστε 1-866-411-1877 για περισσότερες πληροφορίες.
  2. Πληροφορίες για την Εφαρμογή:

    Κατά την υποβολή της αίτησης, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε τα ακόλουθα για όλα τα μέλη του νοικοκυριού: αριθμοί κοινωνικής ασφάλισης, επαλήθευση όλων των εισοδημάτων που έχουν εισπραχθεί και μη, πληροφορίες για πόρους όπως τραπεζικοί λογαριασμοί και οχήματα, ποσά λογαριασμών όπως χρησιμότητα και υποθήκη / και οποιεσδήποτε ιατρικές και / ή παιδικές δαπάνες υποστήριξης.

  3. Βοήθεια εφαρμογής:

    Εάν χρειάζεστε βοήθεια για την συμπλήρωση της αίτησης, μπορείτε να δημιουργήσετε μια συνέντευξη στο τοπικό Γραφείο Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δήμου. Μπορούν να σας οδηγήσουν στη διαδικασία εφαρμογής και τον καθορισμό της επιλεξιμότητας, αλλά θα χρειαστεί να φέρετε τα στοιχεία ταυτότητας και τα οικονομικά έγγραφα που αναφέρονται παραπάνω.

  1. Εάν εγκριθεί:

    Αυτές τις μέρες, εκείνοι που έχουν εγκριθεί στο πρόγραμμα σφραγίδας τροφίμων της Οκλαχόμα δεν λαμβάνουν πλέον γραμματόσημα για χαρτί. Αντ 'αυτού, παίρνουν αυτό που ονομάζεται κάρτα EBT (Electronic Benefit Transfer). Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως πιστωτική κάρτα ή κάρτα ελέγχου, με ποσότητες παροχών αποθηκευμένες μαγνητικά.

  2. Ποσά παροχών:

    Τα ποσά παροχών ονομάζονται "κατανομές". Οι κατανομές υπολογίζονται με τον πολλαπλασιασμό του καθαρού μηνιαίου εισοδήματος του νοικοκυριού κατά 0,3 επειδή το πρόγραμμα αναμένει ότι τα νοικοκυριά θα δαπανήσουν το 30% των πόρων για τα τρόφιμα. Το αποτέλεσμα αυτό αφαιρείται από το μέγιστο ποσό κατανομής ($ 649 το μήνα για ένα νοικοκυριό τεσσάρων ατόμων).

  1. Περιορίζεται σε τρόφιμα:

    Το συμπληρωματικό πρόγραμμα βοήθειας για τη διατροφή σας Η κάρτα ΕΒΤ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για την αγορά τροφίμων ή φυτών / σπόρων προς σπορά για την καλλιέργεια τροφίμων. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα οφέλη της σφραγίδας τροφίμων για είδη όπως τα τρόφιμα για ζώα συντροφιάς, το σαπούνι, τα καλλυντικά, τις οδοντόπαστες ή τα είδη οικιακής χρήσης. Επιπλέον, οι σφραγίδες τροφίμων δεν μπορούν να γίνουν αποδεκτές για την αγορά αλκοόλ / προϊόντων καπνού ή ζεστών τροφίμων.

  2. Επιλέξιμα τρόφιμα:

    Εκτός από αυτές τις εξαιρέσεις, οι επιλογές αγοράς σας είναι αρκετά εκτεταμένες. Σχεδόν κάθε στοιχείο τροφίμων, είδη προετοιμασίας φαγητού ή στοιχείο συντήρησης τροφίμων μπορεί να αγοραστεί χρησιμοποιώντας τα οφέλη της σφραγίδας τροφίμων. Τα Γραφεία Ανθρώπινων Υπηρεσιών συστήνουν να επικεντρωθούν σε διατροφικές τροφές και συχνά προσφέρουν Εκπαίδευση Διατροφής για να σας βοηθήσουν.

  3. Χρήση κάρτας:

    Μετά το ψώνισμα παντοπωλείων, θα χρησιμοποιήσετε την κάρτα EBT για σφραγίδα τροφίμων όπως ακριβώς και οποιαδήποτε άλλη πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μεταφέροντάς την μέσω του τερματικού POS (point of sale) στο κατάστημα παντοπωλείων. Στη συνέχεια, θα λάβετε μια απόδειξη που θα δείχνει τα διαθέσιμα μηνιαία οφέλη σας. Διατηρήστε αυτές τις αποδείξεις ως ρεκόρ και για να σας βοηθήσουμε να μάθετε πόσα από τα οφέλη σας παραμένουν.

Εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα σφραγίδων τροφίμων της Οκλαχόμα, επικοινωνήστε με το τοπικό Γραφείο Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δήμου ή καλέστε στο 1-866-411-1877.