Μουσείο της κινούμενης εικόνας

Το Μουσείο της Κινούμενης Εικόνας στην Astoria , Queens, ξανάνοιξε τις πόρτες του τον Ιανουάριο του 2011 στη μαγεία, την ιστορία, την τεχνολογία και την τέχνη των ταινιών και όλων των κινούμενων εικόνων. Πρόκειται για ένα μεγάλο μουσείο με ισορροπία από πρακτικές δραστηριότητες και εκθέματα που θα ενδιαφέρουν νέους και ενήλικες. Τα σαββατοκύριακα απολαμβάνουν προβολές ταινιών στην κινηματογραφική αίθουσα.

Ο πρώτος όροφος διαθέτει το κατάστημα δώρων του Μουσείου Κινούμενων Εικόνων, ένα καφέ και την είσοδο στο κινηματογράφο.

Στους επάνω ορόφους στεγάζονται τα μόνιμα εκθέματα και τα εκθέματα που αλλάζουν.

Ο νεοεκτεινόμενος χώρος μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Ρωτήστε οδηγίες. Σας προτείνω να ξεκινήσετε στον τρίτο όροφο.

Μουσείο εκθέματος κινούμενης εικόνας:

Γίνετε μέρος της κινηματογραφικής εμπειρίας μέσω διαδραστικών εκθεμάτων:

Επίσης, απολαύστε εκθέματα από ντουλάπες με ταινίες, φωτογραφίες, μουσική, μάσκες ειδικών εφέ και αναμνηστικά. Ναι, υπάρχει μια μεγάλη έκθεση των Star Wars ένα Star Trek αναμνηστικά και παιχνίδια. Τέσσερις λέξεις που όλοι οι αληθινοί οπαδοί θέλουν να ακούσουν: Κούπα καφέ Prince Leia

Προβολές ταινιών στο Μουσείο της Κινούμενης Εικόνας:

Κλασικές και άλλες ενδιαφέρουσες ταινίες προβάλλονται κάθε Σαββατοκύριακο, και ορισμένες καθημερινές, στο κινηματογραφικό θέατρο και μικρότερες αίθουσες προβολής στο Μουσείο Κινούμενης Εικόνας.

Online Εκθέματα - Μουσείο Κινούμενης Εικόνας:

Το μουσείο διατηρεί και άλλους αρχειοθέτες:

Ώρες και εισδοχή - Μουσείο Κινούμενης Εικόνας:

Είσοδος :

Μουσείο της εικόνας και του τηλεφώνου της κινητής εικόνας:

Το Μουσείο του Μετακινούμενου Μουσείου βρίσκεται στην Astoria, ακριβώς εκεί που η γειτονιά συναντά το Long Island City. Βρίσκεται κοντά στο μετρό και σε πολλά εστιατόρια. Δίπλα στο Μουσείο βρίσκονται τα στούντιο Kaufman Astoria όπου κινηματογραφούνται ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Φαγητό και ποτό:

Το Μουσείο του Cafe της Moving Image σερβίρει σάντουιτς, σνακ, καφέ και ποτά. Είναι βολικό και καθαρό.

Η γύρω γειτονιά προσφέρει εξαιρετικά ποικίλες επιλογές για φαγητό. Μέσα σε 10 μπλοκ υπάρχουν ιταλικά και ελληνικά αρτοποιεία και εστιατόρια που προσφέρουν κουζίνα από το Μπαγκλαντές, τον Εκουαδόρ, την Ταϊλάνδη, το Μεξικό, την Ελλάδα, τη Βραζιλία και την Μεσόγειο. Δείτε περισσότερα για τα εστιατόρια στην Astoria .

Απέναντι από το δρόμο, το εστιατόριο 5 Napkin Burger είναι μια εξαιρετική επιλογή. Το φαγητό είναι καλό και η εξυπηρέτηση είναι γρήγορη. Παρόλο που μπορεί να είναι λίγο ακριβό για να φέρει τα παιδιά, η ευκολία το κάνει αξίζει τον κόπο.

Το εστιατόριο Arharn Thai (32-05 36 Ave) είναι μια καλή επιλογή για ένα περιστασιακό γεύμα. Οι γεύσεις είναι $ 7 - $ 12 με τις ειδικές τιμές για τα τηγανισμένα ψάρια ακριβότερα.

Οδηγίες οδήγησης στο Μουσείο της κινούμενης εικόνας:

Χώρος στάθμευσης στο Μουσείο της Κινούμενης Εικόνας:

Στα μέσα της δεκαετίας του 2000 η περιοχή γύρω από το μουσείο ξαφνικά έφθασε στη ζωή με μια μεγάλη εισροή νέων κατοίκων. Τα σημεία στάθμευσης είναι το μόνο ατύχημα. Είναι δύσκολο να βρείτε (μετρημένο) χώρο στάθμευσης δρόμου. Δοκιμάστε την παρτέρια στο κοντινό κινηματογραφικό θέατρο UA Kaufman Astoria (35-30 38th St).

Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να αφήσετε το αυτοκίνητο στο σπίτι και να πάρετε τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Μετάβαση στο Μουσείο της Κινούμενης Εικόνας με το μετρό και το λεωφορείο: